- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
combonari
tag
válasz
tibi140 #12736 üzenetére
Felvilágosítás következik
A helyzet az, hogy manapság kevés jó klán létezik a magyar fronton, aki aktív is (és nem csak pub noob), jár warozni, stb. Manapság többségben azért alakulnak a klánok, hogy az emberek funoljanak, vagy csak arcoskodjanak, mindenesetre az én időmben (2-3évvel ezelőtt) a professzionális játékélmény felé orientálódtak az ilyen jellegű csoportok
Ez manapság tapasztalataim szerint nem így van. Akad még a régi csapatok közül pár, ami egyben van, és aktív, és ezek jó klánok is, ide viszont nincs tgf szinte soha. Ezek a klánok azért maradtak fenn ennyi ideig, mert jól összeszokott játékosok vannak bennük, akik évek óta egymással játszanak, és sikeresek. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs jó klán magyarországon, csak kevés. Egyébként meg akik tepernek a tagok után, publikon, meg hasonlók, azok általában lowok. Ezt pedig nem úgy értem, hogy nem tudnak lőni, vagy játszani. Régen sok ilyen klánban voltam, amibe publikról kerültem be, és bár jó játékosokkal jászottam, mégis 3-4 hónap után széthullott a klán, mert a játékosok képtelenek voltak egymással együtt játszani, eljárni gyakorolni, taktikolni, stb.
Amit én ajánlok neked, hogy keress olyan embert a Friends-edben, aki szokott mixelni. Vagy járj fel Gamer's IRC-re, és keress mixeket. Így érdemesebb klánt keresni, és talán egy jó mixwar csapatból alakul egy jó klán is, ami nem publow, és értelmes, csapatmunkára hajló emberek lesznek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged