- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az aktiváló emailem óta egyszer már volt jelszóváltás, de az abban kapott betű-szám jelszt már módosítottam valami olyanra, amit 'biztosan nem felejtek el', de mégis megfejthetetlen. Végigpróbáltam azokat a kominációkat, amik rémlettek, de egyik sem jött be.
Közben sikerült egyébként elérnem a steam support heldesket, beregisztráltam ott egy szervíz-accot (a passt ezúttal felírtam), és feldobtam nekik a kérdést, remélem tudnak segíteni.
Megvettem egy FlatOut packot is az accountomra, nem szeretnék lemondani róla. Egyébként meg természetesen elektronikus számlám is van róla, meg minden, úgyhogy ha hijackelték, akkor is vissza tudom rekvirálni, de remélem idáig nem jutottunk el.
A gyanús az, hogy miért nem működik a reminder? Az a két-három ember, akinek fent vagyok friendsben, megnézhetné, hogy mi a megadott email cím az accountomon, abból kiderülne, ha valaki feltörte a hozzáférést, és átírta a címet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás