-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
szerintetek ezen a gépen menne a source akadásmentesen, közepes beállításokkal:?
AMD Athlon XP 2500+ (barton magos) + AMD gyári hűtő
2x512MB Samsung DDR-400 RAM
Ati Radeon9800Pro AGP 128MB RAM videókártya -
Djuree
félisten
eladom a mostani gépem.
szerintetek mi az a leggyengébb konfig amin elmegy jól a cs:s?
nem baj ha alacsony grafon, csak ne akadjon picit sem.
csak a cs miatt veszek egy gyengébb gépet. na jó meg starcraft miatt, meg diablo miatt -
Djuree
félisten
válasz
Szuperboci #2278 üzenetére
nem-e
-
Djuree
félisten
ilyen nincs sajna
én jó pár hónapig kerestem. az összes létező oldalt meg dolgot kipróbáltam ami ezzel foglakozik. szted működött valamelyik, NEM.
muszáj voltam megvenni eredetibe.
de megérte mert nem kell többé szarakodnom vele, és ráadásul 4in1. cs source, hl2 multi, hl2 lost coast, meg egy 2.vh-s fps nem jut eszembe a címe, de nekem szinte jobban bejön mint a cs (ne bántsatok,pls)...
-
Djuree
félisten
van megint netem
végre megint cs-zhetek -
Djuree
félisten
az mi a szartól lehet, hogy altalában csonttá fagy a gép egy-másfél óra source után, ritka amikor nem, és csak a reset segít?
-
Djuree
félisten
ment privi...
még azt akarom kérdezni, hogy hogy lehet megnézni a steam id-t? nem találom sehol. -
Djuree
félisten
azt mondjátok már meg nekem, hogy:
van aki csak ip címet vagy mit ad meg szervernek, de azt hova tudom beírni, mert nem találtam olyat, vagy legalább szervernévre rákeresni, mert a szűrőben nem láttam ilyet.
pl. cs2hu, ezt hogy találjam meg, gondolom nem kell átnéznem a több 10000 szervert? -
Djuree
félisten
ha két párt veszel úgy jó lesz, de úgy meg lassabb lesz egy kicsit mint 2x1giga, mert 4 memóban kell keresni az infót nem csak kettőben.
ha nem sokat kell várnod a többi pénzre inkább várj, megéri az a pár hét hiddel.
de te tudod, csak nem akarom hogy csalódj majd az eredményben. -
Djuree
félisten
attól hogy ugyanolyanok még nem biztos a ''dualság''.
szerinted véletlenül vannak dual kitek? ha mindegy lenne akkor nem kéne kit, vennél két ugyanolyat és kész.
pl. ha már külön gyártósoron készül, akkor sem biztos hogy mennek dualban, és ezeket tök egyformának tüntetik fel. lehet pl. hogy az egyik megy 900-on a másik m eg csak 830-on, máris probléma van.
a kitben pedig TÖKÉLETESEN egyforma mindkét ram.
de a ram totyikban is kérdezgethetsz.
[Szerkesztve] -
-
Djuree
félisten
még most kezdtem az ipart a neten, persze eddig is cs-ztem lanon de hát az mégsem ua
eddig mindig máshol, azt viszont láttam a dust2 a legkedveltebb pálya
te hol szoktál? felveszem a kedvencekbe...
eddig az assault jött be legjobban mint pálya (régebben másolt cs-vel toltuk, ez ugye nem frissített és nem volt benne az assault többek között)
na megcsináltam az autoexect, ez van benne:
cl_updaterate ''80''
cl_cmdrate ''80''
rate ''20000''
cl_restrict_server_commands ''0''
jó így? mit tegyek még bele?
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
na megcsináltam a nevem: Đĵџяєє
jó mi? -
Djuree
félisten
srácok, honnan lehet uniq betűket letölteni a cs-hez?
csomó embernél látok jó kis betűket (török, orosz szerű jelek, stb.)? -
Djuree
félisten
hello.
ez miért van?
your ping is too high és mindig kirug a server.
mit lehet ez ellen tenni? -
Djuree
félisten
na már talált rengeteg szervert, csak a tűzfalat kellett kikapcsolni.
van valami direkt ph!-s szerver?
milyen időpontban szoktatok ezen nyomulni? -
Djuree
félisten
Sleed, sNORH - thx
-
Djuree
félisten
ezt írja:
Could not contact master game server to retrieve server list.
szűrők nincsenek. -
Djuree
félisten
nah végre van netem itthon
tudok veletek cs-zni!
viszont frissített a steam, de nem talál egy szervert sem
mit kéne állítanom és hol?
van valami ph!-s szerver?
ja, és a konzolt hogy lehet előhívni? (be van állítva a gémben az engedélyezés de mégsem jön elő)
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
azt szeretném kérdezni, kb. hány új pályát rak fel frissítésként, megvettem eredetiben ,csak még nem tudtam felrakni?
jó lenne valami pályalista... -
Djuree
félisten
nah,megvettem én is eredetiben...ennyit még nem adtam ki játékért...
-
Djuree
félisten
hello.
valaki el tudná nekem küldeni a pályákat amit a steam letöltött frissítésként, olyat amin a botok mennek, meg az alap cbble pályát javítva, mert azon nem mennek a botok sajna.
Azért kéne mert a másik gépemen nincs net és csak azon van fent a source.
Ezek kellenének nagyon, de minél több van annál jobb:
assault, milicia, cbble + minden más jöhet
nagyon fontos, lécci küldje át e-mailen akinek van.
köcce.
[Szerkesztve] -
-
Djuree
félisten
Ja, meg hallottam hogy vannak patcek, updatek a cs:sourcehoz amiben hibák vannak javítva, meg vannak új pályák, ezt honnan tudom letölteni?
Steamről nem akarom, egyszerűen utálom azt a rendszert, meg nem is értem... -
Djuree
félisten
Hello.
1. A CS Source-hoz honnan lehet pályákat letölteni?
2. Lehet-e az eredeti botokon kívül betenni más botokat valamilyen programmal, mert nekem egy kicsit gyengének meg hülyének tűnnek az eredetiek. Gondolok itt POD-botra vagy ilyesmi, ez a bot nekem nagyon bevált 1.5-ben, valami ilyesmi kellene. -
Djuree
félisten
Hello.
Hogyan lehet botokat betenni?
Engedélyeztem a konzolt de semelyik gombra nem jön elő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest