Aktív témák
-
Nortid
aktív tag
Felénk (BP. 17. ker) a környéken egy számtechbolt van, bementem hogy kéne paszta meg minden... Palikám kijön vmi drogostűvel hogy 200Ft lesz... Mondom jólvan, hazavittem, vga-ra használom, a cpu-mon pedig ami előtte volt szürke meg a mostani keverése van mert szereléskor véletlen rákentem a pulcsimra, és újra kellett volna tenni, ugyhogy leszedtem egy késsel a pulcsimról és a maradékot ennek a 200Ft-osnak a maradékával (amihez szét kellett feszíteni a fecskendőt) tölöttem ki.
Ez a ''paszta'' úgy néz ki mintha fehér, folyós takony lenne! A dolbozára ez volt írva:
''Hűtőzsír.'' a többi hely fekete, sé semmi más, se márka se semmi nem volt rajta!!
De ki tudja?! Lehet, hogy ez jó paszta csak nincs neki reklámja!

Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 2. és 3. generációs processzorok.
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Felénk sehol se lehet kapni...csak rendelésre...

de okosan és szerencsésen válogattad akkor össze hozzá a procit és a ramot is! Király!