- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #170 üzenetére
Valószínű engem ez azért nem foglalkoztat annyira, hgyo mi lesz ha utánrendelnek, mert ez még nem igazán fordult elő itt nálam
Én inkább egyszeri munkákat csinálok. Van visszatérő meló, de az egy reklámújság. A háttérszín az ugyanaz, de a képek mindig mások, de azt nincs mihez hasonlítgatni. A háttérszínt meg el tudja találni ez a nyomdász is a romayorral.
És ha mutatok neki egy nyomtatot, (akár egy tintasugarassal készültet), hogy olyat akarok, akkor azt is megtudja közelíteni hellyel-közzel.
Ha esetleg visszatérő megrendelésem lenne, és pont ugyanolyat akarnak, és nem azt kapják, és nekik az nem jó, akkor megmondom hogy nyugodtan el lehet vinni egy nagyobb nyomdába, de anyagilag az nekik nem lesz jó
De persze egyértlemű, hogy a 4 werkes gép az mindennél jobb, osztom a véleményt, de nekem arra nincs keret, hogy vegyek egyet, és arra sincs, hogy azzal csináltassam a dolgaimat, mert én így sokkal jobban járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest