Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Milyen programból jön a file?
Nekem autocades importtal volt régebben szívásom, egy kört is vagy 500 pontból rakott össze. A betűket meg pláne. Gravírozni kellett volna úgy emlékszem az autocadból áthozott logót, de a gép kiakadt tőle, másfél órát reszelt rajta a sok node-tól. Inkább újrarajzoltam az egészet corelben, az a pár objektum már ment pikk-pakk
Ha neked az 5 perc várakozás embertelen, fiatal vagy még
Pentium 1-es gépen, 32 MB rammal, 200 megás fájlokat szerkeszteni, na az volt az embertelen. Meg amikor átküldtem a rip-re délután 6-kor, és reggelre amikor visszamentem dolgozni még nem számolta ki
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pentium 1-es gépen, 32 MB rammal, 200 megás fájlokat szerkeszteni, na az volt az embertelen. Meg amikor átküldtem a rip-re délután 6-kor, és reggelre amikor visszamentem dolgozni még nem számolta ki