Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikehammer
csendes tag
válasz
qMAGICq
üzenetére
Hello. Nekem is ilyen van, es nekem is csak 1.51-es stabil 3.6-on. Igaz az Abit lap droppol egy rakast (0.05V) igy load alatt 1.46-ot kap. Azzal stabil. Mondjuk nekem az északi hidat is meg kellett emelni. Ha a procid teljesitmenyet nem érzed jónak, tudom nem vigasztal, de nem csak a tied jar igy. Mondjuk nekem ez volt a cel, a 3.6
Ettől feljebb csak próba képpen megyek majd, ha lesz időm kisérletezgetni.
-
mikehammer
csendes tag
Helló.
Pár 10-100 hozzászólással korábban még nem sikerült stabilizálni 8x450-en. Azóta sokat vitatkoztatok az Orthos-on. Én még is azt mondom, hogy ezt most én stabilnak nyilvánítom. Habár a hőmérsékletek miatt kicsit izgulok. Mondjuk a szobában sem volt kevesebb 28-nál. Egyébként a BIOS-ban 1.51V a procinak és 1.45V az északi hídnak. Remélem nem károsítom nagyon a procit. Mondjuk nem fog 24/7 menni. És pláne nem 100% terhelés alatt.
-
mikehammer
csendes tag
Elrontottam a linket. Nem nyomtam alink gombra. Bocsi, mindjárt javítom...
Helló.
Ezt[link] a képet tegnap este készítettem lefekvés előtt, éppen allítottam le a tesztet. A kérdésem az lenne, hogy a látható hőmérsékletek és feszültségek(CPU+MCH) nem magasak picit egy 6750-től/6750-nek? Nem rövidíti vészesen az élettartamát? Jó, persze nem fog 24/7 100% terhelés alatt menni. Mondjuk 20/5 fog menni, ritkán teljes terhelés alatt.
Köszi a segítséget. -
mikehammer
csendes tag
Helló.
<a href="http://images.netbag.hu/20080114/1200292475796.jpg">Ezt</a>a képet tegnap este készítettem lefekvés előtt, éppen allítottam le a tesztet. A kérdésem az lenne, hogy a látható hőmérsékletek és feszültségek(CPU+MCH) nem magasak picit egy 6750-től/6750-nek? Nem rövidíti vészesen az élettartamát? Jó, persze nem fog 24/7 100% terhelés alatt menni. Mondjuk 20/5 fog menni, ritkán teljes terhelés alatt.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most egy ideig lenyugodtam, aztán majd megyek még feljebb is. Esetleg egy jobb hűtővel...