Hirdetés
Aktív témák
-
Donnie
őstag
válasz
gergo666 #155 üzenetére
Meghalt a kártyám!
Képezeld tegnap este még WoW-oztam simán. Ma délelőtt bekapcsolom a gépet, indítom a WoW-ot és úgy indít, hogy VPU recovery bekapcsol... Újraindítom a gépet, de már a post screenen piros csíkok fogadtak. (akkor már tudtam, hogy itt vége van...). Kártya kiszed, slot és csatlakozó megtisztít picit, visszatesz ugyanaz
Windows még betölt, de bármilyen 3D-s alkalmazást indítok vagy egyből power saving mode-ba vált, vagy elképesztően szemetel... (alap órajelen). Vagy a mag, vagy a memók közül valamelyik adta meg magát
Hétfőn viszem vissza. Ilyen kártya nem is kapható már... Szóval nem tudom mi lesz, és meddig fog tartani a csere procedúra. Hát ez van
Aktív témák
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest