Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13726 üzenetére
Jó ez.Most így állok.Minden alapon,igaz ez idle állapot.Jó a biostar lap nagyon.Teccik.
Procit is újat vettem,nem tesztelt.3.6-ot belövöm és csókolom.Jóval gyorsabb mint az e8xxx,és nekem a q9xxx-nél is jobban teccik.Most néztem dirt2-be 3-4fps-el több van mint q9505s-el.Az alaplap marad mindenképp véglegesen.Procit majd cserélek egyszer ha kijön a corei5 750 32nm-es változata.A corei5 750 most is veri lazán a q9xxx-et,az meg még jobb lessz,de ez is jó most nagyon.Majd állítgatom még.Azt se tudom mi merre,mert teljesen más mint a p45.
Még holnap újra kell rakni az oprendszert is mert teli van minden giga progival,p45 után.Kicsit be van kavarva már a win7,de majd holnap tisztába rakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged