Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
distrillerem nekem nincs. Le lehet ezt netről szedni?
de a ps. és a prn. file között mi a különbség? Ugyanis nálam a corel e kettő között hagyott választási lehetőséget. Ezért elmentettem mind a kettőt, és azért szeretném megnézni, hogy mi a különbség közte.
És valaki említette hogy kell a prn íráshoz a levilágító drivere. Nekem olyan nincs, akkor mégis miért sikerült prn-t írnom?
nekem ott ahol lehet választani a nyomtatók között, ott ilyneken vannak, hogy canon i560, microsoft office document image writer, és device independent postscript file. Ezekből egyet tudok hogy mit jelent, a canon-t, mert az a nyomtató, de hogy a másik kettő konkrétan mit jelent azt nem tudom. Mindenesetre a postscriptet választottam, mikor prn-t csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest