- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee #2618 üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.
-
-
sgergi
veterán
válasz
johniee #2597 üzenetére
A venti elég rossz minőség, de darabonként is nagyon változik a minősége. Sok nincs normálisan kicentírozva, így magas fordulaton elrepednek, eltörnek. Ezek pl. hangosabbak is, mint a normálisan kiegyensúlyozott darabok. Sajnos a venti része eléggé szerencse kérdése, de a borda viszont nagyon jó. Egy normális ventivel kiváló értékeket lehet elérni vele.
vPhis: Ez így van: nekem, saját használatra eddig 2 db volt/van, egyiknek sem volt semmi baja. 1200-on pörög a gyári venti biosból szabályozva, így halk is és nem törik el.
-
Lavad
tag
válasz
johniee #2583 üzenetére
Hello...
Érdekelne engem is ez a Xigmatek megoldás, nekem is van egy Tx2 hűtöm, amit kb 4* vettem ki, illetve raktam vissza a helyére, és ugymond elfáradt az egyik pöcök.
Már nem tudom használni.
A hütő maga nagyon jó, én raktam rá egy 9-es noctuát ami sztem kifogástalan választás a gyári helyett.
Sikerült beszerezni ezt a lefogatót. illetve tuttira használható hozzá?THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest