Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• old gray

addikt

válasz fsb1000 #8204 üzenetére

Jó kérdés, hogy az energia-gazdálkodási funkciókat bekapcsolva idle állapotban a fesz.-t is automatikusan csökkenti-e a lap és ha igen akkor a BIOS 1,1V-ból mennyi lesz drop hatására. :U Az tudom, hogy a szorzót leveszi 6x-ra....

A másik dolog: Mivel 1000RPM-re belőttem a proci-hűtésem így fix 1,2V BIOS fesz.mellett load állapotban sem megy fel a hőmérséklet ~55foknál. Változó sebesség belövése esetén load állapotban lehet kellene 1,4V pl. a 7*500-hoz, ilyen értékeken elégtelen lenne a proci-hűtő fentebb írt beállítása. Így az a pár 0,0xV fesz.különbség és energia-takarékosság oltárán (ami ténylegesen pár W...) fel kellene áldoznom a csend élvezetét. T.illik a gépemben a vga hűtésen (ill. tápventi) kívül más venti nem található, tökéletesen halk. (vga hűtés accelero xtreme... fix minimum ford.számon, a táp meg VX450 szintén hangtalan jóformán)

Pisztoly: értem miről beszélsz, és lényegében igazad lehet (azért lehet, mert letesztelhetném, hogy 0,03V-al kevesebb BIOS fesz. esetén megy a proci...és előfordulhat, hogy igen) de úgy gondolom 0,03V-ról differenciára kár több hsz-t pazarolni.

Új hozzászólás Aktív témák