- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Na de érted, hogy hogy értettem.
Értelemszerű, hogy a fordulatszámtól függ a hang, akármilyen lapra is legyen rákötve a venti, csak - ezek szerint, amiket írsz - van olyan lap (ami ma már nem is kapható, mivelhogy Abit), ami jól szabályozza a 3-pines ventiket is, így ezt is. Én erre értettem, hogy nehogy már hűtőhöz kelljen választani alaplapot (tehát csak azért hülye lennék Abit lapot venni, hogy a TX2-m hangtalan legyen). Úgyhogy a hűtővel kellett volna valamit csinálni már a gyárban, pl. nem hinném, hogy nagyot dob az árán egy normális venti (vagy ugyanez PWM-esben, mint tudjuk, a régi TX-hez olyat adtak, mégse volt drágább - szerintem totál hülyeség volt ilyenre cserélni
).De ahogy mondtad is, másfelől is meg lehetne ezt közelíteni, mert szerintem marha egyszerű lenne beleírni a BIOS-okba, hogy CPU-hőmérséklet alapján szabályozza a CPU-fan-ra kötött 3-pines ventit. Úgyhogy mindkét oldalon kib*sztak velünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Értelemszerű, hogy a fordulatszámtól függ a hang, akármilyen lapra is legyen rákötve a venti, csak - ezek szerint, amiket írsz - van olyan lap (ami ma már nem is kapható, mivelhogy Abit), ami jól szabályozza a 3-pines ventiket is, így ezt is. Én erre értettem, hogy nehogy már hűtőhöz kelljen választani alaplapot (tehát csak azért hülye lennék Abit lapot venni, hogy a TX2-m hangtalan legyen). Úgyhogy a hűtővel kellett volna valamit csinálni már a gyárban, pl. nem hinném, hogy nagyot dob az árán egy normális venti (vagy ugyanez PWM-esben, mint tudjuk, a régi TX-hez olyat adtak, mégse volt drágább - szerintem totál hülyeség volt ilyenre cserélni
).