Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
Firewalk Studios pronoun-ja a "was/were", a $ony beszántotta az egészet. megérdemelt fail!
-
BoneDragon
veterán
-
L_ajos
őstag
válasz
Raysen623
üzenetére
Miért? Mert kíváncsi voltam és előtte a nagy FTP + P2W szarok nem mozgattak.
De megnéztem, nem tetszett, itt nem mentem bele a bölcselkedésbe, és ma ugye ki is derült hogy mindenképpen én aki költött, jól gondoltam hogy ez nem működik.Amúgy van olyan gamer stílus amiben mazo vagyok. De azok vastagon a 90-es évek

-
Komplikato
veterán
Én továbbra is azt gondolom, hogy nem az erőltetett propaganda miatt bukott főleg a játék, hanem mert unalmas középszar volt a fostengerben. És az elég fura, ha ennyi pénzt és időt neleőltek, de nulla reklámkampányt tettek mögé.
Pár héttel megjelenés előtt kiraktak egy nagyon jól kinéző CGI trailert, ami a játékot semennyire sem reprezentálta. Az lett volna a nagy terv, hogy majd a nagy streamerek az ingyen béta kulccsal csinálnak neki hírverést? Hát nem jött be.
A merketing részleg melósait bannolnám a szakmából. -
nubreed
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Köszi!
Ez egy tökéletes példa arra, hogyan kell 200 milliót (legalább ennyit) elégetni a semmiért. Nagy cég a Sony de szerintem azért nem annyira nagy, hogy ez ne fájt volna nekik.
-
[Prolixus]
addikt
Na igen, nem akartam ebbe belemenni, mert itthon pl. ezt nehéz politika nélkül (és én nagyon nem azon az oldalon állok, amelyik ezt tolja), de a család intézménye, a gyerekvállalás társadalmilag hasznos, stabilitást ad, a jövő generációját biztosítja. És amúgy lehet ezt csinálni mindenféle vallásos felhang nélkül is, ez itthon mosódik ennyire egybe. De amúgy én nem is vagyok vallásos, az egyházat konkrétan gyűlölöm, mégis úgy gondolom, hogy a keresztény vallás alapvetően egy hasznos dolog társadalmi szempontból.
Lényeg a lényeg, hogy ez a fajta "propaganda" (már ha lehet annka nevezni) szerintem társadalmilag hasznos (bár pl. az itthoni eszközei és eredményei vitathatóak persze), és eleve már kicsit szomorú, hogy ezt tolni kell sokaknak, mert anélkül még kevésbé erre tendálnánk.
Ezzel szemben a woke propaganda mire jó? Semmire...
-
Victorio
aktív tag
"Amúgy meg ugyanúgy megy a házasságkötést, gyermekszülést tartalmazó vallásos propaganda, amit hasonlóan erőltetnek a másik oldalról. Az ezeket tartalmazó játékok/filmek ellen nem látom, hogy ekkora indulatokkal kikelne magából a "woke" közösség."
A házasságkötés és a gyermekszülés most már vallási propagandának számít?
Hínnye, nagyon elment mellettem a világ, úgy látszik bazi öreg vagyok már... -
válasz
Komplikato
üzenetére
250m$
-
Komplikato
veterán
Állítólag 200 millióba fájt nekik és 8 év fejlesztés. Az nincs leírva, hányszor kezdték nulláról vagy változtak e az irányok 8 év alatt?
Ahogy hallom nem egy multiplayer/life service game most hirtelen (na bajon miért?) csúszni fog. Marathon már bejelentkezett egy év csúszásra. Remélem az ide vezető események, a Concorde beomlása, meg elmúlt idők sikeres single player játékai okán átgondolják a nagy kiadók ez elmúlt évtized rengeteg tévedéseit. Ideje lenne.
De most ez egy vicc ami folyik, lehet előbb venném meg a Squirrel with a Gun játékot pénzért, mint a Star Wars Outlaws-ot, pedig szeretem a Star Wars világát. Csak előbbi játékban több ötlet van pálya design-ra, meg több munka animációban, meg kb. mindenben, pedig csak egy vicc.
-
nanocry
tag
Én 1M bákszé is megmondtam volna, hogy ha jót akartok magatok nem adjátok ki soha, a nevét se soha többet.. Megspóroltam volna több tíz milliárdnyi forintot, de le se szartak. Meg is érdemlik..
-
markknight
nagyúr
A Sony oldalán már nem is elérhető a gém oldala, az x-es bejegyzés meg lockkolva van, nem is lehet hozzászólni, ami nem is csoda, rommá lettek oltva mindenhol. De amúgy full inkompetencia, hogy egy 8 éves játékra akarnak ezek reflektálni. OW után kb 1-2 évre kellett volna kidobni, nem egy halott piacra kivágni. Persze, a nagykutyák most is maradnak a helyükön, aztán megy a leépítés mint a Rocksteadynél, mert pár inkompetens ember beleugatott olyanba, amibe nem kellett volna.
De el is kéne felejteniük ezt a multi részt, kicsik ők ehhez. Kis családi drámákat összeraknak story játékoknak, azt kb szevasz. Semmi más nem megy nekik, erre gyúrjanak rá jobban, ne 1 Pókember játékot adjanak el 4x
-
Sonja
nagyúr
Ha már "woke", akkor Dustborn! Ez tényleg minden elemében az.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
"Sok játéknál egészen biztosan végigmentek egy checklisten, általában ezek a legkínosabbak, legerőltetettebbek, és szvsz ez irritálja a legtöbb embert.
Más játékoknál organikus."Igen szerintem ez a lényeg. Amikor csak bele van erőltetve, meg amikor ordít, hogy a játéknak semmi szüksége erre, nem passzol bele, nem ezen kellene lennie a hansúlynak, mert alapvetően teljesen lényegtelen, na akkor nyílik az ember bicskája.
Baldurs Gate 3-ban is voltak érdekes lehetőségek, és ezeket fel is kapta egyik-másik társaság, akár azért hogy fröcsögjön rajta, akár azért hogy piedesztálra emelje, de a legtöbb embert azért nem zavarta vagy érdekelte az egész téma, mert 1) nem ezzel reklámozta magát a játék elsősorban, nem ezen volt a hangsúly 2) a játék világából, jellegéből adódóan teljesen megfért, nem azt érezted hogy beleerőltették csak hogy jó pontokat szerezzenek az adott közönségnél 3) bármennyire tetszett vagy nem tetszett a téma, annyi érdeme volt még annak a játéknak, hogy igazából eltörpült ez az egész a teljes képhez képest, még ha valakit ez a része pont személy szerint zavart is.
Erre itt a Concord, ami iskolapéldája annak hogyan NEM kell, a 3 fenti ponton végigmenve: 1) marketingben tisztes szerepet kapott a woke dolog 2) miközben teljesen lényegtelen kellene legyen a témának a játék jellege alapján, ergo bele van erőltetve, de minek... 3) nem játszottam vele, de a tesztek alapján amúgy meg egy teljesen 12-egytucat trendlovagoló nulla eredetiséget hozó játék, szóval amolyan "vótmá"+woke, ezen felül sok érdemei nincsenek, már ha az erős középszert nem nevezzük érdemnek.
-
törölt tag
"Egy ilyen sikertelen játékra meg jut sok olyan sikeres "woke" játék mint az Elden Ring, Cyberpunk 2077, God of War Ragnarok, Civilization 6, Baldur's Gate 3, és sorolhatnánk."
Szerintem annyira fogalomzavaros az egész jelenség, hogy nehéz bármilyen művet teljesen magabiztossággal ilyen szempontból egyáltalán besorolni. Már az sem egységes, ki mit ért ma "woke" alatt. Sokszor nem szól másról a dolog, mint egyszerű "hírverés", hogy a különböző botrányok miatt több játékoshoz jusson el, hogy egyáltalán létezik xy játék, nemsokára megjelenik, stb.
Sok játéknál egészen biztosan végigmentek egy checklisten, általában ezek a legkínosabbak, legerőltetettebbek, és szvsz ez irritálja a legtöbb embert.
Más játékoknál organikus. Ha már pl. Elden Ring, azt végigjátszottam, és ha arra gondolsz, amire én, ott szerintem klassz, hogy a sztori/plot twist erre van kihegyezve, meg hát istenek számára mi nem lehetséges?
Vicces adalék, hogy sokaknak szerintem le sem esik, mit látnak.
Ráadásul szerintem ezt kb. senki nem gondolja ezzel együtt sem "woke-nak". -
[Prolixus]
addikt
Szerintem ne keverjük az olyan játékot amiben van mondjuk pl. egy homokos románc opció, egy olyannal ami veri a mellét hogy náluk ez mennyire fontos szempont volt és ráadásul a műfaja olyan hogy amúgy a kutyát nem érdekli, hogy az adott hero éppen mennyire b*zi-e vagy sem, mert abszolút nem ennek kellene a lényegnek lenni a játékban.
Én az általad felsorolt játékokat nem nagyon mondanám woke-nak. Ennyi erőval akkor egy Mass Effect is woke...
Nyilván nincs éles határ hogy hol kezdődik a "woke", de azért na. Az meg szerintem eléggé a hagyományos társadalmi normákkal, sőt a realitással szembeni erős kikelés, amikor pl. a woke közösség elkezdi nehezményezni, hogy XY középkori történelmi filmben egyik karakter sem néger. Igen bakker mert nem nagyon voltak négerek, aki volt is az is csak rabszolgasorsban tengődött a csóró...
Szóval nem kell nekik a családalapítos propaganda ellen kikelni, még el vannak foglalva azzal hogy a valósággal küzdenek. -
törölt tag
Amúgy bizonyos mértékben ferdítés wjbhbdux kommentje, mert ha jól emlékszem az Overwatch (gondolom arról van szó) megjelenésekor zéró/esetleg minimális LGBT téma volt, nem ezzel kívánták eladni a játékot. A népszerűség csúcsán kezdett el ez pörögni, elképesztő erőltetett, már-már szánalomra méltó módon, azóta meg volt is egy masszív lejtmenet (de nem kifejezetten ennek tudható be egyébként) Jól emlékszem, hogy Soldier: 76 is csak a semmiből, évekkel a megjelenés után kezdte el a fiúkat szeretni.

De továbbra is: Ez nem szól másról, mint kedvező DEI-hitelekről, a cégek számoltak, belekalkulálták, hogy ha valamivel rosszabbul is teljesítenek, akkor is megéri pénzügyileg.
Szerintetek lehetne ennyire mellélőni ilyen nagy cégeknek korrekt piackutatással?
Pont azért vicces ez, mert akkora mocskos nagy bukók, nulla játékossal, hogy így sem érte meg. Szarnak ők a woke közönségre meg mindenkire, egy percig se gondolja senki másként. Ki is pukkant ez a lufi, még azok a játékok kijönnek, amik már készülnek egy ideje, de esélyes, hogy az elmúlt hónapokban már nem túl sokra bólintottak rá ezen a vonalon. -
wjbhbdux
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Egy ilyen sikertelen játékra meg jut sok olyan sikeres "woke" játék mint az Elden Ring, Cyberpunk 2077, God of War Ragnarok, Civilization 6, Baldur's Gate 3, és sorolhatnánk.
Amúgy meg ugyanúgy megy a házasságkötést, gyermekszülést tartalmazó vallásos propaganda, amit hasonlóan erőltetnek a másik oldalról. Az ezeket tartalmazó játékok/filmek ellen nem látom, hogy ekkora indulatokkal kikelne magából a "woke" közösség.
-
nubreed
veterán
-
Én csak kárörvendeni jöttem.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
"aztán valahogy a woke audience nem gyütt hogy supportálja a játékot"
Dehogynem. Ennyien vannak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy az lehet a gond, hogy egy időben jelent meg a Dustbornnal és az elszívta a célközönséget. Trololol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem sem emiatt bukott, de voltak ilyen marketinges üzenetek itt-ott ha jól tudom, hogy a woke audience-nek szánják, vagy legalábbis őket különösen figyelembe vették, mennyire inclusive meg diverse a játékbeli karakter állomány stb....aztán valahogy a woke audience nem gyütt hogy supportálja a játékot. Emiatt különösen "édes" a káröröm sokaknak (és nem fogok hazudni, de nekem is), akiknek már nagyon elegük van ebből az egész snowflake hisztis LMBGTQKSGFTFT generációból, meg úgy általában a mostani játékos tendekből.
A fejlesztőt aki szívvel lélekkel csinálta (és még el is hitte, hogy sikeres lesz), azt persze sajnálom, de valahogy nagyon nem baj hogy egy újabb live service hero shooter bebukik, woke dologtól függetlenül, már már tele van velük a padlás, és rohadtul nem érdekel egyik se.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
markknight
üzenetére
hagyjuk már, hogy ez a "woke" tartalom miatt van, amikor a műfaj egyik legnépszerűbb játéka televan vele. Ez a játék akkor is ugyanígy bukott volna, ha csak szép szál fehér legényekkel lehet benne játszani. Csak kisebb twitter hisztériával az ilyen grummz féle torz alakok ömlengése nélkül.
-
markknight
nagyúr
Én csak azokat sajnálom akik tényleg beleadtak mindent és úgy dolgoztak a projekten.
Másrészt pedig rettentően örülök, hogy a piac felébredt. Marvel filmek sorra buknak, Acolyte kaszát kapott, Concord szintén megy a temetőbe, eddig lehetett a torkunkon lenyomni ezt a sok woke cuccost.
-
wjbhbdux
veterán
RIP Concord [link]
Ezt kiadni is kár volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
An important update on Concord
Szeptember 6-tól offline lesz a játék, nem lehet játszani vele. A teljes kiadást nem lehet megvenni, aki refundot kér automatikusan megkapja. Nem kaszálják el teljesen, megvizsgálják a lehetőségeket.
-
Raysen623
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm szépen hogy ilyen szépen felvezetted a kapitalizmust, persze csak egy részét. Van egy olyan fogalom,amit úgy hívnak hogy evolúció, ami kb mindenre igaz az emberi világban. Annyit tennék hozzá az általad leírtakhoz - melynek nagy részével egyet is udok érteni - hogy az újdonság keresése helyett, próbálkozzunk meg a fejlődésben gondolkodni. Amit eddig ki lehetett találni, azt már kitalálták, sok újdonság nem várható az ismert oldalról, max annak más előadása, vagy fejlesztett változatai, amik újdonságként hathatnak.
Egyébként meg ami jó, az jó, és igenis az ilyen játékokból nagyon sokan szeretnének még kapni, nem pont ugyanazt, de mindig kicsit többet, vagy jobbat. Ez itt a lényeg. Ha nem így lenne, akkor sem a Fifa, sem a COD nem létezne már régóta. Ilyen alapon az OW2 sem létezhetne, mivel az első rész sem volt olyan sikeres, főleg miután kivették alóla a pénzt Blizzardék.
Azt se felejtsd le, hogy nem csak a mi generációnk szeret játszani, hanem az utánunk jövők is, nekik bizonyos régi megoldások is újak lehetnek adott esetben. Egy shooter game esetében pedig túl sok variáció nem létezik. Ami viszont létezik az a manipuláció, fóleg a közösségi média eljövetele óta.A Concorde által követett stílus és nyomvonal, már régóta jól ki van taposva és annyit lehet elmondani, hogy legfeljebb későn adták ki ezt a játékot, amit tovább ront a nem ingyenes mivolta.
#58md? ugyanazt nem is látod, max hasonlót.
#59L_ajos: Ne mártírkodjál már, kb mindent lehetett róla tudni, minek vetted meg?! Mazohista vagy netán?
-
L_ajos
őstag
Borzalmas játék lett. Még 4 nap és visszakapom a pénzem.
-
CptAdamica
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
+1
Ennél többet nem tudnék hozzátenni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Raysen623
üzenetére
Nem magyar vélemény. Ezer éve ez van már a videójátékos világban, hogy mindig van egy trend, egy-egy nagy kasszasiker nyomán, aztán egy idő után telitődik a piac, az emberek ráunnak stb., mást akarnak, másra vágynak. Aztán azok a stúdiók/kiadók akik csak trendkövetők akarnak lenni, arra is nem azonnal ráugorva hanem kicsit lekésve, azok sorra buknak be.
Szerintem sok embernek van ötlete arra hogy miket lehetne csinálni (az már más kérdés, hogy nem biztos hogy működne, lehet kivitelezhetetlen lenne stb, dehát ezek gamerek nem játékfejlesztők, nyilván más a háttértudás), de ha belegondolsz, nem is a fogyasztónak lenne a dolga kitalálni, hogy hogyan és miben lehetne innoválni, hanem a fejlesztőnek. Normális piacon, ésszel élő fogyasztók között ez így működik: ha mindig ugyanazt akarják lenyomni a torkodon egy idő után ráunsz, másra vágysz, ha valakiben megvan a bátorság meg a kreativitás hogy mást szolgáltasson, akkor afelé fordulsz nem a lerágott csontot veszed meg újra.
