Új hozzászólás Aktív témák
-
feco100
tag
válasz
Piftuka #3673 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,hogy foglalkoztál a problémámmal!
Azt hiszem ez most már így marad,költeni már nem nagyon akarok erre a konfigurációra.Az idei évben szeretnék úgyis újítani.Bár ez a fordulatszabályzó most felcsigázott.Gondolom ezzel mindenféle ventilátor fordulatszámát lehet szabályozni.Még meggondolom.Akár később is jól jöhet egy ilyen szabályzó.
Még egyszer köszönöm szépen a segítséged! -
feco100
tag
-
feco100
tag
válasz
Piftuka #3667 üzenetére
Igen.
Sehogyan sem tudom lentebb venni a fordulatot.Én végül is betudtam ezt az alaplapom életkorának.Csak azért mégsem értem,hogy miért megy folyamatosan maximumon.Hűteni jól hűt (kb. 20 fokkal hűvösebb a proci mint a gyárival)szó se róla,de nagyon hangos.A gyári halk volt de nem jól hűtött.Mindenesetre gondolkozom új alaplap beszerzésén amire szintén jó lesz a TX3,de addig is jó lenne halkítani rajta. -
feco100
tag
Sziasztok!
Többen írtátok már,hogy lecseréltétek a TX 3 hoz adott gyári CM ventilátort.Az érdekelne engem,hogy milyen ventit raktatok fel helyette?Melyeket ajánljátok?
A gyáti ventilátor sarkain van valamiféle gumi vagy szivacs talp.Azt is átraktátok az újra?
Előre is köszi.Üdv.
-
feco100
tag
Sziasztok!
Lehet,hogy béna a kérdésem,de el tudnátok magyarázni,hogy hogyan tudom a BIOS-ban átállítani a procihűtő fordulatszámát?
Asrock 775 alaplap;TX 3 hűtő
Gondolom most folyamatosan maxon megy,mert 2900 körül forog és így elég hangos.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest