Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Veheted is, mert annak szántam
A napokban érkezik az én core2-es rendszerem is a tiedével megegyező típusú cpu-val, és nagy kedvet kaptam most!! Ugyan erkély nincs a szobámban de egy napos téli délutánon azthiszem simán ki is rakom az ablakpárkányra a holmit, hogy szállítsam majdan a fórum dobogós X1950 Prós 3dmark eredményeit, csak fel ne csipegessék a galambok 
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Öröm volt ide benézni ma! Hát, sok nemnormális fazonnal találkoztam már életembe, hatalmas böszme vízpumpákkal, meg tornyokkal amikből párolgott ki a folyékony nitró, de olyat aki kivágta a gépét az R-kéjre hogy északi széllel hűtse, még nem láttam! De még ettől is nagyobb élmény a hegyi levegőn 34 fokos GPU...

-
törölt tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Értem köszönöm. Én egyébként nem nagyon kedvelem a fesz-emelős tuningot, de előbb utóbb úgyis szükség lenne rá. Kár hogy az EIST ilyen rigolyás, a CNQ eddig mindig azt csinálta amit én akarok, akárhogy emeltem a feszt, az mindig egy adott értékkel vette vissza szépen
Na mindegy, majd megpróbáljuk megszokni ezt valahogy... -
törölt tag
Sziasztok!
Az E4300 tocsikból küldtek ide
Nos egy apró kérdésem lenne ha nem gáz az E4500-ról! Érdekelne hogy van-e valakinek ilyen processzora és mit tud tuningban?Valamint az is érdekelne hogy az EIST-et hogyan tudnám megőrizni mindenképpen tuning esetén. Úgy mint AMD-nél, hogy a szorzót nem állítom? Ha állítom egy core2 szorzóját, akkor csak letiltott EIST-el működik? Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A napokban érkezik az én core2-es rendszerem is a tiedével megegyező típusú cpu-val, és nagy kedvet kaptam most!! Ugyan erkély nincs a szobámban de egy napos téli délutánon azthiszem simán ki is rakom az ablakpárkányra a holmit, hogy szállítsam majdan a fórum dobogós X1950 Prós 3dmark eredményeit, csak fel ne csipegessék a galambok 

Na mindegy, majd megpróbáljuk megszokni ezt valahogy...