Szerintem a Concord, Suicide squad stb játékokkal szembeni hatalmas rosszindulat sem azért van, mert ezek egytől egyik élvezhetetlen, borzalmas alkotások lennének, hanem azért, mert az emberek tudják hogy mi van mögötte: a pénzhajhászat, a trendkövetés, a fejlesztőknek valszeg nem az volt az álma, hogy egy n+1-ik játékot szolgáltassanak egy lerágott csont műfajban.
Nyilván vannak kivételek, mint a Fifa meg COD, amire van egy hatalmas közönség akinek az kell és csak az kell és a világ végezetéig ezekkel a játékokkal akarnak játszani, ezért az se zavarja őket ha mindne évben le vannak gombolva egy kicsivel másért. De a piac egy jelentős része azért nem így működik. A hero shooter, extraction shooter stb. műfajokban is megvannak már a bejáratott nevek, a piac telítődött, egyszerűen mást kell kitalálni, vagy bejáratott műfajon belül valami nagyot gurítani, hogy sikeres lehessen valaki (és ezt nem csak a játékra értem, lehet akár marketing kampány is ami nagyon betalál).
-
Raysen623
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez egy tipikus magyar vélemény, hogy újat és megint újat, lehetőleg mindenből. De hogy mi legyen az az új, arról fogalmunk sincs. A modern világban bizony sok gyenge termék is készül, míg időnként kijön egy remekmű is. Attól mert valaki sokkal tovább elmélkedik valamin, még nem lesz garantált siker. Kel hozzá a kellő gyakorlat is, tehát kell a középszerű játék is...aki meg unja, csináljon valami mást.
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk ez a játék is kiválóan jelzi, hogy mennyire megújítás kell a játékiparban és az, hogy a kiadók merjenek valami újba kezdeni, nem túl nagy meglepedővillámpatkány.gif az, hogy az embereket nem érdekli a 20. ugyan olyan típusú játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
Lehet hogy az a pár tucat ember a gamerek elitje, végül is ilyen szempontból akár igazad is lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
58 játékos steamen tegnap.

-
rottenbull
őstag
Ez nem a DEI faszsagon meg a lepontozason ment el. Egyszeruen a kutyat nem erdekli. De annyira, hogy a sajton kivul meg reakcio sincs ra. Nem beszelnek rola sehol.
Aki meg gondolkozik rajta azt nem a lepontozas riasztja el, azt se nezi senki sem. Tobb jatekos kellene a stabil, skill alapu matchmakinghez, de nincs. -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Lassan több lesz itt a komment, mint ahányan játszanak a játékkal.
Viszont Oriic, szerintem benne vagy a top 100 playerben, grat.
-
válasz
TrueGooner
üzenetére
A gamer közösség hangos kisebbsége?
lásd még budlight sikersztori!
miért adnék olyan termékért pénzt, amit a modern audience-nek csináltak? nem fogok. őskövület vagyok, lassan régészhez kell járni, nem orvoshoz. szerencsére (még) lehet a pénztárcánkkal szavazniez a játék videók alapján is gyatra. free to play sem lenne nagy sikere szerintem.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
üzenetére
Arra a pontozásra gondoltam, amit a PS Storeon tudsz ott hagyni. Aki kipróbálás nélkül nyom 1*-ot, arra most nem akarok jelzőt hagyni itt.
Talán egy szolidat: Szánalmas. Aki nem próbálja ki az mit is pontoz? Ja, hogy a saját elvakult hater véleményét kell valahol az éterben elengedni, 15 perc YT gameplay után. Okés, de ezek számomra -mára- abszolút nem mérvadóak. A gamer közösség hangos kisebbsége borzalmasan gyerekesen viselkedik. -
törölt tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Metán pontozhatsz a játék megléte nélkül is.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
üzenetére
De a vicc az egészben, hogy megvették, majd utána pontozták le. Tehát ezek’ nagy eséllyel -mint az itteniek többsége- már a megvásárlás előtt haterkedett, várta a játék bukását, majd amikor megjelent szaladt megvenni és lepontozta 10 perc játék után. Az ilyenekre tényleg az “1bites hater” a legjobb kifejezés…
Én személy szerint szívesen megvenném, mert szeretném majd kipróbálni. Viszont úgy gondolom, és eddig is úgy gondoltam, hogy a Free to Play piacra nem fognak tudni egy Free to Play “típusú”,- de még is árcédulát kapó játékkal betörni. Mert látjuk az emberek reakcióit, nem értem, hogy a kiadó ezt hogyan nem láthatta előre.
De nem fizetek most, mert biztos vagyok benne, hogy hamarosan PS Plusba fog kerülni, vagy F2P játékká válik. Kíváncsi leszek akkor is a számokra, mert szerintem sokan gondolkoznak úgy mint Én… -
Raysen623
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Engem speciel csak azért nem érdekel, mert nem az én stílusom ez a fajta játék, ezért nem játszom az OW2-vel sem.
#33pRoject22: Mivel a hangos kisebbség fáradhatatlanul jelen van a közösségi felületeken, míg a csendes többségnek meg más dolga is akad, így amikor véletlenül rátéved ezekre az oldalakra már nem lát mást csak ezt a fröcsögést. Ha pedig ugyanezt látod mindenhol, jellemzően nem állsz bele a vitába, hanem tovább mész. De a gondolataid közt viszont ott marad, tehát manipulál. Ettől undorító számomra.
-
válasz
Raysen623
üzenetére
Én nem akarok állást foglani a woke mizériában de pl amikor a nagyobb külföldi gaming oldalkon jön szembe velem a concord vagy sw acolyte meg a többi akkor ott nem úgy néz ki, hogy a woke haterek kissebbségben lennének, szerintem az emberek többségének már elege van ezekből, ez látszik is, hogy az ilyen alkotások sorra hasalnak el.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Raysen623
üzenetére
A silent többség már eléggé döntött, nem nagyon érdekli őket a játék...
Akkor ebből a matekből az jön ki, hogy PS-en minimum 127500 játékos vette meg? Hát nem tudom...még ha a woke banda többsége konzolon is van, akor is burtális nagy különbség lenne a steam vs PS számok között. Ekkora nem szokott azért lenni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem, cserébe nem vagyok 1bites hater sem.
Na off. -
nubreed
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ja, mert csak az létezik, hogy valami gigabukta vagy egy hét alatt visszahozta a fejlesztési költségeket? Mesélj még pls.

De amúgy nincs hivatalos adat a fejlesztési költségekről, szóval ezt a 214 milliót hanyagold.
-
BoneDragon
veterán
Ezt még itt hagyom, aztán részemről lezártam a témát.
-
Bad Pritt
félisten
Én annyival egészíteném ki még a sztorit, függetlenül a játék minőségétől, hogy PS-en 8.5K ember értékelte eddig és ez hét elején még csak 8K volt. Figyelembe véve a PS játékosok értékelési hajlandóságát (1:15 arány már kimagasló) és azt, hogy ezen a platformon csak azok értékelhetnek, akik digitálisan vásárolták meg a játékot nem vagyok biztos benne, hogy olyan ordas nagy bukás lesz ez a cím, mint amit a Steames számokból le lehet szűrni.
-
markknight
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gondolom a kiadó, meg pár buzgómócsing újraterveztetett csomó dolgot, mert csak a pénz lebegett a szemük előtt. Kiváló példa a Kill the Justice League amit a kiadó teljesen tönkrevágott, ám sztori meg párbeszéd szinten parádésan össze van rakva.
-
BoneDragon
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ahogy előttem is irták, ennyi időből és pénzből akár normális játékot is le lehetett volna rakni, nem ezt a multis pöcegödröt.
#16Raysen623
Concord removed LGBTQ+ and Political tag from the steam page, potentially to reach more buyersAmúgy utána lehet olvasni milyen emberekből áll a "fejlesztő" csapat. Volt egy cikk, hogy fehér embert fel se vettek, csak akinek 3 füle, kevert bőrszine és felcsatolható pénisze volt. Persze, most kicsit túlzok, de vicces tényleg. Pl fehér bőrszinű karakter a játékban szóba se jöhetett.
-
Raysen623
veterán
Gondolom csak véletlenül felejtetted el megemlíteni, hogy mindössze 600 főn alapuló értékelést osztottál meg velünk, ugyanis a játék egy hete jelent meg. Tovább nézve az oldalt bőven található ott normális kritika is, persze szokás szerint dübörög a mindenben woke-ot látó érdekes világképpel élő emberek véleménye is.
Ennek a játéknak a sorsát is azok fogják eldönteni, akik valóban játszanak és játszani akarnak majd vele, nem pedig ez a hangos kisebbség.
-
markknight
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jó, de ez nem csak abból áll, hogy leül Jósi, Pista és Lajos és egyből elkezdenek fejleszteni. Azt szerintem nem tudjuk, hogy mekkora tervezés előzte meg és a tényleges development mikor kezdődött.
-
nubreed
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az ezekben az újságokban megjelenő játéktesztek sem vehetők már komolyan. Elképesztő hova jutott a világ ebből a szempontból is.
-
zsolesz967
aktív tag
Egy kicsivel több pénzből ennyi idő alatt egy Last of Us 3-at össze lehetett volna hozni.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ennyi idő alatt ebből a büdzséből mások GTA-t (vagy azzal egyenértékű terméket) hoznak ki, nem pedig ezt a vackot.
-
BoneDragon
veterán
8 év fejlesztés és 214 millió dollár ment le a wc-n.
Ezek mit csináltak a 8 év alatt? 7 évig szabin voltak a pénzből valami szigeten? LoL
Láttam tegnap, még könyörögtek twitteren, hogy játszon valaki a játékukkal..
A legújabb fizetős cikk valami kinti gamer "újságnál", hogy a wukong szipojozza el a játékosokat innen, brühühü...
Pofám leszakad.
Remélem hamar lezárják a rolót és a fejlesztők is mennek a levesbe, ilyenek ne menjenek más játékra, mert újabb hulladékot termelnek ki.
-
.LnB
titán
Azért ez sajnos nem a játékot jellemzi. Hanem azt, hogy mennyire nincs már értelme ezeket az értékelős oldalakat nézni.
Eszem ágában sincs védeni a Concord-ot mert egy percet sem játszottam vele, lehet sose fogok. De azért ez nem egy 2 pontos game. De a világunk ma már olyan, hogy van az igen és a nem. 0 vagy 1. Nem kell ide 5-ig terjedő skála. -
markknight
nagyúr
Csóró oriic

-
Victorio
aktív tag
A játék egyik legjobb pontjának azt találtátok, hogy nincs benne mikrotranzakció?
Ez azért szomorú.
Mintha azt mondanám, hogy ma azért volt jó napom, mert nem ütött el a villamos.A beletolt 8 év fejlesztői munka és majdnem 200 millió $ eredménye pedig párszázas játékosszám a Steamen. A PS-en játszók számáról - érthetően - nincs adat.
Egyre rosszabb irányba megy a Sony. -
[Prolixus]
addikt
Peak steam player count 697. Jelenleg 148 ember játszik vele. OKKKKKK
de biztos feltámad majd (nem)
-
wjbhbdux
veterán
Tudtuk már rég óta, hogy a Sony egy rakat fejlesztő csapatot ráállított, hogy ilyen online játékokat termeljenek, gyakorlatilag a Ubisoftot másolják. És ebből elég ha 1-2 bejön majd, az feledteti a többi veszteségét, addig viszont sok sírt is kell ásniuk.
Szerintem egy ilyen multiplayer játéknál jobban jártak volna, ha mondjuk 1-2 éve már lett volna valami pre-alpha a nagyközönségnek.. mert így magukban fejlesztgették végig pár házi tesztelő véleményére alapozva, aztán félrement.
-
homerhamm
veterán
Ez egy fizetett teszt?
-
nanocry
tag
Halva született csecsemő..
-
vitaro
senior tag
"Vajon van esélye a Concordnak hosszú távon?"
Rövid távon sincs.
-
nubreed
veterán
Hát, a metacritiecen 2.0 a user score. Ez sok minden elmond erről a játékról.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Persze ez akkor igaz, ha igaz a 8 év fejlesztési idő és a 200milla.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)