Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
Bejönne nekem ez a letisztult külső, ha nem lenne sokkal nagyobb, mint a képek alapján képzeltem. Hiába néztem meg előre a méreteket, még úgy sem gondoltam, hogy ilyen brutál.
CM segít nekem megnézni egy Strykert élőben, de már egyre valószínűbbnek tartom, hogy nem vinném vissza, ha egyszer megvenném
Ha netán mégsem sikerül összehozni a vizitet, akkor megrendelem lesz, ami lesz, aztán maximum ShellKretor módszere alapján járok el, ha bejönne az az 1% esély, és nem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest