Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #1643 üzenetére
Hali!
Tudod,mikor beszéltük,(mikor újrakezdtük)kértem is a szigort,mert ha 1 valakinek engedünk,vége.Igazad van!Viszont,Aggregátor jól fogalmazta meg,nem gyengeség,hanem ésszerűség.Ha valaki most tesztel,s valami eltérés van,csinálja újra,megteheti.Így fer.Ja!És a régiek közűl se ok ami hiányos.Ez nem az(ok ramfesz nuku),rajta van minden(több is).Ez mehet fel barátom!
A kiírás természetesen él!!!Ja!Küld már el a friss táblázatot légyszi,elkallódott a ramszarakodásban!
-1066-ost?Tuti,kezeli,hisz az csak ddr2 800,csak jobban megy..Az meg,hogy abban mit megy..lutri.- -
válasz
krammerka #1643 üzenetére
Ha megszavaztátok,rajtam nem múlik,csak akkor a többiekkel szemben sem lehet elvárni a feltételekhez mért eredményt
Igazad van, de figyelembe kell venni, hogy nem megismételhetőek a tesztek. Ha másnál ilyen hiányosságok merülnek fel, és megvan még a proci, akkor újra kellene futtatnia a tesztet.Szerintem a G31 is kezeli az 1066-s ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest