- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3942 üzenetére
hm, mindig azzal szitkozódnak az emberek hogy sok köcsög törtös feljön ide és csicskázik azt hittem crackserver
átléptem másik accountba meg vissza és jó lett de update nem volt speciell semmi, bár valami SDK-s beta particip dolgot kiírt talán az
amúgy meg bocs az indulatokat csak sokan voltak fenn haverok engem meg pont akkor dobál ki 1 olyan hülyeséggel amiről sehol sem találtam infot
szivola
egyébként ez az etiCAT ez tudtad h csaj? sőt ha jól értettem egy 25 éves nő, hacsak nem valaki mást hivott oda mikrofonjához
ahhoz képest csúnyán aprított
-
illusiON
őstag
error verifying STEAM userID ticket, MIEEEEEEZZZ??? lődözök OSG-n, aztán gondoltam átnézek kartelre, de amint beléptem kivágott ezzel a hibával, mostmár abszolut be sem enged..
volt már másnak is ilyesmi? mert azt látom hogy mások játszanak a szerón tehát csak nekem..
extra poén h már badboyzra sem enged, pedig az törtös... -
illusiON
őstag
hali
olyasféle kérdésem lenne, hogy ha 1 LANpartyn én wart akarok összehozni akkor hogysmint? tehát create new game megvan map oké, feljönnek és ott vagyunk.. akkor hogy kell betölteni warcfg-t? honnan tudok letölteni? 1általán kell ilyen nekünk h waros cfg ?gondolok itt ilyenekre h fegyverek letiltása 1wp/team stb azokat be tudom consoleból állitgatni bizonyos parancsokkal vagy olyan sokminden van h érdemesebb 1 cfg ?
-
illusiON
őstag
válasz
Biga123 #3783 üzenetére
namost, avvan hogy milyen az az alaplapi kártya? mert havernak P5GC-MX lapja van és vmi okádék Intel videókarit lát rajta a GPU-Z, és igy még a cfg-vel dxlevel81gyel is épp megvan 15-35 fps emberek nélkül d2, azokkal még meg se merte próbálni.. nekem meg M2N-MXen ami van 6150es nVidia azzal még emberekkel is voltak 40-60 fpseim bőven..
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3726 üzenetére
hát, valakit ha megkérsz hogy fogalmazzon egy levelet
meghát, csak annyit kell írni nekik hogy le lett tiltva valami okból.. de nézz rá azért mielőtt elküldenéd esetleg, mert nekem pl mostanában a friends szokott szarakodni rajta és az is van hogy fél napig nem müxik
-
illusiON
őstag
[link]
és ez a 8.4 uj catalysttel, _vistan_!!! és ez még nem a minimum, hanem high settings @ 1024x768... biztos nincs valami rendben, mert XP-n nem adott ennyit 7.12 catalysttelmod: játék közben is növekedett, dust2n van ahol 300 fps-eket látok néha
szval nem csak video stress mania
-
illusiON
őstag
ez őrültség évekkel ezelőtt is lehetett laggmentesen játszani bármelyik szerón bármilyen nettel, még a falusiak rádiósnetjét ha leterhelték akor is ugyanugy fenn tudtak lenni oszttársaim 50-60 fix pinggel ahol én 20max.. nem a net az oka mert akkor máshol is rossz lenne szvsz
-
-
illusiON
őstag
válasz
Blackhole13 #3691 üzenetére
nem alapozok rá, csak játék közben is majdnem ilyen arányokban zuhan a teljesítmény ... a vga biztos nem melegedik 50 fok fölé mert hallanám hogy erősebben forog a venti
rivatunerrel be van lőve.. meg láttam is.. proci pedig valóban melegedik 40fok fölé is akár, nade a hő maitt nem tud annyit teljesitményt leadni vagy mifene?
-
illusiON
őstag
biztos hogy én őrültem meg, de mikor először mértem akkor nem adott ennyit [link]
megtáltosodott a gépem ...
a másik amitől megőrülök: (mind2 mérés max@1024x768, vsync nélkül) [Frissen inditva]
[Fél óra game után] hát ez most miiiiii -
illusiON
őstag
az hülyeség, szoktam nézegetni magyar szervereken hogy van akinek fix 5ön áll végig a pingje, de szerintem az csak jelzés, nem hinném hogy olyan fixen türi a netkapcsolat.. ráadásul volt akire szólt admin hogy miért fix5 a pingje, és mondta h sry visszacsinálja.. szerintem az nem lenne megoldás
-
-
illusiON
őstag
hagyd a linuxot inkább próbáld meg azt hogy újrarakod a játékot, vagy esetleg küldjek tőlem 1 cfg-t? aztán átirogatod ahogy neked jó hátha ugy müxik
ilyesmivel még cska egyszer találkoztam de nálunk a szolgáltató szarrr..
na mondjuk, ha oprendszert cseréltél feltételezem a játék is újra lett rakva -
illusiON
őstag
nálam semmi baj a karival meg catalyst is tisztes
ugye sapphire
viszont a procival kicsit sem vagyok megelégedvedehát végülis annyira nem szar, nomeg tapasztalatból lesz tudás
ja igen meg azt nem szabad felejteni hogy ugyanennyi sima játékossal online nem szakadok fps-téren, csak CPU-player ami igy lehuzza..
-
-
illusiON
őstag
nekem sem megy le 50fps-ig sosem x2vel (5600+@2,8 GHZ) de én speciell ennyi pénzért nagyon kevesellem a 100 fps körüli átlagot, még ha többnek nem is lenne értelme ne suttyózzon már ennyire az AMD
az meg humor hogy egy kis játék után tetemesen esik a teljesítmény, és csak gép restarttal lesz újra ''jó''... kártya meg azért kell neki ne mondjátok mert nekem integr. vga vs. 3850 2szeres emelkedés volt majdnem, de procira valóban érzékenyebb
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #3583 üzenetére
akkor már vennék toyotát, fater lassan 20éves carina ja már 800ezer kilóméter fölött megy és még ép köszöni
AMD meg tényleg szar és annyival nem is olcsóbb mint amennyivel fosabb.. amugy csak akkor lesz megint rendes fps-em sourceban ha ujrainditom a gépet, hiába várom meg míg hül a proci.. na ez most akkor mi, olyankor üriti a cache-t vagy mieeez -
illusiON
őstag
válasz
BLOODSHOT #3567 üzenetére
nemtomd e emgnéztem ez az 5600+x2 1mb L2 cache-s és ahogy tapasztalom nagy lófasz
elszomorító egy tény hogy 30ból kapok 4mb cache-s c2d 6600t és az még húzás nélkül is többet nyújt, árban meg szinte ugyan az
cod-okban van fps-em de az annyira nem is érdekel ..ááhh
az fps_max dologgal meg tisztában vagyok de egy idő után tökmind1 hogy beírom-e mert a 300at sem éri el .. -
illusiON
őstag
válasz
illusiON #3564 üzenetére
na kéne 1 tipp, mi a fasz az hogy amikor bekapcsolom géept, felmegyek sourcera a menüben kapásból 300fpsen akad, de mondjuk egy negyed-fél óra játék után, ez leesik 170maxra?
a kártya biztos nem melegszik mert rivatuner fogja, esetleg a procim melegedik és hőre fosul a teljesítménye? még csak feladatkezelőben sem találok semmit ami lefoglalná mégis romlik a teljesitmény, és cska akkor lesz jó ha ujrainditom a gépet
-
illusiON
őstag
hogy lehet az, hogy kevesebb fps-em lett miután levágtam 800x600ba?
többé soha AMD proci ezt észbe vésem
nna köv PH!CS-zés mikor lesz?
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3505 üzenetére
de pedig aztecon nézegettem mindig a viz miatt és 5v4 + én adott 50 fps t simán, ha mindenkit egyszerre be tudtam terelni akkor esett csak
határozottan emlékszem rá..
lövöldözés legyen máskor is jóezz de 7végén ti nem értek rá? meg mondjuk kicsit később, úgy 10 fele?nekem nem passzolt nagyon a mai idő sem
-
illusiON
őstag
válasz
`#^MáGu$s^#´ #3431 üzenetére
mondjuk mert half life 2t vettél nem CS-t
kéne adniuk hozzá sourceot? kérdezd meg ahol vetted hogy miért nem eredeti a csomag tartalma esetleg, deh..
-
illusiON
őstag
én már azt nem értem eleve, hogy miért pre-load complete-t ír cs-hez
próbáld meg azt, hogy activate product on steam- beirod a kódot és ha elfogadja akkor 100% completet vagy vmi ilyesmit kéne irnia a game mellé státusnak és nyomathatnád sztem
ha hülyeség akk szóljanak az okosak
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
na most hogy van rendes proci a vga-m alá nyugodtan kijelenthetem hogy ennek a játéknak gyakorlatilag csak proci kell
most minimumon és maxon is kb 150-200 közt megy, 10v10 botokkal se ment sokkal ez alá az érték alá ..
-
illusiON
őstag
beszállok a sorba, nálam anno 9800SE-vel is gond nélkül ment
sőt, igazából integrált videókarival (nV 6150) is futott 50-60 fps-t majdnem, és azzal már úgy ahogy élvezhető
inkább proci-igényes a játék
-
illusiON
őstag
húh ez az originalCS scene ütős a törthöz képest alig tudtam megmukkanni elsőre, kartelen volt vmi támbó vagy mineve egyszerüen ha elékerültem moccanni se volt esélyem, miből vannak ezek?
nem lesz 1szerü felzárkózni
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3352 üzenetére
halflifera csak cs 1.5öt és 1.6ot tudsz rakni, ebből az 1.6 ami steamen keresztül lett bevezetve.. a source változat már a HL2 motorra épül
emberek mér van az hogy amit az ATimhoz kaptam azt a gamet nem ajándékozhatom? vagy csak nekem tünt fel hogy a gift sornál csak az általam vásároltnál van guest?
mindfreak: én kvára nem kaptam CS - t a karimhoz, én vagyok csak hülye?
-
illusiON
őstag
hajajjaj emberek megjött a CS aktiválókódom már csak fél óra választ el attól hogy eredetin toljam
köszöntem a figyelmet
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #3346 üzenetére
most már csak a CD Galaxisos csávók ügyessége választ el attól hogy origin cs-zzek
a sikerélmény még a kisebbik dolog engem inkább az zavart mikor DoD source szerókon mindegyiknél letöltetett velem 1 rakat hangot amit nem is hazsnálnak szinte.. gondolom az itt is jelen van
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3131 üzenetére
üdv, bocs hogy ilyen régire kérdezek
na engem az érdekelne hogy azt mondod -OTP s kártyával meg lehet venni... viszont ha steamen rámegyek a purchase-re az oldalukon akkor ott a bankkártyaszám beírásánál mastercard visa amex meg még 4 másik fajta van csak feltüntetve, hogy ezeket támogatják... na most ez hogy van, ha oda beirom OTP s címet akkor azt is elfogadják? vagy te cdgalaxis.hu-n keresztül vetted vagy mifene?
node hülyeséget írtam mert most nézem hogy ott a steam ablaknál nem beírni kell hanem a kártyák közt választani, akkor végképp nem értem
help plz mostmár végre rávettem magam eredeti CS-re csak ez a rész problémás itt
-
illusiON
őstag
válasz
birozoli7800 #3313 üzenetére
''setleg valamit nem tudtok egy őj CS ről?''
ez nem azt jelenti hogy lesz is, csak haverok olvastak róla állitólag, ezért kérdeztem itt is, hátha van valami akkora cséfan hogy tud valamit .. -
illusiON
őstag
válasz
birozoli7800 #3311 üzenetére
csak nehogy a proci is süvítsen
nyáron nekem a húzott AMD felment 60fok fölé is .. óvatosan
esetleg valamit nem tudtok egy őj CS ről? haverok néha-néha felhozzák hogy valahol olvasták, de ők sem tudnak semmit -
illusiON
őstag
na de attól hogy 1.8as még mindig dualcore azt nem szabad figyelmen kivül hagyni,a 2.4-es AMD meg nem annyin megy az csak effektiv érték
jó lenne tudni a videókártyát hogy milyen
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3237 üzenetére
igy steamen keresztül ha megveszem CS-t, akkor azt örökre be fogja jegyezni az accomba és nem kell serialokat megjegyezgetni igaz?
ha jól tudom skydsl a neve vagy mifene, és 8ezer ft körül van az a 30/10es csomag, tvnetwork-nek van ilyen csomagja de most nem találom hirtelen az oldalon, viszont nincs mindenhol kiépitve a dolog... MOD: ezzel megelőztek
Na ICE net nem sky dsl összehordom a hülyeségetmind1
-
illusiON
őstag
válasz
s@nyiii #3218 üzenetére
pedig régen igen nagy kavarodások voltak belőle, tecsko stb helyeken árultak cs1.6 anthologyt és a cd kulcs rossz volt, pontosabban már használatban volt.. de az már rég volt szerencsére, remélem sourcenál ilyen nem történt még
de lehet hogy maradok steames megoldásnál, mennyi idő alatt kezdhetem huzni ha átutaltam a kesst? vagy hogy is megy ez
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #3165 üzenetére
a cs condition zeronak van singleje, de tényleg annyira elég csak hogy megismerd a játékot, amúgy nem nagy kaland
1.5 [link], én már egy boltban sem láttam nem tudom fizetős-e még szóval ha wrz akkor elnézést és törölni
ez a legrégebbi verzió amin még tolják sztem, ettől feljebb van az 1.6 meg a source ami a legutóbbi verzió bár az sem mai mostmár
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3122 üzenetére
hát egy c2duo az én gépemben is elférne meg esetleg 1 giga ram
1 történet: ma cs-zek épp egész jól megy, erre jön 1 srác, aki minden embert fejessel leszed és tökéletesen tudott mindenkit hol van stb, ki akarták vágni,d e szóltam hagyják még pár körre specben figyelgetem.. füles fülre full hangerő és akárhogy gondolkoztam a srác nem csitelt, csak annyira fülelt végig és tényleg baromi jól fejre tartott !! létezik valami továbbfejlesztett aimbot amit nem lehet észrevenni vagy létezik még törtön játszó pro? -
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3111 üzenetére
miféle XP-d van? xD
3gigát látja havernak is tisztán és SATAval sincs semmi gond tudtommal nálam is müxik rendesen, szerintem rakd újra vagy tudomisén ilyet még életemben nem hallottam amit most irtál -
illusiON
őstag
ezekre a dolgokra 1ébként cisnálhatnának 1 nemes megoldást a callofduty-k példájára,(mostmár szinte minden fps-ben ilyesmi van) igen ötletes lenne hogyha reflexirányzékra lehetne tartani v közelebb huzni fegyót és akkor tényleg pontos lenne.. de ugy már lehet hogy nem lenne igazán CS
-
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3098 üzenetére
az XP a te rendszeredhez öreg ez azért kicsit erős nekem
lehet hogy csak 3 gigát lát a 4ből de azon kívül nem tudom mmiért lenne az XP régi...
-
illusiON
őstag
válasz
s@nyiii #3089 üzenetére
ti wp-vel is futkorásztok?
sosem értettem h miért mindenki rusholva lődóz aztán szitkozódik h persze nem hal semmitől meg hitbox ratehax stb.. akkor ad fejest ha oda célzol és tiszta az illető
gondolok itt előző tényezőkre..
Sadriel: nekem ugyanezt teszi a configomon 32bites XP-n, bár nem cs-vel hanem day of defeat Sourceszal ha steam mellett még msn xfire stb bennvan hagyva... inditsd el feladatkezelőt és ha volt 1 ilyen akadás utána tedd tálcára CS-t és nézd meg hogy ott 100% volt-e a proci kihasználás meg a ramot mennyire ette nekem ez szokott gond lenni ha sokminden van háttérben.. ezért emeltem ki hogy steames, mert nálam az elég sokat foglal a memóriából..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Wharfedale WH 20 CENTER
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest