Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgomez
csendes tag
Sziasztok
Úgy tűnik megoldódott a problémám. A memóriákkal volt a gond. Két teljesen 1forma Kingmax KLDD48F-A8KB5-ös 1gigás 800-as RAM volt benne és semmi. Most kicseréltük az egyiket egy régebbire és lássatok csodát, tökéletesen megy a procim 3200Mhz-en.
Nem értem.
Valami a dual chanell-el nem tetszett neki. Akár dual-ba, akár single-be volt pakolva a 2 ram, semmit sem engedett húzni, mindent visszalőtt alapbeállításra.
Most ezek vannak benne:
DIMM1: Kingmax KLDD48F-A8KI5
DIMM3: Kingmax KLDD48F-A8KB5
És tökéletesen megy. -
csgomez
csendes tag
Sziasztok
Én is kérdéssel fordulnék hozzátok. A lent látható konfigom van és a tuninolási próbálkozásaim utáni jelenség hasonó a már előttem leírtakhoz. A gép BIOS save&exit után újraindul és minden visszaáll alapbeállításra. Az egyik haveromnak ugyanilyen gépe van és neki simán megy 3200Mhz-en a proci (igaz nem gyári hűtővel, nekem viszont még csak az van). A lehető legkisebb húzást sem engedi a masina. MInden visszaáll alapbeállításra. Neki simán megy 8*400-on (volt control=auto). Nekem nem.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest