Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Oldman.

tag

válasz Zolás #6459 üzenetére

Szia Zolás,

Azt kell mondjam nem értek egyet veled.

Pl nekem mindig 5 a pingem. Néha 1. De a netgraph-on 3-15 ms között mozog. Az Admin ezt látja is, ha ért hozzá, és nem a TAB-on nézi, hanem konzolból.

A ping meg nem azt jelzi, hogy mennyit töltesz, hanem h mennyi a késésed a szerverhez képest. Ezt Te is beláthatod, ha nyomsz egy netgraph 2-t.
    A sebződés pedig nem kliens oldali, hanem szerver oldali. Te lősz, szerver tudja, én hol vagyok, és ha ott a golyó is, akkor talál. Alacsony frissítéssel (rate) kevesebb helyen vagy ott a szerveren, ergo nehezebben talál, mert a hitboxod csak felvillan, nem állandó... De az mindegy a te géped mit tölt le.

Tehát a ratehaxort futás közben nem lehet elnyomni. 1helyben kempelve semmit nem ér a ratehax. Összekeverik az alacsony pinggel és a laggoló emberrel.
    Az alacsonypinges gyorsabban reagálhat a támadásokra, főleg ha magas a framerate (100 fölött)
    A lagger meg ugyanúgy teleportálja a hitboxjait, mint egy ratehaxor, mégse csaló.

Akinek alacsony a pingje és ugrál a karakter, az meg lehet, hogy lassú gépen játszik. Ha mégis pwnzol, akkor lehet h ratehaxor.

..szerintem...

• Djuree

félisten

válasz Zolás #6459 üzenetére

hát mikor lőnek rám akkor nem tudom mennyi a pingem, akkor nem nézegetem, akkor lehet följebb megy :D
    azzal nincs gond, halok rendesen, általában több halálom van mint killem pedig nem játszok rosszul sztem :U

Új hozzászólás Aktív témák