- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
FazekasLaci-t kérdezd meg upgrade ügyben.
A pdf- és ai kezelés fejlettebb természetesen. -
FazekasLaci
aktív tag
unicode fontkezelési problémának tűnik, amihez a Corel 8 még buta volt. Próbáld ki a 12-est, kb. 33e-ért lehet kapni, vagy egy újabb CorelDRAW frissítési változatban kb. 50e. Ezek nettó árak.
Ha maradsz, akkor javaslom, hogy töltsd le a pdf995-öt (www.grasshopper.hu/pdf) és a nyomtatás panelon azzal írj egy PDF-et, majd Adobe Readerből küldd a nyomtatóra az anyagot.
-
beniman
csendes tag
Nem tűnik logikusnak, amit most írni fogok, de nekem ez oldott meg egy hasonló problémát a 9-es Sp-vel:
A szervízpakk telepítőjét ugyanarra a lemezre tedd, ahol a program van, tehát ha van "D" partíciód, vagy külső lemezen van a telepítő, akkor másold oda, ahol a program fut, - gondolom a "C"-n - és onnan indítsd. -
beniman
csendes tag
Szia Pgraph, 10-esben tudok segíteni, ha érdekel, megvan az sp1, sp2 is hozzá. Nagyon hasonló a 9-eshez (én is azzal dolgoztam a legtöbbet, de a nyelvi lehetőségek miatt áttértem a 10-esre), néhány dolgot fejlesztettek benne, néhány hibát benne hagytak, de alapvetően ugyanaz mint a 9-es.
Ha érdekel, szólj, és megoldjuk. (Mammutmail, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő