Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Ezen már a bios is újhullámos UEFI.
De furcsa lesz megszokni
Jó lesz ez a 2 lépcsős váltás, így legalább nem lesz annyira megterhelő
Az intellel csak az a bajom, hogy az én és kuncsaftköröm pénztárcájához nem igazán illik az ára. -
Borokafa
őstag
Elvitték a cuccaimat, valamit vennem kellett, ez tűnt számomra jelenleg a legjobb választásnak.Ebben legalább van némi jövőkép is.
Kicsit én is gondolkodóba estem..... aztán megkerestem a manuálját és ott is AM3+ ként kezelték.
Holnap fogom átvenni a lapot is meg az 555BE procit is. Ez elvileg csak X2 lesz de remélhetőleg egy pörgősebb darabAmúgy már volt olyan lapom amelyiket egyenesen a kínai gyárból küldtek és csak az a pár darab volt belőle az országban ami azzal a postával jött
-
Borokafa
őstag
Hú de nagy a csend ezen a tájon
Hét közepén lehet benézek egy-két eredménnyel egy AM3+ lap és egy 555BE procival karöltve -
Borokafa
őstag
AMD:[link]
-
Borokafa
őstag
Holnap megválok eddigi legjobb gépemtől
Lesz egy kis downgrade egy rövid időre -
Borokafa
őstag
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megtartani?
1. Asus P5B+E7300
2. Giga M61PME-S2P+ AthlonX3 435(másik lapban megy a 4.mag is) -
Borokafa
őstag
X3 445 4mag úgy néz ki ok.
Sajna Propus mag, C2 stepping
Midjárt nézek egy kis tuningot is -
Borokafa
őstag
Mi történt, senki sem tuningol?
Na jó, akkor holnap bepróbálok egy athlon X3 445-t .
Fogalmam sincs mire lesz képes.. -
Borokafa
őstag
Alakulgat
[link]
-
-
Borokafa
őstag
válasz
lizakattila #18793 üzenetére
Még egy kis finomítás és már majdnem annyit megy mint egy phenom
(remélem ezzel a kijelentéssel kicsit felébresztem a topikott)
Jó kis proci ez. -
Borokafa
őstag
Én is csatlakozom, Boldog Névnapot Ákos!
-
Borokafa
őstag
válasz
lizakattila #18732 üzenetére
Kösz, tényleg egész tűrhető
-
Borokafa
őstag
Valamikor régen az overclocking world record database-ban az X2 4600-al én is előkelő helyen voltam a 3640MHz-el, de az valahogy eltűnt a süllyesztőben. Ja meg véletlenül egy X3-as phenom I-el is.
Nincs kedvem már szétszedni jegezéshez a saját gépemet, úgy látszik öregszem.... -
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #18695 üzenetére
Ha fel kellene sorolnom hány gépem volt, biztosan belekeverednék és kihagynék néhányat.
Mindkét oldal termékeit ki szoktam próbálni és nagyjából 3 havonta szoktam cserélni, mert nagy a kuncsaftkör és ha megfüzetik az árát hát vigyék.
Ennyi szokott lenni a megunáshuz szükséges idő kb.
Viszont most a jelenlegi cuccal azt hiszem meg fogom várni a Buldózert. Már csak azért is hogy borsot törjek vele az intel fanok orra alá -
Borokafa
őstag
Majdnem ugyan az ( ez zárt íróasztalos)
Kicsit hosszu az AIDA64 riport így csak a procitesztteket tettem be 4400MHz-en, memória 1728 MHz 9-9-9-24 CR1
Queen 32218
CPU PhotoWorxx 36377
CPU ZLib 214.3 MB/mp
CPU AES 48852
CPU Hash 2935 MB/mp
FPU VP8 3425
FPU Julia 11212
FPU Mandel 5706
Ha más is érdekel átküldöm az egész riportot mailben. -
Borokafa
őstag
válasz
kulerr #18658 üzenetére
Hú de félreértettél. Szövegértés, akkor újra, az i7 egyértelmüen jobb.
Azért is nem írtam árat az athlonhoz, mert tényleg nem az a kategória, de azért az is egy 4magos proci.
A használt árak is mérvadóak lehetnek, én direkt bolti árakat írtam, mert azok tükrözik igazán a gyártók árait.
És 2 hsz-el ezelőtt kb. én is azt írtam, hogy hol is lehet ezt a plusz tudást kihasználni.
Szerintem ne is ragozzuk ezt tovább -
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #18577 üzenetére
Stabil lap, de nekem nagyon nem tetszett! Ugyan az a proci kb. 150Mhz-el kevesebbet ment benne mint a Gigában.
C&Q-val is voltak gondok, ha szorzót állítottál már nem is működött, biost visszafele csak dos-ban lehetett feltenni, fogyasztása is magasabb volt mint az előző Gigának stb.
Szerintem nem ér közel sem annyit mint az ára alapján gondolnánk. -
Borokafa
őstag
Hát nem tartanak teljesen normálisnak, de igazuk is van
Képzeld el mikor a múltkor a nappaliban az íróasztalon próbálgattam a potot és a szárazjégból jött a köd ami ugye csak CO2, meg fortyogott minden , kaptam rendesen, hogy felrobbantom a lakást, jaj mi lesz most stb. Na akkor nem volt egyszerű.Egyik lányom ott kevert mellettem és segíteni akart, a másik meg elmenekült
Ehhez képest a nyitott ablakért már "szinte csak" dícsérő jelzőket kapok
Egyébként tényleg nagyon jó ez a proci, elégedett vagyok vele. Ha a mem vezérlője kicsit jobb lenne akkor lenne az igazin (bár így se rossz). Az intel i sorozaté nagyon jól sikerült. -
Borokafa
őstag
Ákoska, küldtem maileket az eredményekről, de az utolsó kettőben van a lényeg
-
Borokafa
őstag
Akkor mérgemben (vagy bánatomban
) egy 1,5V-os eredmény:
-
Borokafa
őstag
Sziasztok!
Kicsit jegeztem, de a játék potocska tényleg csak játék, mert nem elég magas. A 100mm sajnos kevés, nem tudtam elég anyagot beletenni mert kibugyogott a tetején. -40-50°C körül mozogtam.
Ráadásul a legjobb eredményt CVF fájlba mentettem(CPUZ), hogy majd weben validálom, aztán most valamiért meg nem akarja megnyitni.
Na mindegy, most már fenn van az Alpenföhn hűtő, -10°C a Freezerhez képes átlagosan.
Akkor egy-két kép: -
Borokafa
őstag
Kb 2éve használok egy 350-es FSP tápot, takarékos és szinte mindenre elég (még a hülyeségeimre is
), ha megnézed a memória fesz még el sem éri az 1,5V-ot, int vga fogyasztása is jelentéktelen, procifesz is alacsony, ezek az apróságok is segítenek az alacsony fogyiban.
Szerintem a tuningba (pozitívan) nem igazán szólhat bele -
Borokafa
őstag
Elvileg otthon van az új hűtőm is Alpenföhn Brocken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest