Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
kuyarashi #3174 üzenetére
Milyen programból jön a file?
Nekem autocades importtal volt régebben szívásom, egy kört is vagy 500 pontból rakott össze. A betűket meg pláne. Gravírozni kellett volna úgy emlékszem az autocadból áthozott logót, de a gép kiakadt tőle, másfél órát reszelt rajta a sok node-tól. Inkább újrarajzoltam az egészet corelben, az a pár objektum már ment pikk-pakk
Ha neked az 5 perc várakozás embertelen, fiatal vagy mégPentium 1-es gépen, 32 MB rammal, 200 megás fájlokat szerkeszteni, na az volt az embertelen. Meg amikor átküldtem a rip-re délután 6-kor, és reggelre amikor visszamentem dolgozni még nem számolta ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest