Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgomez
csendes tag
Sziasztok
Úgy tűnik megoldódott a problémám. A memóriákkal volt a gond. Két teljesen 1forma Kingmax KLDD48F-A8KB5-ös 1gigás 800-as RAM volt benne és semmi. Most kicseréltük az egyiket egy régebbire és lássatok csodát, tökéletesen megy a procim 3200Mhz-en.
Nem értem.
Valami a dual chanell-el nem tetszett neki. Akár dual-ba, akár single-be volt pakolva a 2 ram, semmit sem engedett húzni, mindent visszalőtt alapbeállításra.
Most ezek vannak benne:
DIMM1: Kingmax KLDD48F-A8KI5
DIMM3: Kingmax KLDD48F-A8KB5
És tökéletesen megy. -
csgomez
csendes tag
Sziasztok
Én is kérdéssel fordulnék hozzátok. A lent látható konfigom van és a tuninolási próbálkozásaim utáni jelenség hasonó a már előttem leírtakhoz. A gép BIOS save&exit után újraindul és minden visszaáll alapbeállításra. Az egyik haveromnak ugyanilyen gépe van és neki simán megy 3200Mhz-en a proci (igaz nem gyári hűtővel, nekem viszont még csak az van). A lehető legkisebb húzást sem engedi a masina. MInden visszaáll alapbeállításra. Neki simán megy 8*400-on (volt control=auto). Nekem nem.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest