-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Oldman.
tag
Szia Zolás,
Azt kell mondjam nem értek egyet veled.
Pl nekem mindig 5 a pingem. Néha 1. De a netgraph-on 3-15 ms között mozog. Az Admin ezt látja is, ha ért hozzá, és nem a TAB-on nézi, hanem konzolból.
A ping meg nem azt jelzi, hogy mennyit töltesz, hanem h mennyi a késésed a szerverhez képest. Ezt Te is beláthatod, ha nyomsz egy netgraph 2-t.
A sebződés pedig nem kliens oldali, hanem szerver oldali. Te lősz, szerver tudja, én hol vagyok, és ha ott a golyó is, akkor talál. Alacsony frissítéssel (rate) kevesebb helyen vagy ott a szerveren, ergo nehezebben talál, mert a hitboxod csak felvillan, nem állandó... De az mindegy a te géped mit tölt le.Tehát a ratehaxort futás közben nem lehet elnyomni. 1helyben kempelve semmit nem ér a ratehax. Összekeverik az alacsony pinggel és a laggoló emberrel.
Az alacsonypinges gyorsabban reagálhat a támadásokra, főleg ha magas a framerate (100 fölött)
A lagger meg ugyanúgy teleportálja a hitboxjait, mint egy ratehaxor, mégse csaló.Akinek alacsony a pingje és ugrál a karakter, az meg lehet, hogy lassú gépen játszik. Ha mégis pwnzol, akkor lehet h ratehaxor.
..szerintem...
-
mindfreak
őstag
Ha nem tud valamit pontosan megfogalmazva leírni az legfeljebb a tanítónénije hibája és nem az enyém. Mellesleg a mondatokat nagy betűkkel szokás kezdeni, és ponttal szokás lezárni. A könnyebb megérthetőség kedvéért tagolni is szokták írásjelekkel. Egy 10 éves gyerek helyesebben tud írni/fogalmazni. Igazság szerint ezek után már meg sem akarom érteni, hogy mit akar kérdezni, de szerintem ő sem gondolta ezt az egészet komolyan:
"a kérdés ti mit is csináltok ha jön egy cheater?"
Na, most erre mi a lof@szt lehetne írni?! Hát mit? Kiugrok az ablakon a hetedikről. Te is tedd ugyanezt!
Bocsi az OFF-ért!
-
Genius007
őstag
Amúgy én csak azt bírom a legjobban, amikor beszol valaki, hogy ... lesd már meg, naná hogy adja neki .. fix 5-ös latency. (Most nem rólam van szó)
Meglestem console -> ping gyereknek 25ms ... mondom szerinted miért fix 5-ös a latency-je? Mert jó a netje ... Van olyan is akinek Bad Boys-on, meg Kartel Kocsmán 3-mas latency-je van, és nem csal, hanem ilyen a netje! Szóval akik egyből azzal jönnek, hogy XY-nak fix 5, de előtte megse lesik console-ba, azt nem csípem!
De mint mondtam most nem rólam van szó, mert nekem " ilyen gondom " sajnos sosem lesz.Arról, meg hogy kinek - vagy + -os a statja, arról inkább ne nyissunk vitát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest