- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Mini-ITX
Aktív témák
-
vtechun
veterán
nekem is nagyon ingadozik az NF7-em vcoreja...minden ugyanaz mint azelőtt amikor ECS K7S5A volt, de abban betonstabil volt a1,50 V, ebben meg : 1,46 - 1,52 og szokott változgatni
-
djtörök
senior tag
Hi!
ideirnám énis a problámámat, nem szeretnék uj topicot ennek.
a tápom (chieftec 360w) 12V helyett 12,7-et ad le.
De egyébként stabilak az értékek.
Ez normális?
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
A másik topikodban már megbeszéltük, hogy vegyél egy új tápot!
-
Totyi
őstag
Lassan mennem kéne,vki felbátoríthatna ám!!!!:))
-
Totyi
őstag
Vki világosítson fel,lesz így baja a gépnek vagy nem?Ha lehet,akkor biza gyorsan le cserélem!!De komoly,érdemleges válaszokat kérek!!!Köcce:)
-
Totyi
őstag
Amúgy a gép stabil,semmi fagyás,leállás!!!Csak ez a fesz ugrálás izgat.3.6-on volt olyan is hogy 0.1-0.14 voltot is patogott:))
-
L3zl13
nagyúr
A HW piacon van egy eladó 360-as Csíftek. Szerintem a gépedre az is elegendő.
Az Enermax nagyon jó táp, de én nem vagyok meggyőződve róla, hogy a többi márkás tápnál annyival többet nyújt, mint amennyivel többe kerül. -
mr_ricsi
veterán
Ha ingadozna is a táp, az alaplapi feszszabályzó után nem változhatna ennyit a feszültség. (A +5V és a +12V eközben mit mutat?)
Egy stabilabb táp lehet hogy javítana a helyzeten, de alapvetően ez nem tápra visszavezethető hiba.
(Tápból pedig csak Enermax, mert brutális a +12V-os terhelhetősége. És a procidnak erre van szüksége.) -
Totyi
őstag
Sziasztok népek!!!Vki segítsen nekem!!!A core fesz 0.1-0.12 voltot ugrál,nem tom ez mennyire jó,ill szar!!!Egy jobb táppal változna ez vmit?Most codegen 400 w-os van!!
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Wuthering Waves
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest