Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
Bejönne nekem ez a letisztult külső, ha nem lenne sokkal nagyobb, mint a képek alapján képzeltem. Hiába néztem meg előre a méreteket, még úgy sem gondoltam, hogy ilyen brutál.
CM segít nekem megnézni egy Strykert élőben, de már egyre valószínűbbnek tartom, hogy nem vinném vissza, ha egyszer megvenném
Ha netán mégsem sikerül összehozni a vizitet, akkor megrendelem lesz, ami lesz, aztán maximum ShellKretor módszere alapján járok el, ha bejönne az az 1% esély, és nem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest