Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chooky
tag
Egy ''kis'' segítséget kérnék hozzáértőktől tuningal kapcsolatban.
Most már összeállt 100%-osan a gépem, így peontosan le tudom írni a hardvereket amire egy kis tuningot kéne krehálni. Nem csináltam még ilyet, úgyhogy a lehető legrészletesebben kérném a segítségeteket. Gyári hűtő van a procin és a VGA-n is, úgyhogy ehhez mérten kéne tuningolni. Először a fesz emelés nélküli érdekelne, aztán ha nem gáz akkor a feszültség emeléses dolog is érdekelne. Nem az a célom hogy a lehető legnagyobb tuningot érjem el! Sőt, inkább csak próbaképp szeretném kipróbálni, ezért azok a javaslatok érdekelnek amikkel tuti megy a dolog.
Ez lenne a configurációm: ASUS P5B, Intel Pentium4 Dual Core2 E2160, Geforce GainWard 7600GT, 2db Kingmax 512Mb/800Hz, Samsung 200Gb/8Mb SATAII HDD, Codegen 350W táp(cserélve lesz napokon belül jobbra),,, -
chooky
tag
Köszi a segítséget, de ez egy általános tájékoztató. És kifejezetten az én konfigomra szeretném a tanácsot, pont amiatt hogy ne legyen probléma. Elég sok tapasztatl ember van itt a PH-en és a konfigom is elég népszerű, úgyhogy biztos tud segítséget nyújtani valaki kifejezetten erre a hardvertípusokra.
De azért tényleg rendes tőled hogy segítettél.... -
chooky
tag
Egy ''kis'' segítséget kérnék hozzáértőktől tuningal kapcsolatban.
Most már összeállt 100%-osan a gépem, így peontosan le tudom írni a hardvereket amire egy kis tuningot kéne krehálni. Nem csináltam még ilyet, úgyhogy a lehető legrészletesebben kérném a segítségeteket. Gyári hűtő van a procin és a VGA-n is, úgyhogy ehhez mérten kéne tuningolni. Először a fesz emelés nélküli érdekelne, aztán ha nem gáz akkor a feszültség emeléses dolog is érdekelne. Nem az a célom hogy a lehető legnagyobb tuningot érjem el! Sőt, inkább csak próbaképp szeretném kipróbálni, ezért azok a javaslatok érdekelnek amikkel tuti megy a dolog.
Ez lenne a configurációm: ASUS P5B, Intel Pentium4 Dual Core2 E2160, Geforce GainWard 7600GT, 2db Kingmax 512Mb/800Hz, Samsung 200Gb/8Mb SATAII HDD, Codegen 350W táp,,, -
chooky
tag
Tuning szempontból melyik lapot ajáljátok?
1. MSI P965 Platinum
2. ASUS P5B (nem a DELUXE)
Ez a configuráció lenne mellé: Dula Core 2 E2160, 2db Kingmax 512Mb/800Mhz, GainWard 7600GT VGA, 200Gb Samsung SATA2 HDD.
Előre is köszönöm a segítséget....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest