- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
illusiON
őstag
nekem meg úgy 3-4 méter hosszban és 2 magasságban sokszor egymás után
ugrálni való a bicikli nem túrázni
na akkor estefele (úgy nagyon estefele éjfél táján) tolhatnánk, Djuree meg fpeter már felvettek
snorh még végy fel te is friendsbe pharoahem vok azt akkor nálam megvan mindenki
-
illusiON
őstag
ecsém hát ezt neked találták ki MoonDoom [link] az elsőt nézd meg, óvatosan azzal a gamer notebookkal ám én tuti így járnék
-
illusiON
őstag
nekem haverom törtön GM-kedett már meg mittomén nagyon bennevolt, aztán befizetett 1 hónapra az eredetibe burning crusade minden szar megvolt neki de ki is ábrándult belőle, merthogy eredeti azt nem is akkora cucc ..
ő nem beteg azóta
igenissztem kéne badboysozni ott sok a frag, aztán valaki csak keres mixhez embert
-
illusiON
őstag
nekem meg azzal van a gondom, hogy egyszerüen 5kor sem leszek álmos ugyanúgy tudok figyelni, az utóbbi 3 napban összesen nem aludtam max 5-6 órát és mégis tok figyelni
én nemtom ez vmi kocka kór lehet
és az a szomorú hogy én pedig aludnék szivesen este már 2-3 körül is, de nem tudok
-
illusiON
őstag
chh, nem csak én cséztem addig van itt más is
jja d2 kocka vmi olyasmi, szinte csak olyan szerót találtam először meg cs2hu-s szerón is csak az megy stb, aztán más mapokat alig látokmég törtön is változatosabbak voltak pár helyen
jjaigen szerintem egyébként poén badboyson a 30as tömeg, el lehet poénkodni főleg ha ott a Zozilliusz és elkezd üvölteni hogy faszmákerek meg hakszor majombanda mittoménkikapcsolódást jelent szinte
-
illusiON
őstag
Köszöntem uram ez egy igazán élvezetes 5igcsézés volt társaság minden
sok ilyet még
-
illusiON
őstag
this user's settings prevent you from contacting them at this time
ezt irja ki ha másik accom fel akarom ide venni ami 1.6os.. na gondolom letiltotta erről az acc.ról a srácc azt a felhasználót, de ezt most fölösleges elolvasnotok a lényeg hogy hogy lehet feloldani a tiltást? -
illusiON
őstag
pc-n is van hardcore mod jópár szerón sztem még
célozni úgyis csak "vállraemelten" érdemes cod4ben ahogy észrevettem.. életjelzés meg minek ha úgysincs abban a játékban hp?
egyébként meg, én régen úgy scoutoztam hogy a monitorra filctollal felfickáltam egy célkeresztet, szóval az a legapróbb gond hogy nincs crosshair
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #4534 üzenetére
mert a cod4 arcade olyan mint 1 játéktermi autómata, oda lő ahol a célkereszt van
(vagy a red dot
) cs-ben csodálkozni fogsz mikor a célkereszt lövés közben megnő 2x akkorára és hiába van benne az ember nem is sebzi
jameg itt rácélozni sem lehet sima fegyókkal abban is más
de sztem sokkal jobb játék mint callofdutyk
na akkor ma este játék ám ezerrel hallo, ma hajnali 5ig deathrunoltunk mindjárt megkeresem IPjét aztán majd menjetek ti is
nagyon nagy mod
na: 79.120.192.14:27025 hun gumi szoba death run mod gyertekgyertek -
illusiON
őstag
[link]
ÁÁááááhhhhjeee!!!
pharoahem
vegyetek fel ááh végrevégrevégre kezdőőődikeste gyilkolok bevetem az 1 hetes 1.6skillem
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4511 üzenetére
te mondd a szlovákoknál is kajak zuhog az eső?
ez a mélypont emberek
esik az eső, nem lehet kinn lenni se bicózni se semmi, a steam support nem írt még vissza semmit, és mindezek tetejébe 13 éves srácok vannak az 1.6os klánban amibe (jó, igazság szerint csak) poénból álltam be, és megsüketülök mikor TSen sikitozik az egyik -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4507 üzenetére
3ig híre hamva nem volt az oldalnak most valóban jó
direkt felkeltem mondom hátha siettek (egyébként nem akptam tőlök még semmi visszajelzést) erre meg nem adja az oldalt sem be hátmondom
... azért ha az 1.6os sourceos cserélős ismerős feltünne ráfirkanthatsz ettől függetlenül is
nade ha megyünk visszafele az üzenetek közt, a 22órai lámpaoltás dolog hót komoly csimavnak? -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4499 üzenetére
szerintem nem rossz, azért előbb tessék emgvárni hogy összeálljom a Tíím aztán megokoskodjuk ezt is, de elsőre korrektnek tünik
Ombre, találtál nekem 1.6ra cserélő embert?
ezek a parasztgalaxisok benyalhatják irok közvetlen a steamnek hogy basznak a boltosok mozgolódni szóval küldjenek most azonnal pw-t
-
illusiON
őstag
dobtam egy mailt galaxisnetnek is, hogy mivan ilyenkor, azt írták ma hogy tényleg jó helyen keresgéltem ennél a cgoeurope.eu-nál de ők sem tudják miért nem válaszol, azt ajánlották még fel hogy közvetlenül a steampowereddel lépjek kapcsolatba
MD a source->1.6 haverjaiddal izzon ám a beszélgetés
heh
tegnapi warból lett valami? -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4474 üzenetére
itt jöna elgnagyobb pojén, hogy én steamen egy napon ekresztül nézegettem miket fogadnak el és ilyen OTP-s cuccot nem találtam sehol hogy az nekik jó ezért ezer forinttal többért pojénból vettünk egyet cigólaxison
ááh bázze
lehet hogy keresek ilyen 1.6ot css-re cserélek embert, lopják el legalább megbosszulom azt a mocsok játékot hogy mennyire nem akarja adni nekemugyis ingyé' vót
-
illusiON
őstag
vennék én pojénból egy accot csak akkor kéne pojénból csináltatni egy dombornyomott bankkártyát is hozzá
azé biztos végigpojénkodnám
kezdem megutálni ezt a mocsok 1.6ot
használt acc.hoz még1hez nincs hangulatom, hacsak nincs valami ismerősötök akinek van source és kell cserébe 1.6 vagy vmi hasonló
meg hát kaphatnám már azt a pw-t accounthoz, csak éppen ezek a kapcsolattartók nem túl aktivak, most irok gyorsan galaxisnetnek is hogy ne irányitsanak már át ahhoz a lomha román bandához
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4459 üzenetére
mondd mester d2 kivételével nincs kedved egy térképen bejelölgetni?
esetleg nincs vmi ilyesmi térkép valahol? mert most h 1.6on warozgatok a kissrácokkal kezd kiderülni hogy igen kopottasak az emlékeim, nuke-on aszondja sárgában van aztán 2 kör után jöttem rá hogy a kis házikóra gondol bent
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4457 üzenetére
én ilyen low + + úgyszint, tudnám az milyen szintet jelent
alapvető hiba h sourceban jóformán csak dust2t ismerem, trainen pl elnevezéseket sem tudom teljesen meg aztecon sem meg még infin is csak ház meg banán meg A meg B van nekem
majd kérek utánképzést
jja, lőni azért valamennyire tudok hogy vmi pozitivat is mondjak
-
illusiON
őstag
nézzoda, most hogy állandóan elöl van topicok közt a css kezd népszerüvé válni
én benne lennék az aktív war teamben, ne lenne ez az accountos buziságmeg azért, nem vok vmi jó játékos ezt meg kell tudni kinek milyen skillje van a teamben
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4416 üzenetére
naja, én emg egyszer nem tudom hogy (álmombna tehettem
) letéptem az egyik hangszórót
arra keltem h lógnak a drótok
aztán haver megforrasztgatta nekem drótokat, csak valamimód forditva sikerült neki mert bal jobb elöl hátul megcserélődött
na írtam mailt azoknak a patkányoknak hogy mi van a steamhez való továbbítással
-
illusiON
őstag
nekem 4500 ft trust van, amíg nem tépi szét az agresszívgamer (
) istenien szól de tényleg, és a MIC is jó rajta
nem volt még szenhejzerem de túl sokat azért fülesre nem szánnék sosem
-
illusiON
őstag
csészorszozni akarooook
régen tiszteltem az 1.6ot de most h rá vagyok szorulva ez nagyon szaar ócska áá -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4401 üzenetére
szép lassan kialakulhat minden, egyébként itt az a fő gond hogy az ember nem tud lemondani a fragelésről és nem csapatként hanem egyénként gondolkozik, de ezen lehet majd javitani csak némi türelem
ja 1ébként megpróbáltam join us-olni majd kacsints oda egyszer, ha már mondtad h basztam regelni -
illusiON
őstag
azállatja
nemgyenge, én az ilyen körvonalas dolgokat sajnos nem nagyon végom benne meg semmi szakmailag tanulhatót
(ha megjegyezhetem, ugye nem úgy terveztétek hogy a wilkommenes dolog ott marad?
)
hát, én vennék még1 accot de anyagilag el vagyok piálva a mai napnak ksözönhetően
de meglesz az az acc jövő héten biztos (remélem
)
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4384 üzenetére
akkor, a következő egy hétben szépen elrendezgetjük az oldalat photoshop worköket meg minden szart meg kinyaralják magukat az emberök meg én is csak kikapom már azt a rohadt pw-t accountomhoz, hétfőn az első dolgom az lesz hogy írok 1 zsiros levelet nekik mit húzzák
a kép meg zsir, igazából az vele a gond hogy nem illik teljesen az oldalba ha beleképzeled szerintemde lehet hogy csak ütközik az ízlésünk
meg persze lehet még alakítgatni rajta, nekem sem végleges az eddigi
(az a csillogós az mivel került bele hogykellolyat?
)
-
illusiON
őstag
szerntem meg, legyen az hogy
">.<HHahaarr # playername"viccvóót
ha meg hosszú az előtag, akkor MoonDoom helyett MD-vé avanzsálunkja, várgyatokmán nekem még nem küldtek ki új passt css accountomhoz
amd helyett tényleg vegyél intelt, nekem 5600+X2m van ami X2ben majdnem plafon és húzni se lehet mégis badboyson lemegy sok embernél 60-70 fpsekig
miért nem lesz mindjárt egy egész official PH! multigaming clan? vannak itt még codosok meg BF2sök is
-
illusiON
őstag
nekem peig tetszett a vicc
elsőre egyébként én is azt hittem mikor hirdetted, hogy szervezőként vagy benne
(folyamatban a css accountos dolgaim, ha végre be tok lépni rá lemészárollak
)
-
illusiON
őstag
login to steam failed.
s azt irja h lehet h nem létezik az alábbi steam acc, vagy a jelszó rossz ... stbstb
ez miért most? kaptam 1 mailt is steamtől amiben pw változtatásról kaptam értesitést de azzal a másik számkódos pw-vel amit kiküldtek sem megy(megjegyzem nem nyomtam jelszóváltásra) na ilyenkor mifene? másik accba beenged
-
illusiON
őstag
nekem 5600+X2vel fps configgal sincs meg a kajak 100 fps, még így is van ahol egyszer-kétszer bemegy alá.. persz ha többen vagyunk
badboyson szoktak lenni 60 fps-eim is
de lehet hogy a giga ram kevés neki
de, érdekesmód ha tök egyedül császkálok a pályákon akkor d2 fix 200, wp_lego fix 500
meg ilyenek, viszont ha van 1 vagy 2 másik ember (nem cpu player!) akkor máris zuhan..
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4245 üzenetére
"Üdvözlettel : Elite Hunter, MoonDoom " úgy gondoltam neked is kezed lehet az egészben netán szervezője is vagy
azért odamegyek egyet alázkodni ha lesz időm, másoknak segitek a fraggyüjtésben
(szlovákok is vehetnek részt a versenyben?
multkor shadowval igen marakodtatok
)
-
illusiON
őstag
ez de szar a egeremben begajdult a görgő aztán visszavittem gariban, de eltökölnek vele 1 ideig szval visszatértem a régi logitechhez
400 dpi + wireless mit ne mondjak ez aztán jó
az a tudásának hiánya hogy néha nem mozog ha mozgatom, vagy már tönkre lehet szegényke? gyors mozdulatokat semmiképp sem lehet vele azt már észrevettem, de néha lassu mozgást se lát
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4174 üzenetére
egyre nehezebb jó klánt találni amúgy főleg mivel összeszoknak a jobb teamek.. ki szoktam irkálni h tgf?? a nevem mögé mondom hátha valami jó társaság keres lamikat
de többnyire 12-13 éves kissrácok hívnak meg (nagyon kedvesek ám annyira édes mikor anyázik mert MAC-cel szájbalövöm
) meg volt szerencsém olyanhoz hogy beillettem volna csak éppen vinnem kéne havonta gépet BP-re
alapitani meg nyügös
-
illusiON
őstag
ezen én is röhögtem elsőre
de bexarsz elmentem hozzá és 5.1gyel tényleg kevesebb fps-e volt
#4150: hsasonló gondokkal küzködök én is csak lassan nem lesz füles nélküli játék sem mert elporlad a melegben a procimmás: havernak van szerója és egy vizilabdás mapen toljuk egész este, nagyon nagy fun ismeri valaki?
-
illusiON
őstag
mikor ujraraktad xp-t a steamet is ujrahuztad vagy azt 1 másik partición tartogattad? mert nekem meg kilépkedett vista meg nemrég XP alól is csak úgy poénból (egyszer war közepén, namondom
) és amig nem töröltem ki egész cs-t meg steamet és raktam újra addig nem volt jó.. jameg volt 1 maps-es mappám régi pályákkal ha azokat a customokat beleraktam meghülyült
-
illusiON
őstag
az valami parfüm?
gondolom alaplapra gondolsz
de mondd, neked nem melegedik túl az az 5600+X2? nekem van h eléri 60 fok fölötti massziv hőmérsékletet és időnként leszabályoz 20-30 fpsre, fura hangot ad ki a gép (procihütő tán?) és megint rendesen megy egy darabig.. cod2vel is ezt teszi, ez vmi beépitett védekezés ?
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4054 üzenetére
nem úgy volt hogy neki törtös verzsön van?
1ébként nekem is az a properties-es megoldás van nem ikonozgatok
egyéb: ha bemásolom a nekem elspájzolt mapeket meg admin_plugin hangokat akkor csinálja ezt a buzulgázást hogy kidob graf. váltáskormost hagyom hogy mindenhonnan töltögesse a dolgokat
-
illusiON
őstag
hogy baszná meg de komolyan, a gépemmel van baj? nemrég elkezdte azt csinálni hogy ha valamit állitok a graf. settingsnél akkor ugyebár újratöltené a játékot, de most kilép ennyi vége.. na aztán elkezdte ezt már egy sima felbontás-váltásra is, bármilyen cfg-t használtam.. erre én letöröltem, és újra letöltettem steammel, de most meg hibát észlel és leállítja XP és vista úgyszint, gondoltam már régi a teamem sose raktam újra egy rendszeren sem most itt az ideje... erre újrarakom, mi fogad? ugyebár újra le kéne tölteni CSS-t, de ha rányomok 2szer akkor steam.exe has stopped running meg steam.exe hibát észlelt és leállt! miért?
ja igen azt hozzátenném hogy ezt az egészet még vistan kezdte mikor F10 meg sima kilépés után hl2.exe has stopped running stbstb, aztán SP1nél random kivagdalt megállt, aztán most jutottam el ide, SP3mas XPn sem indul mán
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
ZooLee19.. #3967 üzenetére
én akkörül még fent szoktam lenni badboyson ha értelmes emberek vannak, ezt az SL-t nem ismerem
-
illusiON
őstag
válasz
ZooLee19.. #3960 üzenetére
cs2hu szerót végre resetelték, de pl badboyz2n olyan hogy leszámlálja a bombot, 1, akkor ugy még 3 sec eltelik és aztán robban
valami a steammel lesz szerintem mert napról napra rosszabb mindenhol..
egyébként, kezdem érezni a játékot igy 3 hónap eredetizés után egyre jobban tetszik
csak ez a tipikus nemadja meg haxtéma aggaszt
-
illusiON
őstag
válasz
ZooLee19.. #3947 üzenetére
mi az hogy nicns wp, menj OBI wp-s szerverére ha annyira hiányzik
a badboys olyan amilyen ha másért nem a közösségért néha érdemes felmenni, pl ott van zozilliusz hát rajta be lehet szarni miket mérgelődik
mod: mióta volt ez az utolsó update szerüség nekem össze-vissza laggol minden szerver, sőt nem is laggol hanem ilyen h orrom előtt a srác és hirtelen visszaugrik a játék 1 másodperccel stb, mintha csúsznade szinte minden szerveren mostmár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest