Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78131 üzenetére
Mi ez a Premier? Én még azt nem is láttam a játékban.
Jó, most közben rákerestem, miközben ezt írom. Meg kell venni a Prime status-t. De szerintem lvl10-sem vagyok még.
Egyébként most azon gondolkodom, hogy én szerintem a CS:GO-t játszottam ESEA-n még. Szóval valamennyit nyomhattam vele. Mert emlékszem, hogy a NiP akkor ment nagyon, és én ESEA-n voltam Xizt-tel egy csapatban, nuke-on, még az is rémlik. Örültem mint majom a farkának. De aztán lehet, hogy csak álmodtam....
Azt tudom, hogy az ESEA fizetős volt, és inkább fizettünk, mert a matchmaking egy kutyasz*r volt. Meg pr0nax ellen is játszottam, de a fnatic-ot mindig is utáltam...
(basszus olyan mintha 100 éve lett volna..)
Matchmaking-ben már 2 win után kapod a rankot a mapokra. Ez tuti, mert mostanában kaptam meg jó párat.
Ohh, lehet így linkelni az inventory-t? Itt az enyém, bár tényleg semmi extra: [link]
Vannak jó skinjeid, főleg az az AWP. Abból én a Phobos-t vettem, de utána néztem, hogy a Atheris se annyira drága, szóval a Phobos-t kicsit bánom. Bár ahogy lövök most awp-vel nem kár még érte. Ami még piszkálja a fantáziámat, az a Fuji MP9. Ez a japán téma amúgy is bejön, és az egy nagyon pofás skin az én ízlésemnek.Torzsi is olyan mint a többi sikeres magyar esportoló. Egy fecske.. és nem is csinálnak nyarat. Ahogy Vizicsacsi sem tette LoL-ban, Raisy sem tette Quake-ben, stb stb.. Meg hát gondolom a magyar scene ugyan olyan mint volt. Sőt mostanra felnőtt egy teljesen új generáció..
Két olyan pici gyerek mellett nem is csodálom, hogy nincs idő. Az enyém már 13 éves, "lassan" kezdi ő is a CS-t.
Na megyek ma egy Odyssey G4 monitorért. Bár az 240Hz-es, de a gépünk nem tud annyit CS2-ben...
Ráférne már egy upgrade lassan, i56600-as proci meg ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest