Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
válasz
Telefunen
üzenetére
Hát, utólag könnyen okos az ember... de az a helyzet, hogy már két éve nem volt pénzem gépet fejleszteni, és úgy néz ki, hogy most egy darabig nem is lesz. De hirtelen leesett egy kis extra pénz, azt vettem belőle, amit tudtam... alaplap, proci, értelmes (=a mostaninál jobb, lehetőleg 8xxx-es Nvidia) videokártya és memó tutira nem jött volna ki belőle, úgy meg nem fogok egy működő gépet beáldozni, hogy "eladogatok belőle ezt-azt, aztán majd csak összejön a pénz egy gépre", főleg, hogy most már nem könnyű vevőt találni az elavult cuccaimra.
Így viszont addig halaszthatom a további bővítést, ameddig jólesik, viszont megvan az, amit a leginkább akartam: a Bartonomnál sokkal gyorsabb, kétmagos proci.
Most éppen statisztikai számításokat végzek vele 2x gyorsabban, mint eddig (1 magon), de közben HD-filmeket nézni és 30 ablakban böngészni is jól lehet
és a kedvenc játékom, az erősen procizabáló Anarchy Online is lényegesen gyorsabban fut, mint eddig. Szóval 1GB DDR ide, 12%-os húzhatóság oda, én elégedett vagyok az új gépemmel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a kedvenc játékom, az erősen procizabáló Anarchy Online is lényegesen gyorsabban fut, mint eddig. Szóval 1GB DDR ide, 12%-os húzhatóság oda, én elégedett vagyok az új gépemmel.