- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerColor. Eleve hasznaltan vettem, talan 2 eve. Nagyon megszolgalta az arat, annyira olcson vettem, hogy ugy voltam vele, hogy ha 3 honapot kibir, mar nyertem.
Csak kozben erosen remeltem, hogy lesz legalabb EGY rohadt vga, ami nem a vilag legszarabb vetele, es konkretan, fizikailag elerheto is. Hat, nos... -
"A kimenetek tekintetében a referenciamodelleken egy HDMI 2.1b és három DisplayPort 2.1a található. Ezt a konfigurációt ajánlja a gyártóknak is az AMD, noha ettől el lehet tőle térni."
Van hdmi. Vagy legalabbis 100%, hogy lesz olyan kartya, amin lesz. Oszinten szolva kicsit meglepne, ha lenne olyan, amin nincs.
-
Én se cserélném még le, ha nem lenne muszáj, de haldoklik szegény, eldobálja a képet, néha picit csíkoz, ilyesmi, szóval mennie kell, de ennél a 350 eurónál többet kiadni vga-ra... annyit azért nem játszok, na.
Ha meg már úgyis venni kell, jó lenne valami érdemleges előrelépés teljesítményben is, a használt piac meg echte döglött.
-
Ez a 9060XT érdekes is lehet, ha tényleg lesz is belőle msrp áron elérhető termék. Vajon egy 5700xt-hez képest mennyivel gyorsabb? Kapnék minimum 50% extra kraftot egy 16GB verzióval?
Kezd a kis 5700xt-m betegeskedni, nem mai csirke már szegény. -
A TDP az nem egy egzakt szám, hanem egy osztály egy ideje.
Tehát van mondjuk (nem tudom fejből pontosan) 65, 90, 125, 200, 350w osztály. Tehát minden, aminek az átlagos fogyasztása 200w felett lesz, 350w-os TDP besorolást fog kapni, akkor is, ha 210w lenne az "igazi" szám.A fenti tdp osztályokat gyakorlatilag hasraütésszerűen írtam, fingom nincs, mik a valós osztályok, csak a rendszer bemutatására mentem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmgyűjtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPad topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest