Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.k.i
csendes tag
Hát a kérdés jogos,de azt gondolom, hogy nincs beragadva, hiszen akkor más helyzetben is jelentkezni kéne ennek a hibának(Pl, egy levél írásánál).Hát közben biztosan nem nyomom, amúgy is elég keveset használom a klaviatúrát.
Ha lenyomva tartom a spacet, akkor nekem villognak az ikonok, de most kipróbáltam jelentkezett a hiba megnyomtam a spacet és tudtam tovább dolgozni,.Hmmm,hát lehet hogy valamilyen klaviatúra hiba,mostanában sokat hibáztam gépelés közben,ez feltűnt.
De nem tudom behatárolni, próbálkozok, nagyon úgy tűnik, hogy nem corel hiba.
Megpróbálom kipucolni, csak az a baj, hogy laptop
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi