Új hozzászólás Aktív témák
-
plexi
tag
Majdnem fél évig használtam ilyen hűtőt, de tegnap lecseréltem, egy AC Alpine7 PWM-re, ami szerintem halkabb, stabilabb felfogatni és még kisebb is, nem utolsó sorba meglepetésemre hűvösebb is. xD
-
plexi
tag
Potmétert kell beszerezni, és be is fogok. Ennyi. Akinek nem hangos az pro
. és az semmi hogy hangos olyan rezonanciát nyom hogy ha nem lenne a gépem ilyen nehéz kimenne a szobából. De szerencsére errre is van megoldás.
Amúgy mennyi a proci normális hőmérséklete amin elketyeghet?- fok? vagy az már sok?
-
plexi
tag
Szerintem igenis hangos és próba szerencse lehúztam a ventit. Így netezés közben passzívan 50 fokig megy fel (jól szellőző házban). Veszek sztem előlapi panelt. Amúgy a gyári intel fordulatszámszabályzós ventillátoral van elletva ez pedig simán csak megy
. ha nemtom lehalkítani veszek vlmi PRO halk ventit. Amúgy Gigabyte P35-DS4 rev 2.1 em van. (full hőcső
) Vagy potméter beszerelését eszközölöm
Amúgy Intel b*zi vagyok de ez a S775ös foglalat :S kitalálhatnának vlmi jobbat. Ja, és megvagyok elégedve a colerrel attól független
-
plexi
tag
Mai nap folyamán szereltem be egy ilyen hűtőt és számomra hangos. Mivel lehet lehalkítani, és 1000es fordulaton elvinné a 3.0 GHZ-re húzott E4500amat? Amúgy Prime 95 tesztnél 56 fokig ment fel nálam. Lehet vlmit elcsesztem teszt közbe v nemtom :|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged