- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
vtechun
veterán
nekem is nagyon ingadozik az NF7-em vcoreja...minden ugyanaz mint azelőtt amikor ECS K7S5A volt, de abban betonstabil volt a1,50 V, ebben meg : 1,46 - 1,52 og szokott változgatni
-
djtörök
senior tag
Hi!
ideirnám énis a problámámat, nem szeretnék uj topicot ennek.
a tápom (chieftec 360w) 12V helyett 12,7-et ad le.
De egyébként stabilak az értékek.
Ez normális?
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
A másik topikodban már megbeszéltük, hogy vegyél egy új tápot!
-
Totyi
őstag
Lassan mennem kéne,vki felbátoríthatna ám!!!!:))
-
Totyi
őstag
Vki világosítson fel,lesz így baja a gépnek vagy nem?Ha lehet,akkor biza gyorsan le cserélem!!De komoly,érdemleges válaszokat kérek!!!Köcce:)
-
Totyi
őstag
Amúgy a gép stabil,semmi fagyás,leállás!!!Csak ez a fesz ugrálás izgat.3.6-on volt olyan is hogy 0.1-0.14 voltot is patogott:))
-
L3zl13
nagyúr
A HW piacon van egy eladó 360-as Csíftek. Szerintem a gépedre az is elegendő.
Az Enermax nagyon jó táp, de én nem vagyok meggyőződve róla, hogy a többi márkás tápnál annyival többet nyújt, mint amennyivel többe kerül. -
mr_ricsi
veterán
Ha ingadozna is a táp, az alaplapi feszszabályzó után nem változhatna ennyit a feszültség. (A +5V és a +12V eközben mit mutat?)
Egy stabilabb táp lehet hogy javítana a helyzeten, de alapvetően ez nem tápra visszavezethető hiba.
(Tápból pedig csak Enermax, mert brutális a +12V-os terhelhetősége. És a procidnak erre van szüksége.) -
Totyi
őstag
Sziasztok népek!!!Vki segítsen nekem!!!A core fesz 0.1-0.12 voltot ugrál,nem tom ez mennyire jó,ill szar!!!Egy jobb táppal változna ez vmit?Most codegen 400 w-os van!!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest