Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyZ01
tag
válasz Norbi095HUN #5494 üzenetére
Szerintem nem lehet állandóvá tenni, én csak ezt a megoldást tudom.
(#5496) Bahama: DM-be maximum 8 botot tudsz berakni, casualba pedig 10 botot.
Én 999-re állítottam a max fps-t én úgy gondolom, hogy semmilyen negatív hatása nincs.[ Szerkesztve ]
Living for the sesh
-
Spet
addikt
válasz Coccolino_O #5495 üzenetére
Persze 4 az 1 ellen kick szavazással kidobtak.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Bahama
aktív tag
Sziaztok!
Nemrég nyargaltam át jó sok éves 1.6 után go-ra.
Az első problémám amit nem tudok megoldani az az, hogy saját játékban deathmatch módban, nem tudok 8-nál több botot berakni a másik csapatba. Legalább 15, de akár 20 is jó lenne. Mert így keresgélni kell a rendes mapokon őket.
mp_limitteams 0
mp_autoteambalance 0
És a deatmatch cfg-t is átírtam hogy maxplyers 20, de így sem jó.
Egyáltalán meg lehet csinálni, vagy csak én nem csinálok jól valamit?Ja és ajánlott a max fps-t korlátozni?
Általában fixen 250-300 között van, de nem tudom hogy van-e negatív hatása mint 1.6-ban 100 fölött.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Spet
addikt
Na megtörtént velem is, hogy kidobtak az utolsó körben amikor nyertünk volna, rögtön is fel is b@szta az agyamat azzal, hogy ez lett volna az első mai nyert meccsem +a dropról is lemondhat az ember....
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
NagyZ01
tag
válasz Norbi095HUN #5469 üzenetére
Ha megnyomod a fényképezés gombot miközben megölt valaki (F4 vagy F5 vagy valami ilyesmi) akkor lesz ilyen.
Living for the sesh
-
D4v3
őstag
Az nem lehet, hogy egy bizonyos játékmódnál jön ez elő? Én csak competitivet játszok, de ott nincs ilyen tuti sehol.
Ha nem ez, akkor szinte biztos, hogy valami szerver mod lesz. -
Lmh
őstag
válasz Norbi095HUN #5489 üzenetére
1. Slystyle fórumtippjeit próbáld elsajátítani, a legutóbbi linkedet már ki sem másoltam, mert lusta voltam xD
2. Egyik haverom is ezt mondta elsőre, h szerinte vmilyen szerver-mod. Ezt próbálgasd.
Nem hiszem, hogy ez beállítás kérdése lenne.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Slystyle
őstag
válasz Norbi095HUN #5486 üzenetére
Az már sajnos nem fog menni, több mint fél éve volt és amúgy sem szoktam szervert elrakni kedvencekbe, max surf, idle vagy aim training szervereket.
Mellesleg jó tanácsok: 5 percen belül tudod szerkeszteni a hozzászólásod, linknél pedig a link gomb használatával átláthatóbb lesz a kommented is, mind számodra és mind számunkra.
-
Norbi095HUN
aktív tag
És esetleg tudsz mondani olyan szervert, amin ezek a beállítások vannak? Legalább egy próbát megér az egész, hátha emlékszel.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Csak nézzétek meg elég beírom a google-be annyit hogy "csgo killcam" és rögtön az jön amit én is nagyon szeretnék
Ittvan:
https://www.google.hu/search?q=csgo+killcam&client=opera&hs=FD3&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=iLHBUpvYJKX9yAOLq4EI&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=660#q=cs+go+killcam&spell=1&tbm=isch
És ott van mindenhol... mindenhol.. én ezt nemértem. Jó lenne rájönni. Már még azért is letöltöttem a régi Bétát, és abban sem ilyen, nemigaz már -
Slystyle
őstag
válasz Norbi095HUN #5482 üzenetére
Ilyennel már én is találkoztam még mikor elsőnek felraktam a játékot, játszottam pár kört ilyen-olyan szervereken és az egyiken ilyen volt. Közben ugyebár állítgattam a beállításaimon is, szóval vagy szerver vagy beállítás függő.
Én azt mondanám neked, hogy egyeztesd a beállításaid azon emberekkel, akik ezzel a másfajta "killcam"-el rendelkeznek.
Igaz én nem látom értelmét, hogy ez miért ennyire fontos, a legtöbben úgyis arra törekszenek, hogy a szóban forgó képet minél kevesebbszer tekinthessék meg. -
Lmh
őstag
Ne értetlenkedjetek már, világosan leírta, hogy a haveroknak alapból ilyen, akkor honnan tudnák, hogy mitől ilyen? Ilyen oszt kész.
Norbi, már kezdek hinni neked... Nem tudom mi lehet, de nagyon szurkolok, hogy kiderítsd, mert nekem is nagyon kéne :S
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz pr1mzejEE #5481 üzenetére
Mondom, hogy megkérdeztem, de nekik alapból ilyen volt amikor letöltötték
Csak tudnám, hogy miért?!, vagy hogy egyáltalán hogyan... erre nincs valami command esetleg? Mert hogy ez nem mod az tuti biztos, amugy sem müködnek az addonok 99%-a már. Legalábbis nálam....
Ha valamelyikőtök esetleg rájönne, hogy ez mégis hogy megy, akkor szóljon légyszives, mert én sehol sem találom ennek a megoldását a neten.. swf fájlokat pedig ha cserélek, else indul a játék utána, csak reinstall oldja meg.[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Norbi095HUN #5480 üzenetére
Én eleve nem értem miért minket kérdezel, mikor a haverjaidat is megtudnád..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Lacccca87
addikt
válasz Norbi095HUN #5478 üzenetére
Mi lenne ha megkérdeznéd a barátaidat?
De ez sztem valami GUI mod -
Norbi095HUN
aktív tag
Tessék van egy pár, ráadásul magyar is, mivel tényleg ők játszanak vele, csak nemtudom nekeik hogy ilyen, mikor állítólag semmit nem csináltak vele.
1.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=199481286
2.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=199481203
Ez elég bizonyíték hogy tényleg van ilyen killcam-is? Csak éppen sehol nem találom az okát, hogy nekik miért ilyen, nekem meg miért a másik sz@r van. :/[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz Norbi095HUN #5476 üzenetére
Mondjuk ez amit linkelsz ez pont nem bizonyíték, mert ez ilyen promo videóból készített kép. A játék valójában nem úgy néz ki, mint a videóban. Szerintem blöfföltél, amikor azt mondtad, h a haverjaidnak ilyen van xD Arról küldj screent, akkor elhiszem.
-
Lmh
őstag
válasz Coccolino_O #5474 üzenetére
nekem öröm é bódottá, alig várom, h kipróbáljam
-
Coccolino_O
őstag
válasz betegphiu #5462 üzenetére
Lehet, hogy hülyén fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy van ugye a játéknak a hangja és effektjei, és van az, amit hallasz, amikor a társad mond valamit. Azt hittem, hogy létezik valami iránymutató, hogy 40% a játék hangereje, és 60% a társadé. Hogy a játékot is halld, és ne maradj le semmi érdemi információról.
-
lemusz
addikt
cl_disablefreezecam 1
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz Norbi095HUN #5469 üzenetére
Hát ha valóban lehet olyat amilyet linkeltél, akkor engem is iszonyatosan érdekel, mert nekem is sokkal jobban bejön. Azt mondod, a haverjaidnak frankón ilyen, én még sosem láttam ilyet. Nem lehet, h ez csak vmilyen mod az adott szerveren?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatosan, márcsak kíváncsiságból kérdezem hogy amikor a játékban megölnek akkor a játék mértnem így jelzi ki, mint a steamen felrakott képen? tehát erre gondolok:
http://cdn4.steampowered.com/v/gfx/apps/730/ss_ffe584c163a2b16e9c1b733b1c8e2ba669fb1204.1920x1080.jpg?t=1385511625Nem nagy dolog tudom, de nekem még mindig jobban bejönne ez a fajta "killcam"-nak nevezett valami, mint a mostani ez: http://i.imgur.com/P2IZo.jpg
Tehát csak anyi hogy ezt hogyan lehet megoldani hogy nekem is ilyen legyen? Mert szinte minden barátomnak ilyen, csak nekem nem. Persze lehet hülye kérdés volt ez, de nagyon érdekelne.
Köszi a választ előre is mindenkinek! -
GergőBp
tag
válasz Slystyle #5396 üzenetére
Igazából fagy a játék időnként. Ez a kék most volt először. A lényeg azon van, ha visszalépek miért ad büntetést. Na itt azért nem kéne őket védeni. 1szer nem léptem vissza (első alkalom), illetve volt egy alkalom mikor már késő volt... Mind1, kimaxoltam addig az összes fegyvert
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
Lmh
őstag
válasz Coccolino_O #5461 üzenetére
Úgy, hogy pont jó legyen xD Mit lehet erre mondani? Ez függ a csapattól is. Ha csak fontos infókat tolnak, akkor lehet kicsit hangosabb, nehogy lemaradj vmiről, akkor nem fog ugysem zavarni. Ha viszont végigpofázzák a wart, akkor nyilván lehalkítom, mint az állat, mert többet árt, mint használ.
-
Norbika88
senior tag
válasz Arkennys #5337 üzenetére
Hát a bios frissítés nem oldotta meg a map váltás közötti exe errort.
Minden driver le lett frissítve, steamen belül is a játék fájlok épség. ellenörzése is megtörtént.
Olvastam sok embernek ez a problémája, de megoldást nem találtam rá.
Rakja újra a rendszert egy gém miatt? -
betegphiu
senior tag
válasz Coccolino_O #5461 üzenetére
most összezavartál.. nem értem.
-
Coccolino_O
őstag
Köszi mindenki.
Még egy kérdés ezzel kapcsolatban. Melyiket szokták hangosabbra állítani a játékosok? A játék hangját vagy a saját hangjukat?
-
-
Slystyle
őstag
válasz Coccolino_O #5454 üzenetére
Az igazából nem fejhallgató, hanem egy 3M Peltor (általában azt veszik fel), ez csak a külső zajt szűri meg, mint egy olyan gyári munkáson, aki nagy zajban dolgozik mindig.
Az alatt van a kis fülbedugós füles, amin a játék és kommunikáció bejön, a nyakukban pedig a füles csak a mikrofon miatt van.Ezt a kombinációt akkor szokták használni, ha kicsi a stúdió, közel vannak egymáshoz a csapatok stb. Amúgy ők is normál fülessel játszanak inkább, ha tehetik.
-
pethYeti
addikt
A fülhallgatón jön a hang, a füles csak azért van rajtuk hogy kizárják teljesen a külső zajokat, bekiabálásokat.
-
dReFiX
senior tag
Zenét hallgatnak.
-
Coccolino_O
őstag
Valaki hozzon már fényt az éjszakába, és magyarázza el nekem, hogy miért van fülhallgató a srácok fülében, amikor van rajtuk fejhallgató is. (?) Most is nézek egy esl meccset, és nem először látom. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Az ilyen szituációkat kerülöm és ugye embert jóval sűrűbben látok, minthogy két entry-t kelljen figyelnem.
Egyébként nem azért raktam most 4:3-ra, mert a régiek úgy tolják, ezek tényleg nem érdekelnek, egyszerűen így érzem jól magam játék közben. Ha meg oldalba kapnak így jártam. Egyébként a torzítás tényleg jó szerintem, szélesebbek a tárgyak (bár az arányossághoz köze nincs).Coccolino_O: http://www.nip-gaming.se/csgo-team/ (korábban linkelte valaki, onnan van) ha lenyitod a profiljukat mindent látni fogsz.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz Coccolino_O #5450 üzenetére
Nem tudom, mivel nem érdekel, mert a saját beállításaim tökéletesen megfelelnek. Profi úgysem leszek, max jó játékos, de nem célom, hogy világhírű csapatba kerüljek.
A neves csapatok oldalain vannak profilok, ott általában meg lehet tekinteni az egyes játékosok cfg-it vagy FB-n a leírásukban is benne szokott lenni.
A felbontás még ugyebár változó az aránytól is, így ~ahány ember, ~annyi beállítás. -
bladegery
senior tag
-
bladegery
senior tag
ebbol a videobol mindenet megtudtok a felbontas temarol.
gergely-szabo.com
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
jaja, értem én, mindent
Olvasgattam fórumokat kíváncsiságból, hogy hogy vélekednek erről. Ott is az a többségben elfogadott, hogy 1.6 4:3, mert arra lett kitalálva, csgo 16:9, mert arra lett kitalálva és aki 4:3-ban tolja a csgo-t az megszokásból tolja.
Ezt hosszasan ecsetelik, sok vélemény, majd következő beszólás:
- I played 16:9 in 1.6 and in go I play 4:3 lol
- fuck the logic
-
Slystyle
őstag
Az a gond, hogy az event-ek olyan sűrűn vannak, hogy nincs idejük átszokni.
Ez olyan, mint másnak a reggeli kávé. Tegyük fel, hogy te két cukorral és habbal szoktad inni, aztán a kiszolgáló személy azt mondja, hogy elfogyott a hab várni kellene 10percet, erre te pedig nem kéred, mert mindig így iszod és a másik sarkon lesz hab, nem kell várni és beérsz a munkahelyedre.Lehet nem a legjobb hasonlat, ezekkel mindig bajban vagyok. De a lényeg a megszokás és nem az, hogy még plusz időt fektessenek valami újba, ami lehet, hogy számukra nem is lesz jó, csak mondjuk fél év után.
Amatőrként lehet próbálkozni ilyen-olyan beállításokkal, mert van rá időd és nem várja el 4 másik ember, hogy ugyanúgy kiemelkedően teljesíts minden eseményen. -
dReFiX
senior tag
Az a baj srácok, hogy továbbra sem a képarány és dpi beállításokon fog múlni a dolog, maximum placebo szinten.
-
Lmh
őstag
jójó értem én. Igaz. Viszont 10 éve nem volt csgo. Tudoom volt 1.6 és ott szokták meg, de azért lett volna bőven idejük átszokni az eredményesség érdekében. Fura, hogy nem tették meg. Hiszen ha valóban akkora előny, akkor milliókról dönthet az átszokás. Ezek a prok sok esetben együtt laknak vagy legalábbis van 1 berendezett gyakorlótermük ahol napi 6-8 órát töltenek együtt gyakorlással. Rászánhatták volna az időt és azt mondják a felkészülési időszakban, hogy na gyerekek akkor most 1 hónapig széles vásznon lőjük a fejeseket. Nem hiszem el, hogy nem szoktak volna át. Érdekes...holnap felhívom Screamet és megkérdezem xD
-
reflxx
aktív tag
Ha már ennél a témánál vagyunk, érdemes bekapcsolni a v-sync-et? Nekem nem az a lényeg hogy olyan legyen a configom mint a "prok-é" különben nem mid-high-very high-on lennének a cuccok és nem 1920x1080-ban tolnám. Fő szempont az élvezhetőség úgy, hogy az fps-em azért legalább 100 környékén legyen (vagy több )
illetve mi ez az fxaa akármicsoda pontosan?[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
jaj lemusz, ezt benézted sajnos
Primz: ja, hogy úgy tolod, a 4:3-mat, hogy nincs csík. Az nem mind1
Basszus amúgy én rengeteg streamet/twitchet nézek profi meccsekről és csomószor látom, h ha tehetik mindig csíkkal játszanak a prok. Törekszem rá, hogy minden beállítást olyanra állítsak, hogy a lehető legjobban adja a csgo, de ez az 1 amire sosem fogom rávenni magam. Annyira illúzióromboló.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
pr1mzejEE
addikt
Engem a fov nem izgat, sokkal jobban érzem így. Egyébként csak annyi, hogy meg van nyújtva a képernyőn minden, szélesebbek a karakterek, tárgyak stb.. Nincs oldalt csík. Van aki elhányja magát tőle, de nekem tetszik, mert könnyebb ellőni az ellent.
Kinek a pap, kinek a..[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Persze hogy nem fenyeget. Mert ez a read is amit toltál, egy böszme nagy facepalm. Mégis honnan az információd, hogy 1920x1080-ban tolják? Valami okostojás ismerősöd mondta? Felmentél publikra és ott mondta valaki? Ilyen információkat primer kutatással célszerű megszerezni. Felmész facebook-ra, beírod pár "pro" nevét, kidobja az oldalukat és általában ott van a cfg-jük, a beállításaik... van amelyik még azt is kiírja, hogy a monitorán mik a color beállítások...
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
Na az új beállításokkal 25-3, kaptam 5 reportot és félidőben is végig pofáztak, hogy miért jó nekem, hogy csalokD
-
kiszi07
senior tag
Akinek van ESL-je és jól lő írjon rám kérlek! Ma lesz NC
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
pr1mzejEE
addikt
1.86+ 2.81+ 0.89= 5.55$
awp boom= 5.94$, graphite 7.22$
Ez azért nem a duplája, de azért írtam így, hogy akinek megéri az írjon. Egyébként a csúszkát nézem és annak a legfrissebb árát. Nem tudom ezt kell-e.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
A játék dobál neked ládákat és skineket, amiket a piacon eladsz euroért/dollárért kinek mi van beállítva, majd a virtuális pénztárcádból tudsz venni más/újabb skineket. Nyílván van olyan aki ezért fizet is normális pénzt, de szerintem akik itt vagyunk azok nagy többsége csak abból gazdálkodik amit a játék kitermelt neki.
-
pr1mzejEE
addikt
Van ilyen winter case-m, amihez adok egy awp snake camo-t egy awp boom-ért vagy pedig egy awp graphite-ért. Ilyen minimal wear-eset keresek.
Esetleg még hozzá csaphatunk egy ak 47 jungle spray-t. Akinek megérné az írjon nyugodtan.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
stefyY
őstag
válasz illes.bence #5417 üzenetére
Egy kezdőnek tökély... 1 csillagosnak mondtam volna max. előre magam...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Slystyle
őstag
válasz pr1mzejEE #5413 üzenetére
Én is anno sokat állítgattam, de mikor elkezdtem Cry2-vel komolyabban játszani, akkor döntöttem úgy, hogy lentebb kell adni az 5600dpi-ről meg a 25-ös in-game sensiről. Már el se tudnám képzelni, hogy hogy tudtam úgy játszani. Havonta vettem mindig vissza 1 ezrest meg állítottam in-game is.
Cry2-ben végül 800/3-on kötöttem ki, aztán Cry3-ben meg valamit nagyon elrontottak sensit illetően, amit később pár paranccsal lehetett korrigálni.
Végül Cry3-ban 810CPI lett az érték (egércsere is volt közben), 3,5-es in-game és 0,8-as ADS sensi.
CS-ben kicsit még finomhangolnom kellett, ugyebár minden játékban szinte különböző a FOV, stb és kilyukadtam 810CPI/1-es in-game mellett.
Mindezt kb 1,5-2 év leforgása alatt értem el, mert ha egyből váltottam alacsonyra, akkor nagyon rossz eredményeket értem el.
Ha fokozatosan tanuld be az alacsonyabbnál alacsonyabb értékeket, akkor a pontosságot még nagyobb lesz és akár a 180-as rántások se fognak gondot okozni.TheSilencer: Úúúh, add nekem a WO ládát. Már 3-4 napja vettem egy kulcsot, mondom hátha ezzel is szerencsém lesz, mint az új esports ládával (Blue Laminate Factory New-t sikerült kiszednem belőle), de csak nem dob a fránya játék, csak értéktelen skin-eket.
Amúgy a skin-eket megtarthatod, cserélheted vagy akár el is tudod adni. A kártyákkal is ez a helyzet vagy pedig ha kell CS-s kitűző, akkor még cserélgetsz vagy eladsz-veszel kártyákat, míg 5 különböző nem lesz és abból lehet CS-s kitűzőt készíteni. Bővebben itt olvashatsz róla. -
Silencer83
addikt
sziasztok !
mivel meg csak par orat jatszottam, igy meg van nehany dolog ami nem vilagos.
kaptam wintercase-t, meg fegyver skint, de most 3 db valami kartyafelet kaptam, 2 egyforma meg 1 kul., mik ezek? CS jatekkartyak -
illes.bence
tag
válasz adamkaa777 #5388 üzenetére
link Ha megnézed, a világ legjobb játékosai is 400-as dpi-n kis sens el játszanak, és nem véletlenül a legjobbak
(#5411) stefyY: Nem is olyan rossz!
[ Szerkesztve ]
-
illes.bence
tag
válasz adamkaa777 #5339 üzenetére
kis dpi, kis sens
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Slystyle #5394 üzenetére
Igazából eddig is csak azért vaciláltam a sensikkel, mert láttam bizonyos nip meg stb meccseken, hogy ha úgy adódik akkor 180 fokot fordulva is elég gyorsak és pontosak, ezért gondoltam én is állítgatom. Ebből az lett persze, hogy elkezdtem pontatlanul játszani és mivel ismerem a képességeimet ez nagyon nem tetszett, tehát megszokás helyett természetesen a sensiben kerestem a hibát és állítgattam volt, hogy napi 2x, volt hogy 4-5 nap után, ez attól függött persze, hogy mennyit játszom.
Igazából most már nem érdekel, most nagyjából codos időm magasságaiban van a sensi, akkortájt is ilyen 0.6 in game sens-el játszottam.
Viszont ez tényleg idegesítő tud lenni, ha oldalról elkezdenek lőni, főleg ha egy jobb játékos bár dm-en sikerült 120/60-ba lőnöm magam. Persze wp-vel, de amúgy ak-val is jól adja.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Első rangom: Gold Nova III
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Most lesz meg a 10. winem, kiváncsi leszek, milyen rangot kapok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest