- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #28 üzenetére
Kompakt és egyszerű ez nem kétséges. Könnyen szerelhető. Egyedül azzal kapcsolatban van kétségem hogy megéri-e lecserélni egy TRUE-et egy ilyenre. Ez a csere alaphangon 10K lenne. Kétségeim vannak azzal kapcsolatban hogy ennyit megér-e a dolog. A TRUE örök élet +egy nap (illetve a TR nem rest hozzá kiadni újabb lefogatókat ha szükséges), még a H50-ben lehet hogy 2,5 év múlva kipurcan a pumpa vagy elkezd ereszteni a tömítésnél aztán mehet a kukába mivel eléggé egyedi cucc.
A linkelt összehasonlítással is az a baj mint amiket már eddig is találtam:
Stock Heat Sink fans:
Thermalright stock 39cfm 120mm
Corsair H50 stock 59cfm 120mm20cfm elég nagy különbség....
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #28 üzenetére
A szivattyúnak gyakorlatilag nincs hangja.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #36 üzenetére
Én is e felé hajlok inkább, bár azért egy ugyanolyan ventikkel szerelt tesztre még kíváncsi lennék. Ami nagy előnye, hogy egy ilyen hűtésnél már kényelmesen hozzá lehet férni a RAMokhoz. A TRUE eléggé belelóg az első foglalatba, pontosabban inkább a ventilátora. Erre a H50-re meg kényelmesen fel lehet dobni akár 2 ventit is úgy hogy az annyira nem zavar sok vizet.
Amennyiben 14K-15K körül tudnék majd szerezni egyet akkor lehet bepróbálnám majd én is.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
SimonYana
addikt
válasz Motion_Blur #119 üzenetére
Remélem lesz hamarosan eredmény!
6db van összesen amiből 2 db már elkelt!
Hogyha valakinek kell szóljon,mert egy darabig nem lesz belőle érkezés!® SimonYana ®
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #140 üzenetére
Lehet hogy rosszul volt pasztázva.
-
RI/OS
őstag
válasz Motion_Blur #140 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy elég zsúfolt a házam, valszeg ez is közrejátszott.
De azért 70 fok körül nem láttam Mugen2-től 4000-enIlyen: [link]
Mindenesetre, ha mégegyszer szét kell szednem valamiért mostanában, besírok
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #222 üzenetére
Nálam szintén Phenom II X4 965 C3 @ 4GHz csak 1.50-es fesszel prime alatt szintén kb. 57 fok. A különbség csak annyi hogy nálam egy TRUE van egy max 1200 RPM-es Sharkoon ventivel.
Asszem ez a hűtés is kimarad az életemből, pedig olyan szempontból jó (lenne) hogy jóval több helyet hagy a CPU foglalat körül. Csak hát ennyit nem ér meg (nekem).
-
Henk
veterán
válasz Motion_Blur #226 üzenetére
Ja értem, csak olyan kedvezőnek tűnnek ezek a hőfokok.
dime27: az már nem egy átlag felhasználó kategória. Nekem 1 venti van rajt az is max 1600rpm-en, ennél feljebb már nem használnám.
-
HSM
félisten
válasz Motion_Blur #246 üzenetére
Najó, de 770-en pörgő ventivel?
-
SimonYana
addikt
válasz Motion_Blur #362 üzenetére
Majd lesznek itt páran akik rájöttek mi az amit a másik gyárt és jó is!
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
Henk
veterán
válasz Motion_Blur #379 üzenetére
Ez nem hangzik túl bíztatóan. Látszik a gépben, hogy elfolyt a folyadék belőle? Mert gondolom nem csak pár csepp hiányzik ha ilyen jelenséget produkál.
-
sestertius
őstag
válasz Motion_Blur #663 üzenetére
Így van, nincs nála papír...
Nincs ezzel gond, amit eladok, én azért vállalom a felelősséget. Csak szeretném azt hinni, hogy ez pusztán a nagy számok törvénye miatt van, hogy egy Corsair, ami név, pár hónap után megadja magát...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
djcsefa
tag
válasz Motion_Blur #663 üzenetére
Ha a radiátor lyukas...akkor szerintem gyári hibás( de ne zárd ki a babrálást ..1 megcsúszott csavarhúzó stb). de az a "irtkán előforduló hibás darabra" gondoltam. ami 10000ből 1. Mert ha ez a "megadja magát dolog "olyan h: korroziótól, nyomástól, hőtől, v babrálástól mehet tönkre. A hő és a nyomás szerintem alacsony ehhez tehát ezek kilőve(már ha hibátlan darab). maradt a korrózió és a babrálás. korrózió. ez azt hiszem alu. mint tudjuk az alu lemattul és egy oxid réteg alakul ki rajta ami védi, ez is kilőve. összegezve: ha gyári hibás(vékonyabb volt az anyag a kelleténél ) volt azt tönkretehete a nyomás. ...v maradt a babrálás.... de nem kell aggódnod. ha szervíz azt mondja h gyári hiba..akkor cserélik/javítják. Ha azt mondja babrálás (és te tudod h nem nálad történt.) akkor bebizonyosodik h a vevő a sáros.
:i7 8700k -Asus Maximus X hero-Corsair dominator platinum 16Gb ddr4 2400Mhz EVGA Hydro copper-GTX1080ti-Ocz revodrive 3 x2+ 1x Samsung 850 evo 500gb - EVGA 80+ gold 750ws táp - Corsair 800D ház+ 2L víz :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Whisky topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Manjaro Linux
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest