- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Érdemes lenne kipróbálnod az X5 színkezelését
Sokan panaszkodtak arra, hogy gagyi, pedig csak egyszerűbb volt beállítani a konkurenciánál, ezért tűnt annak. X3 felett egész jó a színkezelése, ha valaki rendes színprofilokkal dolgozik. Az X5-nél azonban a "gagyi" kinézetet megszüntették és átalakították, így már az Adobe színkezelési rendszeréhez hasonló profi kinézetet kapott.
Tény: több mindent be lehet állítani, viszont a kezdőbbek a színkezelésben nagyon elvesznek, ha nem alapbeállítással dolgoznak. Érdemes belekukkantani, amikor én először láttam (2-es CorelDRAW óta használom a terméket), leestem a székről első pillanatban, és azt gondoltam, hogy kész, innentől a mezei irodistáknak annyi.Tény és való: a színtant általában külön tanítják egyetemeken, tehát ez soha nem az a terület volt, ahol csak egyet kattintunk és már minden a helyén van. (nekem volt ügyfelem, aki piros papírra fehéret szeretett volna nyomtatni CMYK proof nyomtatóval). Aki a színtanban kicsit is járatos, az tudja, hogy mi volt az eredmény
és miért. Az ötlet persze jó volt, az információ hiánya azonban csak bosszúságot okozott neki és azt hitte, ez megint egy Corel bug
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest