Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz Rigormortiis #4 üzenetére
Én egy Legoin Go-ra ruháztam be, remek mini PC alternatíva. Viszonr nem tökéletes, van még miben fejlődni, szóval jöjjön a konkurencia. Ez mondjuk a HW miatt kiesik, az új generációs AMD hardver már a sarkon.
-
ripla
addikt
Én is egy 65 colos tévét használok monitor helyett, 5.1-es hangrendszerrel, PC-vel és PS5-el rákötve, de egyszerűen kényelmetlen itt ülni a gép előtt, szóval legfőképp csak filmezésre használom. Tényleg sokkal jobban átjön úgy, hogy a kanapén leülök és ott van kézben minden.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Rigormortiis #4 üzenetére
Amióta megvettem a Steam Deck Oledet, szinte mindent azon játszok, most pl. Diablo 4. Menne az asztali gépen is, de kényelmesebb így.
-
Rigormortiis
veterán
Számomra szinte hihetetlen, hogy ennyire nagy a lelkesedés a leginkább a Switch és kisebb részben SD által leuralt piac iránt. Nem tudom, mennyire mehet az Ally és a Legion, de hogy ezek mellett is kb pár havonta megjelenik egy új versenyző...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Solten
őstag
800 juro, ha a Zotacrol van szo akkor igen eselyes.
Saor Alba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest