- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
D347HBR1NG3R
tag
Ez az érdekes, hogy a rendszer most lett újratelepítve, tehát a Corel is, semmi tuning, szal ötletem sincs h mi okozhatja. Igazából olyat sem vettem észre, hogy ez valami konkrét dolognál történne csak úgy random kilép.
-
D347HBR1NG3R
tag
Tudom, hogy ez így elég nehéz kérdés, de nem tudja valaki véletlenül, hogy mitől lehet az, hogy dolgozom a Corel 9-ben gondol egyet és se szó se beszéd kilép, nem is ment meg semmi.
-
D347HBR1NG3R
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Corel Draw 9-hez.
Ha beírok valami szöveget egy olyan hibaüzenetet kapok, hogy: "Cannot initialize Spell Assist"
Mit lehet ezzel tenni? Valaki azt javasolta, hogy azt a funkciót ne telepítsem, de én ilyet nem is találok a telepítésnél. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest