Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz h.adam.92 #7238 üzenetére

Nos akkor a véleményem, amit már totalcs.hu -n is kifejtettem, meg n6.hu -n stb ...

1. A movie minősége szerintem nagyon jó.
    2. A vágás szintén mondhatni "tökéletes".
    3. A zenét jól eltalálta hozzá, szépen össze is hozta a movie-val / fragekkel.

Egyszóval kegyetlen jó movie lenne, HA nem lennének benne kamu/beállított fragek! :U
    Mert eszméletlen nagy faszmakkoknak kellene lennie ahoz, hogy shotival 4-et öljön házba, meg WP-vel 2lövésből ACE-t lőjjön, na meg desertel 5x 1hit ...
    Ha végig nézed, sokszor azt is lehet látni, hogy a CT-t a társa futás közbe lesebzi, hogy a T eltudja lőni desertel 54651km-ről! Az meg már plussz ráadás, hogy okosan kilett ez találtva, hogy - hogy fussanak XY helyen, hogy szépen ugrásból 1lövéssel 3-4ember meglegyen, stb .... futnak ki libasorba, és mellé lőnek, na meg null hp-sok a tunknál ... így nem nehéz " movie high-nak" lenni.

De a kamu/beállított frageket leszámítva faszányosan megcsinálta ClaYmaN kolléga!

• Zolás

addikt

válasz h.adam.92 #7238 üzenetére

És mit kéne látni rajta? Vagy egy rakat faxnubot lő le akik libasorba rohangálnak vagy olyan kilóméterhediket lő deserttel vagy glockkal ami nem lehetséges rásegítés nélkül. Most komolyan megnézed a videót nehogy azt mondd hogy minden lövés tiszta és ez a gyerek igy nyomja! Aki játssza ezt a játékot az pontosan tudja hogy ilyet nem lehet összehozni. Az meg hogy libasorba rárohannak a wp-sre hát ha akarod összehozom a haverokat a warszerónkra és tolok neked ilyen überkaraj videókat nyomd föl a netre azt hadd bámulja a sok 8éves hogy űűűűűűűűűűűűűűű....... szánalmas azt ennyi. Szerintem.
    (És most tépjetek szét mert ez a csávó igy tolja és ő szupermen csébe :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák