- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiverNile
csendes tag
válasz
Dexter68 #636 üzenetére
A választ köszönöm, de az a baj, hogy a probléma megoldása nem ez lehet, mert a beállítás, amit mondasz, az meg volt eddig is. Valami más a baj.
Egyébként ez egy vizsgamunka volt, szóval nem az én választásom az anyag és a program, nem ismerek kiadványszerkesztő programokat, de nem biztos, hogy bármelyikkel könnyebb dolgom lett volna egy arculattervnél. -
RiverNile
csendes tag
Üdv!
Tudnátok segíteni abban, hogy van nekem 2db (35oldalas) munkám, amiben a szépszámú text objektumok olyan betűtípussal készültek el, ami nincsen alapból a windows fontok között, (a munkámat használnám több gépen is) de az történik, hogy hiába telepítődött a windows fontok közé a hiányzó font, a corel kérdezés nélkül behelyettesíti a Panose Substitute beállított betűtípusával, megnyitott állapotban egyenként át tudom állítgatni a texteket, mert az eszköztár legördülő menüjébe ott van, csak ez így egyenként nagyon durva. Nem tudom, hogy lehetne globálisan? És hát tud nekem valaki választ adni arra, hogy mit hibázhattam és mi a helyes menete ennek? Szóval, ha ott van a legördülő menüben, akkor miért a helyettesítő betűtípussal nyitja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest