Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
válasz
dregpeter
üzenetére
Biztosan nem rosszabb mint az ahol én szoktam vásárolni.
Ott ugyanis a raktárban fociztak bőrlasztival kajakra!
Komolyra fordítva: Ott is ugyan azt a terméket adják, amit máshol is adnának.
Valszeg egy beszállítótól származnak az egyforma kártyák.
Kiszolgálásban, gariztatásban lehetnek eltérések. Remélem nem beszélek hülyeséget, mert én még nem vásároltam náluk. -
-
Cefet
aktív tag
válasz
dregpeter
üzenetére
Biztosan nagyon jó az is (G0), de nagyon kicsi a szorzója, és így nagyon drága ramok kellenek hozzá, ha erős tuningot akarsz. Ha tévedtem javítsatok ki.
subaruwrc: köszi a linket.
Van a garázsban egy használaton kívüli fagyasztó láda.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mit gondoltok mit fogok csinálni hamarosan???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól (jobban) fog működni, akkor jön egy kompis hűtés (esetleg Peltier).
[Szerkesztve] -
Cefet
aktív tag
Lehet, hogy igazad van, de alap feszen és frekin még csak nem is langyos a borda.
Amúgy egy szerintem közepes hűtő van rajta. Thermaltake silent tover, vagy mi. Azért nem tom pontosan, mert egy régebbi géppel vettem használtan (lehet a nevét sem jól írtam). Nincs meg smmilyen papírja. 2 db U-alakban hajlított hőcsöve van sűrű alubordázattal, nem brutál méretben.
No itt van a feszről, meg a tempről készült kép:[link]
[Szerkesztve] -
Cefet
aktív tag
Helló skacok!
Én is egy kis tuningra adtam a fejem. Egyenlőre csak próbálgatom, ez még nem a vége.[link]
Remélem sikerül a képet beraknom...
Kéne egy kis segítség is. Hogy a túróba tudom kikapcsolni a Speedstep-et?
P5K lapom van, és hiába fixálom a szorzót, a CPU-Z-ben látom, hogy állítgatja a
Windows.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)