- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #148 üzenetére
distrillerem nekem nincs. Le lehet ezt netről szedni?
de a ps. és a prn. file között mi a különbség? Ugyanis nálam a corel e kettő között hagyott választási lehetőséget. Ezért elmentettem mind a kettőt, és azért szeretném megnézni, hogy mi a különbség közte.
És valaki említette hogy kell a prn íráshoz a levilágító drivere. Nekem olyan nincs, akkor mégis miért sikerült prn-t írnom?
nekem ott ahol lehet választani a nyomtatók között, ott ilyneken vannak, hogy canon i560, microsoft office document image writer, és device independent postscript file. Ezekből egyet tudok hogy mit jelent, a canon-t, mert az a nyomtató, de hogy a másik kettő konkrétan mit jelent azt nem tudom. Mindenesetre a postscriptet választottam, mikor prn-t csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest