- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiverNile
csendes tag
válasz
Dexter68 #636 üzenetére
A választ köszönöm, de az a baj, hogy a probléma megoldása nem ez lehet, mert a beállítás, amit mondasz, az meg volt eddig is. Valami más a baj.
Egyébként ez egy vizsgamunka volt, szóval nem az én választásom az anyag és a program, nem ismerek kiadványszerkesztő programokat, de nem biztos, hogy bármelyikkel könnyebb dolgom lett volna egy arculattervnél. -
RiverNile
csendes tag
Üdv!
Tudnátok segíteni abban, hogy van nekem 2db (35oldalas) munkám, amiben a szépszámú text objektumok olyan betűtípussal készültek el, ami nincsen alapból a windows fontok között, (a munkámat használnám több gépen is) de az történik, hogy hiába telepítődött a windows fontok közé a hiányzó font, a corel kérdezés nélkül behelyettesíti a Panose Substitute beállított betűtípusával, megnyitott állapotban egyenként át tudom állítgatni a texteket, mert az eszköztár legördülő menüjébe ott van, csak ez így egyenként nagyon durva. Nem tudom, hogy lehetne globálisan? És hát tud nekem valaki választ adni arra, hogy mit hibázhattam és mi a helyes menete ennek? Szóval, ha ott van a legördülő menüben, akkor miért a helyettesítő betűtípussal nyitja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest