Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Panasonic LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
westlake
félisten
nah.. beszelgessunk akkor kicsit ezekrol a b szerias procikrol.. a b szerias proci (csak en hivom igy.. szerintem megfelelo elnevezes) annyit takar, hogy a sokak altal legfontosabbnak tartott kodsorban nem ''a'' betu szerepel, hanem ''b''.. [link] alul lathato a kodsor..
nem akarok hulyeseget mondani, de kb. 15 gyartasi szeriabol 1 ilyen b szerias sorozat kerul ki.. ezek a procik (szerintem) kivetel nelkul kiba jol mennek.. meg merem kockaztatni, hogy jobabn, mint az es peldanyok! vettem 5 ilyen processzort, de meg csak az egyiket teszteltem.. attol eltekintve, hogy ennek a procinak is minosithetetlenul szar a kupakja, 1.300 volton 3440mhz-en megy.. valoszinuleg egy jobb leghutovel mennek 4 gigan is
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest