Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- eGPU tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
hát nem tudom te ezt hol álmodtad , de ha beviszel egy gyárba egy procit, és megmondod hogy ezt kéretem felpolírozni, akkor röptében kihajintanak.
ha mégse tesznek ki, akkor meg olyan munkadíjat számolnak fel amiből veszel még 1 proci (legalább)amúgy meg nem tudom hogy honnan szeded hogy sufnyi tuning.
elvben teljesen ugyanazt csinálom itthon, mint amit a gyárba csinálnak a gépekkel.
teljesen sima felületen (itthon üveglapon) ide oda mozgatod a felületet, míg az fényes nem lesz.nem tudom láttál-e már jól felprolírozott (nem csak "jó lesz ez így, nem kell tükörfényes, elég ha sima") procit.
ami nekem volt E6550 órákon keresztül mozgattam ide-oda minden egyes papíron (800-1000-1200-1500-2000-2200-3000)
a felülete teljesen sima volt, akármerre forgattam a fény felé, sehol nem volt rajta egy karc se, kb mintha egy tükör lett volna.úgyhogy ha esetleg még nem políroztál, akkor nem kén lenézni azokat, akik otthon megcsinálják maguknak, fillérekért.
jaa, és még valami : mi a francért vinném a gyárba, meg a fene tudja hova felpolírozni, ha madjhogynem ugyanazt érem el otthon is, az ár töredékéért.???
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest