Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12407 üzenetére
Teh, amúgy én ezért csináltam azt, hogy bootcd-s memtest-tel teszteltem le a ramokat...
Nincs köze a win-hez, én így megbízhatóbbnak találom...Sztem. Ez lehet, hogy egy próbát megérne, nem? Én épp ezért nem is tesztelek win alatt soha ramot, megnézem memtest-tel, utána max blend test win alatt külön, ha memtest alatt test OK.
Mondjuk manapság nem használtam az asztali gépet, notira raktam ubuntut, éshát ismerkedünk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #12380 üzenetére
Jah, télleg..
Sebaj.
@lipi: A lényeg jah, hogy benzin legyen.
Hát nekem fix, nem nagyon cserélgetek, főként amióta megvan az E8400 ugye. Max talán vga-t, meg majd 1szer talán alaplapot... Ezért gondolkoztam ,hogy valami gyengusabb víz jó lenne, ami simán elbír a procival. Nekem is Chiftec van, csak ez a tiednél 1el kisebb, ugye nincs a táp felett venti. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12378 üzenetére
Jó na, mindegy az, lakópark, lakótelep, egykutya... Formaházok, színeken kívül minden egyforma..
Na de akkor jól sejtettem, hogy arra gondolsz.
Én nem bontogatom szét mindig, szal ez nem lenne gond, csakhát fúrnom úgyis kéne a csövek miatt, mert ugye gyárilag ezen a házon nincs hozzá lik. Szal ez még nem lenne akkora gáz.
Modding, csak felülre tervezek légkavarót rakni, hogy termelje kifelé még a felfelé szálló meleget, sztem az már sokat dobna. Plexibe nem tudok ventit rakni, mert nem fér.. Pedig van itthon 92mm-es ventim, de a Scorpiontól nem tudom betenni az oldallapba a ventit, mert akkor nem tudom felrakni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12374 üzenetére
Sztem akkor tuti az, ha ilyen lakótelep, és a pick környékén van.
Nah majd szólsz, hogy mi a helyzet.
Voltam olyan hülye, hogy megfordult a fejemben egy egyszerűbb vízhűtés összepakolása, csak a CPU-ra, lehetőleg úgy, hogy venném darabokban, minden hónapban valamit, aztán 1szer majd csak összejönne, mondjuk olyan hűdenagyonsokat nem szeretnék rászánni, ha építenék, csak valami olyasmit, ami arra elég, hogy a CPU-val elbánnyon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ííí... Prolimatech alkotott megint.
[link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12339 üzenetére
Gondolkoztam rajta, hogy meghajtanám, bár annó még A8N-E-ben hajtottam, ott ment valami 2,2Ghz körül simán.. Szal lenne még kraft a prociban, csakhát nem tudom mivel meghajtani, így marad az 1,8Ghz.
Mondjuk amire használva van arra elég is.. Ráraknám a silvestone bordát, csak az a gáz, hogy nem fér bele a pici házba.
Ez a proci téma meg elég lál...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez milyen már... [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12315 üzenetére
Jah, de nembaj, a tudat megvan, h leeht lesz itt is, jobb később, mint soha !
Nekem van egy 32mm-es SilverStone ventim, amivel adom a hűtőt, dehát nem akar elmenni semmi pézé, de ennél olcsóbban már nem fogom adni az egész hűtőt, me már annyié adom így is, amennyi csak a venti volt...
Gondolkozom rajta, hogy át kéne rakni a ventit a Scorpion-ra, de valahogy nem tom, a Coolink légszállítása sztem jobb, és legalább halk is ez mellett. Gondolkoztam azon is, hogy rágyógyítok még1 bordéra valahogy. Pl az FM123-at rá a bordára, az FM122-t meg betenni hátra, csak nemtom mennyivel lenne jobb.
Még gondolkoztam azon is, hogy a 123 kéne a procira, de ugyanazért a hangért a Coolink sztem több levegőt szállít, a SwiF2 120P-ről van szó.
@Lipi: Haver vett ilyen CM vinyókeretet, lehet pont ilyet, és gyári hibás volt... Most tárgyal a CM-mel mail-ben, hogy mit lehetne tenni.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Unalmas perceim termése. [link]
De majd még kap, játékot is, hogy ott stabil lösz-e, de eddig meggyőző.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12090 üzenetére
Nha waze, gyógyuljál...
Meleg tea, pálinka.
Vagy még 1 kis forralt bor.
Felzabálja, tény, de viszont 4gb ramból indításkor simán elvan 1-1,5GB-vel, tény, hogy többet eszik mint az xp, de használat közben sztem jobb a memóriakezelés... Nekem tök jól mennek a ramok 1104mhz-n, amit ugye beszéltünk..
Most raktam újra nemrég a vasat, mintha megtáltosodott volna a gép játékok alatt... 9.12 Hotfixet raktam fel, sokkal jobb a gép mint ezelőtt volt..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12076 üzenetére
Hát ha nincs benne ram, akkor elvileg szakaszosan kéne, hogy csipogjon, nem folyamatosan, szal sztem az a lap lesz a ludas. VGA nélkül próbáltad, akkor hogy csipog?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11946 üzenetére
Én ezt így kaptam Tom_tol-tól, mármint a hűtőt, Crossbow-al együtt. Sztem csak 775. Mivel gondolom a lyukátló nem ugyanakkora...Bár, lehet jó i7-hez is, na ezt nem tudom, ehhez tom_tom kéne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem a Coolink új hűtési megoldásai tetszenek.. Bár jó ez a Xigmatek is, nincs vele baj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van havernak egy ASUS P5E3-as lapja. Elég régóta nála van. Ugye x38-as chipset meg ilyesmi, ezt megérné valahogy cserélni a p35-re? Csak ugye a lapra is kéne rádobni, meg ram is kéne mellé, ez is csak költség lenne.. De fene tudja, lehet jó áron megtudnám bótolni vele..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11922 üzenetére
Hm. Ez jó.
Meg hasznos...
Na jah, még vmi 14k körül vettem annó a 2*2GB tracer-t, most meg 20k felett vannak. Filóztam azon is, hogy kéne venni melléjük még1 párat, dehát ennyiért..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
krammerka #11920 üzenetére
Én se csereberélek.
Filózgattam, hogy elkéne adni a tracer-eket, mer ugye egész értelmes áron el lehetne adni őket, de aztán gondolkoztam, hogy mit vehetnék helyettük, és rájöttem, hogy szinte semit, ígyhát megmaradnak inkább. Jók ezek.
Meghát max vmi p45-ös lap kéne már az e8400 alá, aztán lehet jobban hasítana, de nem akarom annyiért eladni a p35-ös lapot, mint amennyit ér, inkább megmarad....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11832 üzenetére
Hát nézd, mai napig egy s939-es AMD-s géppel is el lehet lenni, ugya a fő hátrány talán az, hogy DDR400. Nade, ebből is, ha meg is szűnik, ha 1 bikásabb lapja lesz az embernek, sztem azzal sokáig el lehet lenni, ha meg is szűnik, akkor is, és ugye annó a 775-ről már ezt mondták, hogy meg fog szünni, nameg, hogy a i3/i5 váltja majd.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11826 üzenetére
Nah jah. Csak addig meg nekem nincs gépem, az meg gáz. :\
Mé nem vagy errefele valahol? Simán meg lehetne oldani....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11819 üzenetére
Hát, a fő nyomós ok számomra az ÁR ! Plusz az, hogy amire én használom a gépet, arra végképp felesleges, lehet benne bármekkora tuningpotenciál, az nem ér meg nekem annyi pénzt, amennyibe kerül...
Véleményem szerint nagyon nincs meg az ár/teljesítmény arány az i7-nél, és ezért pofátlanul drágának is tartom...Tudom, hogy erős, de akkor sem ér annyit, szerintem, amennyi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11810 üzenetére
Hát arra én is.
Ezek úgynézki mennek szépem, memtest is ok, prime is ok, bár ugye 2,2V kell nekik, dehát segáz. Ma ment egész nap a gép, nem volt semmi hiba (kop-kop-kop).
Nha bakker, fél9 körül néztem ide, még semmi komment nem volt az enyém után, most meg olvashatok vissza, szép.
Mellesleg én sem vennék i7-et, bár kicsit más szemszögből nézzük a dolgokat, az tuti.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó reggelt !
Relatív azonos de mégis van különbség, me am2-es hűtők nem mennek fel AM3-re, tudtommal.
@lipi: Visszább volt kép, 1104mhz-re sikerült belőni a ramokat !
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11742 üzenetére
Én hagyom CL5-ben. Bár lehet 1100-hoz már CL6 kéne.
Most megy a memtest 1041mhz-n, de úgy, hogy visszaáltam 9-es szorzóra, és 434FSB. Eddig ok, és már megy 13 perce, #7 tesztnél tart.
Viszont lehet megpróbálok CPU fesszel lejebb menni, így 9-es szorzóval, hátha, me ugye kevesebb fsb, MCH-nak, FSB-nek hagyom a +0,2V-t.. Nem árt az.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akit érdekel esetleg, bár itt csak van pár ember akit érdekel.
Tegnapi HOC TV adás Over-rel, meg egy kis nitróval.
[link]
@subaruwrc: Ugyanez a proci?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11700 üzenetére
Úgy néz ki, hogy lap és lap között is van különbség.
Nekem meg volt játék közben egy fagyás, v is nem a gép halt meg, csak a játék, szal majd még hajtom, de blend teszt alatt nem volt hiba. De lehet adok még neki egy bootcd-s memtestet, biztos ami biztos alapon, ha ott sem lesz hiba, akkor a ramok OK-nak mondhatók 1100mhz-n.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11682 üzenetére
Hm, sztem jó ez, bár ugye a 2001 elég procifüggő, vagyis én ezt tapasztaltam. De mivel ugye én nem sűrűn markolok, csak ha nagyon unatkozom, így nem tudok nyilatkozni... Bár sztem jó.
Ez az AMD cucc hasonló mint Bagiránál, csak neki nem tom milye van pontosan, de övé is vmi hasonló.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11668 üzenetére
Hm, az a baj, hogy annak idején még, az E6400-al szenvedtem ezzel, hogy fel voltak osztva, és sajnálattal tapasztaltam, amikor felosztva 1000mhz-n lassabb volt, mint 1:1ben 8xx mhz-n. Ekkor szoktam le a felosztogatásról.
Lehet jobb lenne, csak 1000mhz körül már kéne nekik 2,2V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged