- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee
üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.

-
-
sgergi
veterán
válasz
johniee
üzenetére
A venti elég rossz minőség, de darabonként is nagyon változik a minősége. Sok nincs normálisan kicentírozva, így magas fordulaton elrepednek, eltörnek. Ezek pl. hangosabbak is, mint a normálisan kiegyensúlyozott darabok. Sajnos a venti része eléggé szerencse kérdése, de a borda viszont nagyon jó. Egy normális ventivel kiváló értékeket lehet elérni vele.
vPhis: Ez így van: nekem, saját használatra eddig 2 db volt/van, egyiknek sem volt semmi baja. 1200-on pörög a gyári venti biosból szabályozva, így halk is és nem törik el.
-
Lavad
tag
válasz
johniee
üzenetére
Hello...
Érdekelne engem is ez a Xigmatek megoldás, nekem is van egy Tx2 hűtöm, amit kb 4* vettem ki, illetve raktam vissza a helyére, és ugymond elfáradt az egyik pöcök.
Már nem tudom használni.
A hütő maga nagyon jó, én raktam rá egy 9-es noctuát ami sztem kifogástalan választás a gyári helyett.
Sikerült beszerezni ezt a lefogatót. illetve tuttira használható hozzá?THX

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Asus Zenbook 13 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest