Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- ASUS notebook topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nekem is van egy olyan ventilátorom és én is jártam úgy azzal, csak nálam egy PWM Y elosztó okozta. Amint azt lecseréltem egy másikra helyreállt a rend. Az Asus lapommal tudtam rendesen szabályozni.
#696: pingwin92: rákerestem, de nem láttam semmi olyat ettől a gyártótól. Nem lehet, hogy csak a ventilátora CM jelzésű? Ami mintha nem is lenne szabvány 25 milliméteres. Vagy még azt tudom elképzelni, hogy valami kínai csoda plágium.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- FSP Hexa+ Pro 600W (H3-600) 80+ minősítésű tápegység.
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest