-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5902 üzenetére
" cd galaxistól meg nyugodtan lehet a css online vásárlást nyomatni 4700 Ft-ért mert nekem is ugy van OTPs kártyáról és 1 napba került az egész átutaltam másnap már lehetett is tölteni.. dvd-st meg nem vennék helyedben mert 8ezer ft és nem ér annyit az a 2 plusz szarjáték "
Vazze ... de minek rendeljen a CD Galaxis-tól CSS CD KEY-t 4700,-ft-ért, ha STEAM-be megveheti 3000,-ért ?
És egyből töltheti is, nem kell 1napot sem várni ....
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a logikádat nem igazán értem!
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5895 üzenetére
" aztán meg csodálkozok, hogy két egymás után eldobott flash után még hogy tud fejbe lőni, hát lehet, hogy így? "
Meglehet ...
Legalábbis én általába csak egy picit vakulok ...
Mondjuk én úgy szoktam, hogyha hallom, hogy flash jön (amikor előveszi) akkor hirtelen elfordulok, és akkor kevésbé vakulok, sőőt .. -
Genius007
őstag
Hali!
A legolcsóbban a CD Galaxis-nál veheted meg a játékot, dobozosan!
Counter-Strike Source Bolti ár: 7 490 FtEbbe benne van a :
A DVD tartalma:
# Counter-Strike: Source
# Half-Life 2: Deathmatch
# Day of Defeat: SourceDe ha csak a CSS kell, akkor szerintem jobban jársz, hogyha STEAM-be veszed meg, mert akkor 3000,- ft körül kijön ...
Sima OTP-s kártyával is megtudod venni, és egyből letöltheted Steam-ről!
Igaz DVD lemezed nem lesz, de olcsóbban megúszod!Steam # Counter-Strike: Source $ 19.99 + $ 5 Áfa kb ..
" Illetve még annyit had kérdezzek, h. manapság melyikkel játszanak többen ill. a war-ok min mennek ált. 1.6 vagy Source? "
CS1.6 -al többen játszanak mint a Source-al! De viszont szerintem jobb a Source!
Bár kinek a pap, kinek a .... -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5893 üzenetére
Jaja ez igaz!
Spanom 30fps-el tolja kb a CSS-t, mert annyit tud a gépe.
Toltam nála, kaptam egy flasht sötétbe, erre vagy 5sec-ig vak voltam .. mondom ez mi?Én sokkal előbb "kivakulok" ...
Saját gépemmel meg kapok egy flash-t 1- max 2sec és látok megint .. vagy ha mögém dobja akkor látok végig, csak kicsit homályosabban!Szóval egy szó mint száz, nagyon sok múlik a gépen is ...
... na meg a neten is.
Hogy a Playerről már ne is beszéljek!
.. Na meg az ellenről! -
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5888 üzenetére
Jah ...
... ha meg jönnek Páblikon szembe veled 10-en, akkor meg meghal a Intel E2200 @ 2,4ghz -s procid ..
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #5872 üzenetére
Jaaa
Én úgy oldottam ezt meg, hogy csináltam egy cfg file-t!
Amibe beleírtam, hogy :
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
cl_crosshairscal 1900Aztán elmentettem rate.cfg néven.
CSS-be meg beírtam console-ba, hogy: bind "o" exec rate.cfg
Bár lehet megint hülyeségeket hordok össze!
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #5870 üzenetére
Tudom miről beszélsz, de milyen 10000 HP ???
Azt max. csak akkor tudod, ha Admin vagy a serveren, bár ez nem lenne fer a többiekkel szemben!Amúgy helyesen így van : bind "gomb" admin
Értelem szerűen a "gomb" szó helyére azt a bill-t kell rakni, amire bindelni akarod! -
Genius007
őstag
válasz
Elite Hunter #5857 üzenetére
Folyamatban van!
Nyúzom a gyereket, és én is csinálok valamit nyugi, csak mindig melózik!
De pár nap és kész lesz! Türelem!Találtam másik WiFi-s szolgáltatót itt!
Beléptem egyik gyerek routerébe, onnan pingeltem a dsl.sk -t => 10ms
Bix.hu => 30msIdő kérdése, és jó lesz a net is! Perr - pill arra várok, hogy válaszoljanak az E-mail-re!
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Tudom tudom!
Nekem a pingről ne mondj semmit, lassan 3éve $z0p0k vele ...
Csak én nem a feltöltés miatt, hanem azért mert akik a netet csinálják, azok pénzéhes f@$z0k, és nem látják be, hogy sok már a user, net meg ablakba ...
Amúgy /256-os feltöltéssel már nem laggolnál, meg nem ugrálna a ping!"...Kántör Sztájkhoz elííg áz 56k ápplóód..." mondta nekem a netes, pár hónapja ...
... látszik ért hozzá, Ő is.
De amikor mondtam, hogy 100Tickrate meg ezek, akkor azt se tudta, hogy mifán terem az ... naja, nethez is ért, látszik ...
-
Genius007
őstag
Na már megint a net ... meg megint a ping ... nem tudtam mijöhetmég ...
1. Ping
TAB-nál az 5-ös ping az nem mindig 5-ös!
A pinget úgy lehet szépen leellenőrizni, hogy : console -> ping
Akinek 25ms körül van, annak tényleg 5-ös pingje (latency-je) van.2. Tabnál miért 5-ös, és console-ból nézve mért 25feletti ... ?
rate +25000
cl_cmdrate +100
cl_updaterate +100Ha így írjuk be, akkor TAB-nál 5-ös ping látható, de net_graph-nál pedig a valós pinget mutatja! Ez nem Hax, vagy ilyesmi, csak így mások "nem látják" a valós pingedet, de a rate-ed attól még jó! Igaz ezt jó pár serveren nem tolerálják! Amúgy azért lesz Tab-nál 5, mert a server nem kezeli a "+" jelet ...
3. Letöltés / Feltöltés, milyen messze vagyok, mennyi lesz a pingem .. ?
A pingnek általába semmi köze a letöltési sebességhez.
Viszont a feltöltési sebesség, és az hogy milyen messze vagyunk a DSLam-tól,
(vagy a csomóponttól) az számít! Hiába van nekünk 5mb/256 net, a ping attól még lehet 100feletti is, ha a szolgáltatót, vagy a Bix.hu-t pingeljük!Jó példa:
Haveromnak UPC 2mb/1mb net, bix.hu ping -> 11ms, aztán egy kis trükkel ...
... 20mb/3mb net, bix.hu ping -> 9msSzóval szinte semmit nem számít a letöltés / feltöltés ...
(Igaz 256/96-os net, és 512/256 között azért van különbség, de ilyen már szinte senkinek nincs .. ) -
Genius007
őstag
Na Dedicated Server gond megoldva!
Az volt a gond, hogy 1ip címen voltunk vagy 6546541-an
Most már saját külsö Fix IP-m van, meg aktív vagyok, minden port nyitva, és szuperül megy minden. Igaz a pingek nem a legjobbak ... de megy -
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5785 üzenetére
És müködik is ?
Mert attól, hogy ott egy mappa, és bekell másolni, az nem azt jelenti hogy a saját játékodba kell, hanem azt (szerintem) hogy a serveren lévő mappába kell (cstrike) ami a gépeden fut ... -
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5783 üzenetére
Nekem amúgy így van:
Letöltötte az 1GB-s játékot kb egy mappába (az egész Dedicated Servert!)
Felraktam a :- Country Filter
- Mani Admin Plugin
- EventScript
- MetaMod: Source
> - DeathMatch ModStb ... Configolgattam, meg minden, de még igysem tökéletes!
Ui.: Te ilyen ablakba töltötted le az 1.6-ot?
-
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5780 üzenetére
Én pont nem rég csináltam otthonra rendes DM servert, igaz most csak BOT-ok ellen tolom, na meg Source-ba!
Amúgy rendes servert kell csinálnod ahoz, meg letölteni modokat, beírnod configokba, meg minden. Az nem elég, hogy Create Game, aztán puff - puff! -
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5775 üzenetére
Mert ha neten játszol, akkor a többi játékost, nem a Te géped irányitja!
Viszont a BOT-okat a Te géped irányítja, ami annak a Intel P4 procinak elég megterhelő. -
Genius007
őstag
Csont maxon, úgy hogy a falat lestem 1680x1050-be, cpl_mill-en nekem is volt ennyi!
A lényeg az, hogy amikor egy 5v5 vagy 20as publicon tolod, akkor ne essen nagyon le az FPS, most az hogy 400fps vagy 900 az mindegy szerintem ... de azért 150fps alatt már néha zavaró, ha gyorsan esik le ..De szerintem (remélem) ezzel az FPS témát ki is tárgyaltuk mára!
-
Genius007
őstag
Látom átmentünk Hardware (vga-cpu) topikba!
Amúgy azt a "eVGA 8600GTS 256MB"-t még a noti vga-m is megette CSS-be!
(ATi Mobility X1800 256Mb/256Bit) -
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #5717 üzenetére
Az E6400 és az E8500 között bőven van különbség!
Cache-ban, és Mhz-ben is!
Szóval ne csodálkozz, hogy haverod E6400 karija nem megy ennyit!
sNORh ATi 4870 GS karija, pedig csak hab a tortán!Aztán Paksot se felejtsd majd el ...
-
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #5709 üzenetére
Nekem ATi 3870-em van (512/256) 20" moncsival! (És Core2Duo E8500-el)
1680*1050-be csont maxon minden, 130fps alá nem igen megy publicon!
Van hogy cbble-n, cpl_mill-en 250-400fps-el szaladgálok Warokon!
HDR-t viszont én is kikapcsoltam, mert zavaró számomra! -
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5706 üzenetére
Jaja, tudom Port Forwardingolni kell, megvolt, meg minden ...
Régen mondom működött, csak valamiért most nemjó ...
Itt ilyen "megoszott" WiFi-s net van, és lehet Ők variáltak valamit, sőőt, biztos vagyok benne! A routert ujra konfigoltam, sőőt egész szerót ujra leszedtem, de akkor sem volt jó .. bezzeg Hálóba (ha belső IP-t adom meg) akkor meg jó ...Na mindegy!
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5700 üzenetére
Csinálsz egy .bat kiterjesztésű file-t amibe ezt írod be!
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 -ip 192.168.110.1 -port 27015
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsUi.: Az ip helyére természetesen a külső Ip címedet írod!
A pálya helyére más mapot is írhatsz értelemszerűen! A max player-t is megváltoztathatod!Kiváncsi leszek, hogy neked el indul-e ...
Csak mert nekem régen jó volt, de most csak akkor indul el, ha a belső ip-t adom meg, de akkor csak hálózatba látják ...Majd írj mit sikerült alkotni!
Mod.: Jah, már egyszer 2008-01-31.-án is leírtam ezt ...
[link]
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Húúú hát nem tudom, én a pingről inkább nem beszélek, mert általába szar a netem ... én ha már 40-50-60pingem van, akkor örülök!
Amúgy lehet hülyeség amit mondok, de lehet 70-80pingel is játszani, csak akkor másképp kell lőni! És az ember egy idő után szerintem hozzászokik!
Bár tény, hogy 15-20pingel az igazi, de hát na ... Netes játékokba soha nem lesz fer játék ... mert valaki 5pingel tolja, valaki 100-al .. valaki többel ... az igazi a LAN lenne, de még az sem a legjobb ... élőbe lenne az igazi!Najó nem!
-
Genius007
őstag
Ajánlom figyelmedbe a következő szervert!
FSK18 Nuernberger Jungs HOSTED by Spitzenserver.de
84.16.241.61:29100Én manapság itt játszom!
Nem dumálnak non stop a mikibe, közösbe nem hordanak le mindennek, stb ...
Múltkor egymás után desertel 1helyből osztottam 3db 1golyós fejest, és csak annyit mondtak : nice!
Ennyit a Magyar Publicról (ezzel nem azt mondom, hogy a német hudee jóó, csak hát na, szerintem 1-2külföldi Public többet ér, mint a magyar szerók ... )
... jó biztos van jó magyar server is, de én nem sokat találtam eddig.
Régen az OSG-re jártam mindig, jó is volt meg minden, csak manapság kevesen mennek fel! -
Genius007
őstag
válasz
satomee #5626 üzenetére
Hát jó de na ... a legtöbb embernek az accountját azért tudják ellopni, mert a gazdája felelőtlen ...
És itt most nem arra gondolok, hogy oda / kölcsön adja XY embernek!
Mondjuk abba is van valami amit Te mondasz, bár én még olyan progit nem találtam amivel ellehetne lopni más accountját! (Keyloggeren kívül) Bár nem is kerestem ... sokat ... -
Genius007
őstag
Ezért is írtam a végére, hogy :
" De Te tudod! Neked kell eldönteni mi mennyire fontos számodra! "
Kiemelem a " mi mennyire fontos " részt!
(#5604) Lmh
" hmm
én mixelnék szivesen! "Mi nem 1.6-al játszunk, hanem Source-al, és Waron szoktunk Scoutot is venni néha!
-
Genius007
őstag
Kvázi tagként azért linkelni megtanulhattál már volna ...
Azt mondtad maximum 50k-t szánsz rá ...
Én meg azt mondom, gyüjtsél még egy picit, hozzá, és akkor vedd meg ezt!Proci: LGA-775 Core2 Duo E8400 3.0/6M/1333 BOX 3 év gar: 30.990,-
Alaplap: LGA-775 Gigabyte GA-EP45-DS3R 3 év gar: 24.990,-Mert jobb ezt megvenni 55.980,- Ft-ért, mint 50k-ért venni egy E8400-et + egy szutyok lapot ...
De Te tudod! Neked kell eldönteni mi mennyire fontos számodra!A továbbiakban ha kérhetem, akkor ezt ne itt beszéljük meg!
Fáradjunk át a Milyen alaplapot ilyen árban? topikba! -
Genius007
őstag
" Kap MONDJUK TEGYÜK FEL NEADJISTEN egy intel core 2 duo E8400 2x3.00Ghz-et és kb potom 15K-ért egy gigabyte lapot oszt jónapot!
Jól beszélek? "Hát nagyon nem!
Ha már procit veszel, akkor szerintem E8500-öt vegyél, nem sok árkülönbség van közte, de viszont az e8500 valamimennyivel jobban húzhatobb!
15k-ért boltban nem fogsz rendes lapot kapni ...
22k körül van Asus P5Q, vagy hasonló árkategóriába van GigaByte DS4 lap is!Mennyi pénzt szánsz a dologra?
Mert így elég nehéz segíteni, hogy nem tudjuk mennyiből gazdálkodsz ...
-
Genius007
őstag
AMD x4 Phenom 9850 Black Edition 39k
Intel Core 2 Duo e8500 35k... volt akkor (1-2hónapja)
Az Intel Core 2 Duo e8500 mégis szarrá verte az AMD-t!
Szóval nem mindig a drágább a jobb!(Ezt még nem tudtad?)
Az, hogy neked mi felel meg, az a Te dolgod!
Nekem nem felelt meg a 100fps ezért is váltottam!
És mielőtt azt hinnéd, hogy húú szarom a pénzt, és így könnyű variálni, elmondom neked, hogy kb. 2000,-ft-ot költöttem a variálgatásokra, és 2x annyi FPS-em lett! -
Genius007
őstag
Úgy ahogy mondod!
Lmh: Nekem volt AMD x4 Phenom 9850 Black Edition, ami szinte a legdrágább AMD proci (9950 a következő ha jól tudom) CSS Stress Test 177Fps volt vele ....
Olyan gyorsan adtam el, amilyen gyorsan csak lehetett! (jobban mondva cseréltem)
Most Core2Duo E8500 van ami CSS Stress Test-be 330FPS-t hoz kb ...Ennyit az AMD-ről. De ezt már nem egyszer megbeszéltük itt a topikba!
Neked kell eldönteni mi a fontos, felőlem AMD-t is vehetsz, nekem mindegy ...Amúgy este (éjjel 1fele) "megjavult" a pingwin, toltam is reggelig, de íííííííííí ííígy adta
Csak már akkor nem waroztatok! De Noobistyuval toltam még 1wart azért
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5537 üzenetére
Utolsó padban ülök, "nem véletlen"
Amúgy meg "simán lehet netezni közbe" -
Genius007
őstag
Csak hogy ki ne maradjak!
Én meg suliból írok, épp hálózat ismeret óra van
19órára érek haza
Estére jó lenne Game-elni ... -
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5517 üzenetére
A lényeg, hogy milyen közel vagy a központhoz vagy a DSLamhoz ...
A sebesség szinte alig számít! (Bár a feltöltés jó ha jó)
-
Genius007
őstag
válasz
Elite Hunter #5496 üzenetére
" Én a Helyedben ki mennék és a wifi helyet 100m kábellal bekötném magam fixre az éjszak leple alatt "
26km-re van a város ahonnan a net jön, szóval 26km UTP kábelt húzni nehézkes lenne.
Még ha ki is húznám idáig, valami csoda folytán, akkor is amire ide érne a net, addig elveszik a jel. (Tudom van jel erősítő meg minden, de na .... )
Akkor inkább már beszerzek valami NASA -s parabolát, és műholdról húzom a netet -
Genius007
őstag
Amugy ha már így netről beszélünk, akkor az tényleg fura, hogy valamikor nappal jó a pingem ugye, de ha elkezdek YouTube-n egy videót betölteni, vagy akár a PH!-t töltöm be,
akkor a pingem felugrik 500ra is akár
De éjjel (ha jó a pingem) és szintén YouTube - PH!-zok, akkor nem megy 80fölé
Pedig a sávszél általába ugyan annyi, nem értem én ezt .... -
Genius007
őstag
válasz
mindfreak #5475 üzenetére
Lehet nagyon kevés a feltöltésed, és azért ugrik fel a ping, próbáld meg így:
rate 20000
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80Pingeld meg a szolgáltatód (start -> futtatás -> cmd -> ping "www.szolgaltatom.hu" -t )
Ha már itt is sok a pinged alapból, akkor a neted szar, és nem a css-vel van a gond!Elite Hunter: Értelmes hozzászólás volt! Főleg ha a Google-t még helyesen írtad volna ...
-
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5470 üzenetére
Talán innen fpsbanana.com
-
Genius007
őstag
válasz
gtamate2 #5460 üzenetére
Nekem is csinálta ezt ....
Ujra raktam a VGA Drivert, és megjavult!illusiON: Csak hogy megnyugodj, nekem XP és Vista alatt is csinálta ezt!
Mod.: Nem vagyok MD, mostmár tényleg kezd idegesíteni, gtamate2 kolléga, szerinted tudja ki az, vagy mi az az MD?
MoonDoom vagy Genius007 vagyok! Téma lezárva!
-
Genius007
őstag
illusiON: Pedig hidd el hogy jobban adja!
Gyorsabb nem vagy tőle, de valahogy olyanokat is bead szerintem, amit nem kellene ...
(vagy ez lehet a háttérben futó kis alkalmazás miatt van)
Amugy cseréld le az AMD rendszeredet (ha tudod majd) min. Core2Duo e8200-re, és meglátod majd, hogy sokkal jobban megy majd a játék! -
Genius007
őstag
Ennyi ...
És Ti emlékeztek, mikor notival toltam és 40-160fps-em volt és "nyávogtam" hogy semmit nem ad be ?
Most 130Fps alá nem is megy és "mindent" bead ... Warokon is sokkal jobban adja, mint akkor ...
Lehet hülyeségnek gondoljátok, de én 100FPS alatt "nem is tudok játszani" -
Genius007
őstag
válasz
#54630400 #5442 üzenetére
" Ma megjelent egy frissités Steamhez.Magyar nyelvet is be lehet állítani ezentúl. "
Te Alaszkába laksz ?
Most ért oda a frissítés ?
Csak mert én már kb. 1 hete Magyar nyelven toltam a Steam-et
Igaz vissza is raktam angolra, mert magyarul szerintem "szörnyű"IlliusiON: ....
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5437 üzenetére
" és azt hajtogatnám még a tanároknak is hogy more "
Kabbe
Sorry mindenkitől, hogy tegnap nem voltam, este 20óra fele elment a netem
(miközben sNORh-al beszéltem) aztán ma nem tudom mikor jött vissza, de még délben nem volt net. (Sehol nem volt amúgy ... )Ma itt leszek mint mindig, szerintem vagy 2-3ig
-
Genius007
őstag
Azok a régi szép idők ...
Európai Szemléletű Emberekért Közgazdasági és Számítástechnikai Szakközépiskola (ESZE)
Rendszerinformatikusnak ...
(elméletileg)
-
Genius007
őstag
Szevasztok!
Sorry, hogy nem voltam tegnap!
Amit vettem "új" TFT-t meggajdult
D-Sub és DVI között váltogatott, ugrált a kép
Ma már másik TFT-vel tolom(Samsugn SyncMaster 2043NW)
Még jobb is mint voltMa este valami Party ?
Közérdekű közlemény!
Mindennap ráérek akár hajnal 3-ig CSS-zni, mert másnap "nincs suli", csak 12-13órától 15-18óráig, mikor hogy
Ohhh jeee
-
Genius007
őstag
1. Ne MD-zZ, mert valaki nem tudja mi / ki az ...
2. Én se sR, vagy sH-zokK!
3. Mondtam viszi haverom a CRT monitoromat, és nem leszek gép előtt, mert csak másnap mentem Pestre.
Eladtam az Asus 3870x2 TOP 1gb/512bit vga-t,
vettem helyette sima Sapphire 3870 GDDR4 512mb/256bit,
na meg vettem egy Samsung SyncMaster 205BW karc mentes moncsit (28k-ért)Már tegnap este is itt voltam, csak 2fele mentem, mert netem meghalt ...
Mod.:
Nova91: Az jó ha sok az FPS, de az hogy stabil legyen, az szerintem jobb, mintha ingadozna! Mondjuk nekem 120-500között van, de nem irom be, hogy fps_max 100, mert számomra azon olyan mintha akadna, lehet velem van a baj, sőőt biztos, de nekem 140-160FPS-ről ideális a játék, ahol látom, hogy már kicsit sem "akadok"
-
Genius007
őstag
válasz
Elite Hunter #5394 üzenetére
Na nem tudtam mijöhetmég ...
Vicc!
Üdv. itt!
-
Genius007
őstag
válasz
moriturus #5379 üzenetére
VÁM ?
Vagy mi ? Mert ezt hirtelen nem értem!
Átjut az szerintem könnyen, meglehet mindent oldani ....
.... csak pénz kérdéseKözlemény:
2008.08.29 18:45:32 - 2008.08.29 20:10:37 -ig nem leszek netközelbe!
Közlemény2:
Új taggal bővült a Prohardver - Team CS Sourca clanja!
Az új tag nem más mint .... mint .... nagy csönd ... tapsvihar ... éés ... éés ...
... ismét nagy csönd ... köszöntsék nagy nagy szeretettel ... Elite Huntert!
Jó elég lesz köszönjük!Holnap a többit!
GG!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest