- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Érdemes lenne kipróbálnod az X5 színkezelését
Sokan panaszkodtak arra, hogy gagyi, pedig csak egyszerűbb volt beállítani a konkurenciánál, ezért tűnt annak. X3 felett egész jó a színkezelése, ha valaki rendes színprofilokkal dolgozik. Az X5-nél azonban a "gagyi" kinézetet megszüntették és átalakították, így már az Adobe színkezelési rendszeréhez hasonló profi kinézetet kapott.
Tény: több mindent be lehet állítani, viszont a kezdőbbek a színkezelésben nagyon elvesznek, ha nem alapbeállítással dolgoznak. Érdemes belekukkantani, amikor én először láttam (2-es CorelDRAW óta használom a terméket), leestem a székről első pillanatban, és azt gondoltam, hogy kész, innentől a mezei irodistáknak annyi.Tény és való: a színtant általában külön tanítják egyetemeken, tehát ez soha nem az a terület volt, ahol csak egyet kattintunk és már minden a helyén van. (nekem volt ügyfelem, aki piros papírra fehéret szeretett volna nyomtatni CMYK proof nyomtatóval). Aki a színtanban kicsit is járatos, az tudja, hogy mi volt az eredmény
és miért. Az ötlet persze jó volt, az információ hiánya azonban csak bosszúságot okozott neki és azt hitte, ez megint egy Corel bug
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged