-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
parandroid #7558 üzenetére
az a baj hogy ahhoz a felbontáshoz jobb gép is kéne, ezen még így is szaggatnak a játékok
-
Djuree
félisten
válasz
parandroid #7547 üzenetére
ez marhaság. én sosem natívban játszok, semmilyen játékkal sem és nincs gondom. natívban sem látom szebbnek...
-
Djuree
félisten
húzzátok újra, kb. fél óra az egész (persze a favorites, a mapok meg a beállítások eltűnnek de ez legyen a legkevesebb). ha a steam egyszer bekavarodik isten sem teszi helyre full újratelepítés nélkül
-
Djuree
félisten
válasz
parandroid #7253 üzenetére
hát már ne haragudj, de miért olyan jelszót adtál meg, amit nem jegyzel meg? én mindenhova ugyanazt adom meg (kisebb módosításokkal), így tuti nem felejtem el
majd a következő acc-odnál nem leszel ilyen....öööö...töketlen
-
Djuree
félisten
válasz
BalaNce87 #7246 üzenetére
"cod4 az inkább a hülyeg ugra bugra killekről híres"
miért a cs tán nem? lol. rengetegszer lőnek fejbe ugrálás közben, csak nemtom hogy, vagy mák vagy cheat
mondjuk a cod4-ben még ugrás közben is pontosak a fegyverek, de hát a cod az ilyen, azért jó. amúgy meg lehet csinálni bármit benne, benne voltam hazánk egyik legjobb cod4 klánjába, nem hinnéd el miket meg lehet csinálni
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7220 üzenetére
jaaaaa vágom
nem magamnak vettem, én a sajátomat használom már sok-sok éve. 1-et vettem subinak, 2-őt meg az én haverjaimnak. én azt sem vágom hogyan kell cheatelni, de nem is érdekel, megvan a véleményem a csalókról, amit már itt is többször kifejtettem.
amúgy kiderült miért bannolták subit. valami bunny hopp hacket használt, de csak hülyéskedett vele és bentmaradt, azok meg vettek fel videót és beküldték. mondtam neki hogy akkor baszhatja az acc-ját -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7208 üzenetére
nemtom milyen neted van neked
van pár haverom, mindnek más netszolgáltatója van és a pinggel sosincs gond, nekem szinte mindig 5-ös pl. (és egy kis fos noname szolgáltatónál vagyok, a nevét sem tudom, komolyan).
ilyennek nem szabadna már lenni, hogy a pinggel ilyen van, sztem nyergelj át gyorsan más szolgáltatóhoz. (persze ha ott nincs más akkor nem szóltam) -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7197 üzenetére
az a baj hogy soxor már éjfél körül sincs 5. ember
de nem is ez a baj. én azt szoktam mondani hogy csak akkor szóljanak ha van már 4 ember és már csak én kellek nekik
erre azt mondják hogy van 4 ember, már tényleg csak én kellek. mondom ok, belépek és van 2! ember, velem együtt 3 (vagy inkább 8
), és várunk még 30 percet mire összejön(ne) a kezdés, de ez idő alatt megunja valaki a várakozást és kilép a picsába, és megint csak 4 ember van, és ez a körfogás így megy addig amíg már senkinek nincs kedve játszani
pedig van annyi friendse mindenkinek hogy a könyökünkön folynak ki, de persze mixelni nem akar senki -
Djuree
félisten
jaj de rendesek vagytok
most megint rákaptam. de kb. 3 hónapig nem nyomtam, le is nullázták a szintjeimet, ez mekkora szemétség már
a sok csíter miatt akkor megutáltam. de megint megjött hozzá a kedvem, ki is maxoltam gyorsan a szinteket
sztem megint megunom majd úgyis, és akkor megint csak a kartel kocsma meg a többi magyar public megy majd, aztán megint wcs és így tovább az idők végezetéig
persze ebbe belefér a mix is néha-néha, de ezzel a "sosincs meg az 5. ember" faszsággal már a tököm tele van, mindig ez megy bárkivel is mixelek
külföldi szerókat amúgy valahogy nem csípem annyira, nem értem a dumát, én meg szeretek játék közben röhögni a többiek hülyeségein
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7190 üzenetére
hát igen, nem mixeltünk túl soxor az tuti
nincs mikim, amúgy már volt vagy 5, de mindegyiknek volt valami gyíkja, igaz hogy tesco-s meg ilyen hasonló jó márkák voltak
majd veszek egy jót mostmár, csak sajnálok rá 5-6k-t, mert másra úgysem használnám
amúgy visszavehetsz friendsbe ha gondolod, mostanában sokat cs-zek, persze szigorúan csak miki nélkül
ha nagyon nincs 5. emberetek akkor jövök, de csak max. hajnali 2-ig. -
Djuree
félisten
válasz
exactlee #7188 üzenetére
miért, szted Subi szokott csalni? nem hinném
Genius007: néha szoktam mixelni. mostanában nem megyek olyan korán dolgozni, 2-ig fent tudok lenni, meg mostanában van is kedvem cs-zni
persze általában wcs-zek de ha van mix akkor megyek.
mikor volt a PH-s klán akkor szerencsétlen időszak volt. korán is mentem melózni, meg akkor pont cs-t megunt időszakomban voltam
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7167 üzenetére
tuti hogy nem csalt
amúgy Subi(nho)-ról (Incredible klánban van) van szó. nem tudom milyen klán ellen játszottak. amúgy elég jól nyomja a srác, soxor eléggé úgynézki hogy csal, pedig nem...én is mondtam neki hogy csak úgy nem bannolnak senkit, bizonyíték kell. de tuti hogy nem csalt pedig. na mind1, majd lökünk egy levelet a valve-nak és jól le fogom baszni őket az biztos
mit képzelnek ezek magukról
-
Djuree
félisten
haverom a klánjával játszott egy másik külföldi klán ellen és mivel haver jól játszik, azt gondolták hogy csal és bejelentették a valve-nál. namost havert bannolták is (pedig nem csalt):
"You cannot connect to the selected server, because it is running in VAC (Valve Anti-Cheat) secure mode. The steam account has been banned from secure servers due to a cheating infraction."
kérdem én mit lehet tenni? gondolom írni kéne egy levelet a valve-nak? egyáltalán hogy bannolhatnak valakit ha nincs bizonyítékuk rá? se egy videó se semmi
elég szégyen ez a valve-nak...
bezzeg aki tényleg csal azt meg nem bannolják -
Djuree
félisten
válasz
sid.:Rc211v #7163 üzenetére
jó persze, csak azt hittem direkt cs-hez kell. én a mostani gépem direkt cs-hez vettem, az hogy más is elmegy rajta csak bónusz
így a komplett gép 40k volt fél éve, igen jó vétel volt akkor, és még most is elég jó gép, a legújabb játékok is mennek medium körül.
-
Djuree
félisten
válasz
sid.:Rc211v #7157 üzenetére
bőven elég egy p4 3ghz körüli cpu (ezt fel lehet húzni 4-re is), meg egy 8600gt vga. ezen már megy 100fps körül medium beállítások mellett...és ez nem drága konfig így.
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7038 üzenetére
bammeg ha lehet ne szervezzetek semmit az életben, ha ennyire nem megy
amúgy nemtom mit szarakodtok mindig ennyit, ha nincs ember akkor nyomjatok addig publicot, vagy 4v4-et, map meg mind1, ha elindítja a szerver tulaj akkor úgyis jó lesz mindenkinek, nem az a lényeg hanem a játék
az meg hogy nincs meg valakinek a map? alap mapok miért nem jók? ja hogy már annyira prók vagytok hogy az már nem is kihívás? lol -
Djuree
félisten
válasz
Vasinger! #6981 üzenetére
nálam azért bírja kb. 1 hónapig. rts-ektől nem nagyon kopik, én meg inkább azt játszok főleg
Genius007: az a poén hogy az én egerem nem hajlandó semmin normálisan működni csak a fehér, ismétlem FEHÉR! a4-es lapon (ha más színű akkor már gáz van
)
azt nem tom hogy ha nem a4-es, hanem mondjuk a3-as, azt is kifogásolná-e a kis finnyás egérkém
amúgy nagyon faxa egér, a4 tech gamer mouse, meglepően jó ahhoz képest hogy mennyi volt. van rajta dupla kattintás gomb, gyorslövéshez nagyon jó -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6832 üzenetére
PGCC-ben én is voltam párszor, csak az volt a gáz hogy mindenki mással akart játszani és mire megegyeztünk volna addigra bezárt
mi az hogy team kellene
nem létezik hogy itt nincs állandó 5 ember. én is tudok jönni bármikor mostanában, nincs semmi dolgom
persze mikrofonom még mindig nincsill. van egy asztali álló mikrofonom, lehet bevetem azt majd
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6820 üzenetére
nekem volt tescos billentyűzetem. még az a régi fehér, rá volt írva hogy tesco gazdaságos
esküszöm az volt a legjobb! szétvertük, kihullt az összes billentyű, visszaraktuk és hibátlanul működött
ráfolyt a tescos almalé és azt is kibírta (a genius már nem volt ilyen szerencsés
).
mindig mikor őrült módon osztott képernyőn multizgattunk ezt a bill-t használtuk, mert mindig szétvertük ha valamelyikőnk ideges lettmás bill nem bírta volna, de ez bírta sokáig...aztán le lett cserélve egy a4tech gaming bill-re
-
Djuree
félisten
BUÉK minden cs kockának (meg a nem kockáknak is
)
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6562 üzenetére
nem, igazad lehet. én mondjuk nem is nagyon játszottam még 100 fps fölött. lehet ha huzamosabb ideig nyomnám mondjuk 150 fps-el akkor én is így látnám
ez olyan mint amikor még nem tudod milyen igazi nővel lenni, addig elvagy magaddal is, de utána már nem állnál vissza rá semmi pénzért
-
Djuree
félisten
hát ez egy baromi fura jelenség
ha botok ellen játszok akkor jó a képfrissítés, ha felmegyek egy netes szeróra akkor 60hz
nem vágom mi ezmég az általad említett progikat nem raktam fel. régen fent voltak mikor még nagy tuninger voltam
itthon nem akarok szarakodni velük, marad a botok elleni játék. úgyis megunom egy óra alatt, addig meg jók a botok is
-
Djuree
félisten
válasz
sid.:Rc211v #6509 üzenetére
na látod, mondtam én már az elején hogy így kell
-
Djuree
félisten
válasz
sid.:Rc211v #6499 üzenetére
miért nem mentek fel lan-partyn egy public szerverre és játszotok ott
mi így szoktuk csinálni....legalább többen vagytok fent, nem csak annyian ahányan lanoztok. kivéve ha 30-an lanoztok -
Djuree
félisten
válasz
parandroid #6489 üzenetére
a monitorom tudja a 85hz-et az nem lenne gond... -
Djuree
félisten
ennek a rohadt 1.5-nek nem lehet mit baszni
60hz a képfrissítés játék alatt, kiszakad a szemem 5 perc után
nem is lehet állítani sehol sem semmit, driverből kikpacsoltam a vsyncet de nem segített -
Djuree
félisten
képfrissítést megoldottam driverből.
valahogy éreztem hogy nincsenek már szerverek
elhülyülök itthon botokkal, ezen a gépen más játék úgysem megynekem az egyfájlos mario-val volt így. olyan gyors volt hogy nem lehetett látni
megnyomtam az előre gombot és már a pálya felénél voltam ha nem ütköztem akadályba/ellenfélbe
-
Djuree
félisten
feltettem itthon a cs1.5-öt, itt legalább az megy
nagyon gáz
elhülyéskedek vele, neten nem megy valamiért, nem jelez ki szervereket, pedig a tűzfalat kikapcsoltam
viszont miért 60hz a képfrissítés? nem lehet ezzel valamit csinálni? írtó szar így...
-
Djuree
félisten
ok, eredeti hl-em van. habár régen asszem nem tudtam felrakni az 1.6-ot, sztem az fizetős.
1.5 az ingyenes az tuti, csak hl kell hozzá. -
Djuree
félisten
cs 1.6-hoz kell az eredeti half-life?
vagy ezt hogy lehet feltenni? ez is ingyenes gondolom mint az 1.5
steam kell hozzá? -
-
-
Djuree
félisten
válasz
Vasinger! #6418 üzenetére
jajj ember! nem mind1 az az fps? versenyezni akarsz vele?
vedd ki az AA AF-et úgysem sokat baszik neki, nem elég az a 100fps? ne mondd már!én 60-al nyomom és így is elég jó. persze jó lenne a 100, de az bőven elég. ennél több még cs-hez sem kell....
habár a géped elég durva. sztem maxon a 200fps-t vinnie kéne
az meg fura hogy fullan jobban megy mint kikpacsolt szűrőkkel
nem vágom...
-
-
Djuree
félisten
nem ismered a legújabb csítet? a hírhedt integetős csítet?? öreg hiba
úgy csinál a csávó mintha integetne, még mondja is mellé hogy "szervusz testvérem, meghívhatlak egy kávéra?" erre te jóhiszeműen odamész hozzá, mert fáradt vagy és jólesne egy kávé. közben kiderül hogy a másik kezében ott tartja a hátamögött az ak-t, előkapja és fejbelő, mielőtt annyit tudnál mondani hogy fapapucs.
viszont legalább már nem lesz szükséged kávéra -
Djuree
félisten
a steamnek sokminden bekavar. ha egyszer felrakod a steamet akkor többet ne szedd le. letölti a sok frissítést magához a steamhez is, meg a játékokhoz is. uninstallnál a frissítések nagyrésze fentmarad a gépen, elfelejti leszedni, ahogy a legtöbb alkalmazásnál is így van, a registryben is rengeteg szar marad. ha ezekután felraksz egy új steamet annak be fog kavarni az előző steam sok letöltött frissítése és nem fog működni, vagy ha működik is nem úgy ahogy kéne.
én ilyenkor újra szoktam húzni a wint. norton ghosttal 10 perc alatt megvan
mindig olyan jót röhögök az avatarodon
-
Djuree
félisten
váááá elegem lett ebből a rohadt wcs szeróból!
annyi a csíter mint égen a csillag. még ez nem is lenne olyan nagy gond, mert csíterek mindenhol vannak, de olyan pofátlanul csítelnek, nem is próbálják lepleznimegyek vissza kocsmázni, de jó is volt az régen. csak sajnos ritkán vannak fent mostanában kocsmán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest