Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloldali eszköztárból az interaktív átlátszóság eszköz. Én ezzel csináltam legutóbb hasonlót. Vagy megnyitom szerkesztésre PP-ben és azzal. De az is megoldás lehet, hogy belerakod dobozba és annak adsz átlátszóságot. (Mac-en vagyok, nem 100% hogy jól írtam, csak emlékezetből)
A másikat úgy oldottam meg, hogy leszedtem vektoros térképet, egy objektumba belehelyezve kimetszettem a nekem megfelelő részt és azt mozgattam a kívánt helyre. Talán ha előtte pixelgrafikus alkalmazásban átméretezed, úgy is jó lehet nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Jövedelem
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest