- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Nortid
aktív tag
Felénk (BP. 17. ker) a környéken egy számtechbolt van, bementem hogy kéne paszta meg minden... Palikám kijön vmi drogostűvel hogy 200Ft lesz... Mondom jólvan, hazavittem, vga-ra használom, a cpu-mon pedig ami előtte volt szürke meg a mostani keverése van mert szereléskor véletlen rákentem a pulcsimra, és újra kellett volna tenni, ugyhogy leszedtem egy késsel a pulcsimról és a maradékot ennek a 200Ft-osnak a maradékával (amihez szét kellett feszíteni a fecskendőt) tölöttem ki.
Ez a ''paszta'' úgy néz ki mintha fehér, folyós takony lenne! A dolbozára ez volt írva:
''Hűtőzsír.'' a többi hely fekete, sé semmi más, se márka se semmi nem volt rajta!!
De ki tudja?! Lehet, hogy ez jó paszta csak nincs neki reklámja!
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- OpenWRT topic
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest