-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
adott egy Giga P35 DS4-es lap.
benne egy E8400. játszogattam a tunningjával, egyszer csak defaulton indult el.
akármire állítom az FSB-t nem hajlandó, csak 9*333-on elindulni.
nyomok egy save&exitet elindul de megint csak 9*333... mi lehet a gond/megoldás?
-
FoBCRaistlin
őstag
ok, mondasz valamit. de nézd akkor úgy, hogy csak qvadok, meg wolfdalek vannak mellettem. na jó meg 3-4 magos phenomok.
-
FoBCRaistlin
őstag
végülis nem is olyan fontosak a képek mellette ott vannak, hogy milyen procival milyen értékeken mit kaptak.,
-
FoBCRaistlin
őstag
vga már adott, csak hasonló kvalitású proci kell. lesd meg a ezt a listát. ott a 11. helyen találsz egy kakukktojást

eredmény tuti lesz. remélem pénteken, vagy vasárnap egy pofátlan helyezést sikerült elcsípni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
zoo8800: thx! sztem akkor 1,5V lesz a nyerő, remélem a teszt alatt nem lesz 50 fokos kánikula.

-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
Hali Uraim!
kérdésem a következő lenne: egy E0 steppinges E8400 mennyi feszt kaphat víz alatt, amivel még nem lehet gondja. 2 opció érdekelne. az egyik egy teszt erejéig belőtt max fesz. a másik pl egy 24/7-es beállítás.
köszi a válaszokat !
itt is megpróbálom a kérdést, hátha jön rá válasz.

-
FoBCRaistlin
őstag
na hazaértem, úgyhogy tettem fel képeket. (
szakálkákra megrendelést felveszek !!!!
)
íme pár kép így első nekifutásra :
3400 MHz - 8x425 FSB -->>> alapfesz !!!
3800 MHz - 8x475 FSB -->>> 1,448V
3960 MHz - 8x495 FSB -->>> 1.504V
4000 MHz - 8x500 FSB -->>> 1.544V
4080 MHz - 8x510 FSB -->>> 1,616V
4104 MHz - 8x513 FSB -->>> 1,664Vhát ennyit sikerült ma, vége kicsit kapkodós lett, mert pakolni kellett, mert jöttem haza vonattal. azt tom hogy 8x515-ön kifagyott az XP boot közbe, hiába adtam 1,7V-ot a procinak.
vasárnap ha visszamegyek, megnézem hogy mennyi a max FSB 6x-os szorzóval amit ki lehet tekerni belőle, de megcsinálom majd a Vmodot a lapra, és akkor kicsit pontosabban be tudom lőni, mert így elég gány.utóirat : annyira büszke vagyok magamra !!!
(ezt nem hagyhattam ki
)azta q---va

-
FoBCRaistlin
őstag
nekem 3600 on 4-4-4-7@900
14,1 sec
3640-en 13,9 -
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
Hát 3800 fölöt már kicsit necces.Havernak vízzel is 60 körül van.Nekem everest össze vissza méri az értékeket. radi jéghideg, és 51 fokot mutat. Szeritnem ilyen 40-45 lehet max terhelve.
na majd még megnézem, magasabb ventifordulattal, meg magasabb fokozaton a pumpát, hogy mit hoz (ha egyáltalán hoz valamit). bár így is nagyon elégedett vagyok.

-
FoBCRaistlin
őstag
Én is csak 1X néztem meg!

De 3700on stabil 1.5V-n, ami szerintem még nem igazán káros, szóval marad ígyOrthossal nekem is 3700 ig kínálta az e6600 1,5V-on. Bár a valósz fesz csak 1,47 volt. Lenne benne még, mert 55-60 fok körül volt csak valós 1,5V os fesszel. (csak a feszültséggel játszottam, hogy milyen hőfokon megy. Sztem 65-on elmenne még 3800-3900-ig is.

-
FoBCRaistlin
őstag
3990-en volt a max eddig, de szétesett az XP-m, és elveszett a kép róla, durva ramok meg azóta nem nálam vannak... Majd megpróbálok még kicsit tornázni rajta, bár itt is a ram fogyott el, nem a proci.
Anno még a 939-es időszakomban lestem a procik végét, most már nem tolom ki a szemét a cuccnak, mert így is több a teljesítménye mint ami kell nekem.
Volt egy szép sandiegom, ami 3256-ot ment léggel. Vedini kollégával rá akartuk tolni a kompit is, csak hogy meglessük mi a vége a dolognak. Sajna nem lett belőle semmi, bár még van rá esély, mert most öcsém hajtja a procit otthon alapon

-
FoBCRaistlin
őstag
Egy kis eredmény!

Kukucsszép kis megaherzek
grt -
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
Én arra értem amikor nem nyúlok hozzá biosban, meg windowsban sen a feszekhez.

-
FoBCRaistlin
őstag
Tessék akkor 1 képecske! [link]
71 fok??? jééézus, és a hajamat tépném ilyen hőmérsékle mellett.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lg 32U631A-B IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 5ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- 27% - NZXT N7 Z790 FEHÉR ALAPLAP!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)