Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
Aktív témák
-
Convex
aktív tag
válasz
lazydog
üzenetére
Lehet fapados a szine miatt
De tudásba nem rosszabb(v-moddal), mint egy p5bd. Nálam a ram és drop mod lett megcsinálva, és azt kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok így már elégedve a lappal! Most a ramoknak max 2,4v-ot tudok adni, de 2,2 fölé nem akartam menni, így is megfelel a teljesítménye a geil value-nak, 1040mhz-n 5-5-5-15-t tud.
Drop mod-ról meg annyit, amennyit megállítok a lapnak feszt, csak pár századdal ad kevesebbet, vagyis olyan hogy drop megszűnt a lapomon.
Igaz, azt tegyük hozzá, hogy kell némi nemű vállalkozó szellem, hogy megcsinálja az ember!
De aki tele van az vegyen p5b d-t.
Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De tudásba nem rosszabb(v-moddal), mint egy p5bd. Nálam a ram és drop mod lett megcsinálva, és azt kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok így már elégedve a lappal! Most a ramoknak max 2,4v-ot tudok adni, de 2,2 fölé nem akartam menni, így is megfelel a teljesítménye a geil value-nak, 1040mhz-n 5-5-5-15-t tud.